Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Crystal Palace vs Chelsea (A) uto. 19:00

12 člana su glasala

1. 1.

• James-Zouma-Christiansen-Azpi
      75%
      9
    • James-Zouma-Rudiger-Azpi
      16%
      2
    • James-Rudiger-Christiansen-Azpi
      0%
      0
    • Azpi-Rudiger-Christiansen-Alonso =Ban
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

plchelseacrystalpalacewk12.jpg?w968

Poslije očekivane i sigurne pobjede na Watfordom idemo na noge Palaceu. Jos jedna ekipa u ocajnoj formi, tri vezana poraza bez datog gola, doduse kad ti je Benteke spic sa prosjekom jednog gola po sezoni... Ne mozes nista drugo ni očekivati.

Najgori napad Lige(Poslije Norwicha koji je vec u Championshipu) ali primili su manje golova od nas.

Očekivanja?

Vraćanje očajnika u formu je zaštitni znak Celsija ove sezone.
Umesto da raspali VH gurneno dalje ka Cempionsipu i ako nista drugo ostvarimo sebi popust od 50% na Deklana Rajsa mi smo im dali slamku spasa.
KP ne može da ispadne, niti može da se ozbiljnije umesa u borbu za Evropu tako da samo otaljavaju posao do kraja. To ne znači da ih treba potceniti i unapred upisati bodove. Maksimalna koncentracija i ozbiljan pristup utakmici je obavezan.
Sastav da bude isti kao protiv Votforda.

Ja mislim kad bi kružili po 15 minuta ispred Palasovog gola, da bi ovi popadali od naše tika take i tako oslobodio se prostor za neke nase igrace da se ušetaju u gol.

ocekujem 3 suta u okvir gola i 563 dodavanja nazad u odbranu

Vraćanje očajnika u formu je zaštitni znak Celsija ove sezone.
Umesto da raspali VH gurneno dalje ka Cempionsipu i ako nista drugo ostvarimo sebi popust od 50% na Deklana Rajsa mi smo im dali slamku spasa.
KP ne može da ispadne, niti može da se ozbiljnije umesa u borbu za Evropu tako da samo otaljavaju posao do kraja. To ne znači da ih treba potceniti i unapred upisati bodove. Maksimalna koncentracija i ozbiljan pristup utakmici je obavezan.
Sastav da bude isti kao protiv Votforda.

Kante povrijedjen i umjesto njega Jorginho ili Gilmour, i nedoumica da li Cheek umjesto Barkleya. Koliko god pljuvali Williana mislim da je trenutno najbolji izbor na desnom krilu. Mozda CHO ali pitanje je koliko je spreman.

Kante povrijedjen i umjesto njega Jorginho ili Gilmour, i nedoumica da li Cheek umjesto Barkleya. Koliko god pljuvali Williana mislim da je trenutno najbolji izbor na desnom krilu. Mozda CHO ali pitanje je koliko je spreman.

Nisam u tom momentu znao za Kantea. Trebaju nam bodovi, tako da eksperimente sa nespremnim Odoijem i RLCom treba preskočiti, ako je moguće.
Vilijanov uticaj na igru je nikakav, ali usao je u seriju golova. Barkli se diže polako, tako da bih ja to ostavio kako jeste.
Iduća dva meča ključna, Palača i sheffield.
Idući vikend će neke stvari biti jasnije.
Norwich očekujem da razbijemo, za ovo dvoje ne znam. Nadam se kako su ovi već na odmoru i da neće imati neku motivaciju
Nakon naredne 3 utakmice imat cemo jasnu sliku sto se top 4 tice. Ukoliko bismo uzeli 9 bodova vjerujem da bismo pred zadnja dva kola bili izgledno unutra.
Svaki ostali ishod nas ostavlja s dosta malim sansama. Naravno, pricam o plasmanu ne uzimajuci u obzir eventualnu suspenziju Citya.
  • Autor

Mislim da će Palace rekreativno odigrati ovu utakmicu, kao što pojedinci kažu nema potrebe da se kidaju sad i rizikuju neke povrede jer ne mogu ni gore ni dole. Pogotovo tu mislim na igrače kao što je Zaha koji ako želi da napusti napokon Palace treba da ostane čitav.

Red je da se oni nama naguze sutra da i mi sprčimo nešto lagano :D

Ukratko pressica Lamparda:

Kante povredjen, Kovacic se oporavio ali nespremena za ovaj mec. Tomori iduce sedmice tek pocinje punim intenzitetom trenirati.

Na pitanje vezano za Jorginha, rekao je da je Jorginho pravi profesionalac, ali da on kao trener donosi odluke ko ce igrati a ko ne. Nije htio nista spomenuti da li ima ikakve veze nesto licno, forma ili bilo sta drugo.

Za CHO rekao da mora trenirati jako svaki dan i dokazati se.

Ukratko pressica Lamparda:

Kante povredjen, Kovacic se oporavio ali nespremena za ovaj mec. Tomori iduce sedmice tek pocinje punim intenzitetom trenirati.

Na pitanje vezano za Jorginha, rekao je da je Jorginho pravi profesionalac, ali da on kao trener donosi odluke ko ce igrati a ko ne. Nije htio nista spomenuti da li ima ikakve veze nesto licno, forma ili bilo sta drugo.

Za CHO rekao da mora trenirati jako svaki dan i dokazati se.

Na svim slikama/snimcima sa treninga Zorzinjo je u punom ritmu, barem što se fizičkog dela tice.
Videli smo vec da Kante i Zorzinjo ne mogu da igraju zajedno tako da Lamps verovatno smatra da mu je potrebniji DM od DLPa pa zbog toga izostavlja Zorzinja.

Meni je vazno da nema nekih svadja ili da ga nije prekrizio iz nekog drugog razloga. Sve drugo je ok, evo mu sad prilike da se pokaze. Ako zaigra Gilmour protiv Palaca, mislim da je vrijeme da se svi pozdravimo sa Jorginhom.

Ne do Bog da kiksamo a Jorginho bude u prvih 11, automatski ce postati krivac za poraz, bit ce price tipa bez njega vezali 5 pobjeda bla bla bla.

Ne bih se bas slozio s Kunom vezano za Zahu, bas ako zeli ici treba da se pokaze na terenu a ne da nezainteresovano trckara.
Palača je neporažena doma u londonskim derbijima ove sezone, moramo do pobjede kako god znamo, makar na guzove da willian proturi penal kroz picku golmana. Sve prihvaćam, samo da su 3 boda
  • Autor

Ne do Bog da kiksamo a Jorginho bude u prvih 11, automatski ce postati krivac za poraz, bit ce price tipa bez njega vezali 5 pobjeda bla bla bla.

Ne bih se bas slozio s Kunom vezano za Zahu, bas ako zeli ici treba da se pokaze na terenu a ne da nezainteresovano trckara.

3 gola i 3 asistencije za sad a oni traze 70 miliona... Nije niko lud da im te pare da, 40ka u vrh glave
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.