Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Crystal Palace vs Chelsea (A) uto. 19:00

12 člana su glasala

1. 1.

• James-Zouma-Christiansen-Azpi
      75%
      9
    • James-Zouma-Rudiger-Azpi
      16%
      2
    • James-Rudiger-Christiansen-Azpi
      0%
      0
    • Azpi-Rudiger-Christiansen-Alonso =Ban
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1280501829693038592?s=19
Dost bezveze, jeftino mi izgleda pogotovo s tom trojkom, vidjet ćemo kako će izgledati uživo
Ovo definitivno mirise na odlazak Jorginha.

Inace, zadovoljan sam sastavom, idemo do pobjede uz dobru igru nadam se.

Do onog gola Zahe bukvalno je krenulo ubikanje Crystala ali eto jedan dobar potez i Zaha jebeni sad nadje da zabija golcinu

Zar nije trebao nezainteresovano trckarati.

James mnogo lose poluvrijeme, nadam se da ce se dozvati.
Kao što rekoh bitna su 3 boda i prihvaćam ih unatoč sramoti. Mogu svi odreda pušiti kurac Pulisicu ako izborimo Ligu prvaka, ovo je amaterizam
Teska utakmica al sto je najbitnije tri boda su tu.

Pulisic nastavlja dominirat.

Ulaskom jorginha smo smirili tempo utakmice al zadnjih 5 minuta je otislo sve u kurac.

Hvala stativi i velikom KURT ZOUMI koji du nam sacuvali ova 3 boda.

Al jos ne mogu da vjerujem kako se odbi lopta od stativu i prodje kraj 2 igraca CP. Jedan lijevo drugi desno stoji i ona hvala Bogu odbi se nekako u picku materinu kroz sredu do naseg nekog hajvana.

RLC je mozda cak i napravio penal barem tako tvrdi komentator na skysportsu. Ako je i to tacno i tu smo imali srece da se var nije gledao

Ma bitno je da izborimo ligu sampiona pa kako god znamo i umijemo. Pored ovakve odbrane (cast Zoumi) dobro je da uspijevamo uopste pobjediti bilo koga. Neka i nas jednom sreca pogleda, realno nismo je imali skoro nikako.

Ako me s njima hercika ne opali, ne znam kad će onda. Svaka jebena utakmica traume.

Ajmo sad Lester da ispuši!

Od onakve dominacije u prvom poluvremenu do strepnje za 3 boda. Drugo poluvrijeme katastrofa, katastrofa. Dosta se popravila situacija ulaskom Frelle ali opet nekako CP preuzeo loptu zadnjih 5 minuta.
Ovi nasi imali 2 - 3 odlice prilike iz kontri da rijese utakmicu ali ne bi Chelsea bio Chelsea da ne zakomplikuju nesto.
Barkley los dana, Gilmour takodjer, James pogotovo. Kakva samo reakcija Christensena kod drugog gola, ono za fudbalske udzenike primjer kako se ne treba ponasati.

Mnogo bitna tri boda, blize smo ligi prvaka, sada navijati za Arsenal.
Na misice. Ali necemo ovako jos dugo. Moraju malo da odmore Wilian i Pulisic. Ne znam odakl im onoliko snage. Obojica su nam sada 70% tima. Obicno se kaze trebalo je ranije da resimo mec ali mi i da smo poveli sa 4:1 ne bi moglo bez nerviranja. Mnogo nesigurnosti nazad. Stoper stoper i stoper to nam treba ko lebac. Kepa standardan. Da je Zaha sutnuo iz juznog londona opet ne bi odbranio.
Kad dajemo i primamo kao na traci, mislim da smo negdje 13-14 ekipa na tablici po broju primljenih golova, samo su škart ekipe lošije od nas
Nevjerojatno mi je da smo 3. na tablici sa tom katastrofom od obrane
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.