Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Bayern Munich (25.02. uto. 21h)

Istaknuti odgovori

Utrpase im 3 komada, ni oznojili se nisu. Jos Lamps defanzivno postavio.

Stoperi su nam ocaj ocaja. Ovaj trojac nazad, ne znas ko je gori. Valjda je Frank vidio nesto, ali i on me sa svojim forsiranjem Pickensena poceo bas nervirati.
  • Odgovori 70
  • Pregledi 5,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koja smo mi karina od ekipe ustvari. To najbolje vidis kad ovako protiv ozbiljne ekipe igras. Poderali su nas. Kompletna odbrana se ne moze zvati odbranom, zahvaljuci Lampardu kojeg sve manje kontam i podrzavam, dva bolja stopera su na klupi tj na tribinama, dok dva debila pojacani trecim jos vecim debilom (azpilikuetom) sramote klub.

Naprijed naravno nista nismo napravili, jer Lampard svojom postavkom nije zelio nista naprijed.

Paderborn uvali 2 komada Bayernu na Allianz areni, mi veceras postene sanse nismo imali. Toliko o utakmici.

Nekad smo bili jaki, sad smo prosjek i ispod prosjeka, realno stanje.

Osam godina nakon finala LŠ, eto gde su oni, a gde mi. Jbg. koliko različite poteze mogu da vuku klubovi, Bayern je retko vukao loše poteze, a kod nas se za svaku dobru odluku donesu po dve loše, i ovaj rezultat je samo odraz toga.

Trener iz igraca moze izvuci ono najbolje a moze i najgore. Lamps polako iz ovog tima sve vise izvlaci ono najgore. Kurcobolju, strah, nedostatak vere u svoje mogucnosti a kad se na to doda i losa postavka dobija se ova trening utakmica Bajerna. Sramno. Ali sta vise pricati.
Posle ce opet neko pricati kako mi imamo najgore a oni najbooje igrace.....
Ovako posle ove ls nece mu pomoci ni ovaj raspored jedne tekme nedeljno. Pogubio je sve konce tima nacisto. Niti vidi niti razume niti zna sta da uradi. Luta tumara pa kao guska u magli mozda nabode neko zrno.
Realno kvalitetniji su i to dosta. Ajde sto su igracki i tehnicki kvalitetniji nego su i fizicki, citavu utakmicu svaki igrac sprinta non stop. Mislim ajmo realno samo pogledati nase igrace i njihove, malo ljudi je uopste culo za Mounta, Jamesa, Abrahama a plus tome dodaj i oove malo poznatije koji su les leseva, dobijes ovo sto smo dobili.
Nisam iznenadjen porazom ocekivalo se, najlosija smo ekipa koja je prosla u nokaut fazu, plus penal cist nije sviran Bayernu. Sezona za zaborav, prelose.

Pa bayern je u svemu bolja od nas ekipa. Kod nas totalna nekonsistentnost u klubu. Jedne sezone igramo ligu sampiona, jedne nas nema nikako u evropi, jedne igramo u evropa ligi itd.

Nama ove sezone glavna pojacanja iz championshipa, od dolaska murinja mi nismo imali postena pojacanja. Zadnji posten igrac nam je Kante koji je doveden prije 5 godina.

Ne treba uopste praviti komparaciju ove dvije ekipe. Bayern je trenutno jaci i od Liverpula a kamoli od nas.
  • Autor

Ne treba uopste praviti komparaciju ove dvije ekipe. Bayern je trenutno jaci i od Liverpula a kamoli od nas.

Kako bi Liverpool ove njihove kante u odbrani polomio...

Sreća nisam se ni nadao nečemu, bila je neka euforija pred tekmu ali to je to.

Ljudi nas otresli rutinski i to smo dobro prošli.

Ali kakva igra naših stopera, koje kante krv ti jebem, ne znas koji je gori bio.

Jest bolji Bayern, jeste kvalitetniji, jeste favororit ali na Bridgeu u 1/8 finala da te dobiju 0:3 a ti da ne zaprijetis golu protivnika je zabrinjavajuce. Sto je najgore imam osjećaj da je Bayern igrao nekih 60%, kao da se nisu ni oznojili...
Ja bas mislim da ne bi. Ovaj Flick ih je bas utegao dobro, igraju kao iz najboljih dana Jupa Hejnkesa, bukvalno isti fudbal, na snagu i trku sa puno presinga i malo komplikovanja samo direktno, bas igraju atomski fudbal. To sam najbolje vidio u njihovoj utakmici protiv Borusije kada su ih zgazili 4:0, na poluvremenu bilo 18:1 u sutevima. Ko da su igrali protiv Zelje a ne Dortmunda. Po meni je Bayern glavni favorit za osvajanje.
Niko ne spori da imaju i jaci i bolji i skuplji tim. Ali tim nema pravo da see predaje pre pocetka tekme. Te price kod nas igraju mladi neiskusni igraci iz championshipa tek ne mogu da slusam. Veceras je u startnih 11 bilo 2 igraca iz championshipa kao sto je kod njih bio Dejvis koji je doveden iz ko zna gde. Prosek godina isti. Pa i kad pogoedamo cene igraca, jaci su ali ne 3 puta kao sto je to izgledalo na terenu. Oni su nas veceras dobili u tehnici (razumljivo) trcanju (nerazumljivo) borbi (nerazumljivo) zelji (nerazumljivo). Dakle igras na svom terenu, postoje stvari i koje idu i tebi u prilog a ti izadjes da izgubis sa sto manje golova u mrezi. To je pickast stav i to iole ozbiljan trener ne bi dozvolio. Sa tim stavom niko nikad i nigde nece osvojiti nista. Tako se ne postaje fudbaler sampion. Tako se postaje suvi prosek. A ako to misli i klub, onda slobodno nek forsira Lamparda. I drvo moze da se obradi i da lici na nesto a kamoli igrac.
  • Autor

Ja bas mislim da ne bi. Ovaj Flick ih je bas utegao dobro, igraju kao iz najboljih dana Jupa Hejnkesa, bukvalno isti fudbal, na snagu i trku sa puno presinga i malo komplikovanja samo direktno, bas igraju atomski fudbal. To sam najbolje vidio u njihovoj utakmici protiv Borusije kada su ih zgazili 4:0, na poluvremenu bilo 18:1 u sutevima. Ko da su igrali protiv Zelje a ne Dortmunda. Po meni je Bayern glavni favorit za osvajanje.

Gledao sam tu tekmu isto tako sam ih gledao kad su dobili petardu od Eintrachta. Ne osporavam, jesu dobri, sjećam se da sam pisao da nam slijedi pušenje ukoliko uđu u formu i bukvalno nakon izvlačenja parova za LŠ su ušli u formu. Fali i njima još malo igrač dva u defanzivnom aspektu da dostignu onaj bayern koji je gazio.

Gledao sam tu tekmu isto tako sam ih gledao kad su dobili petardu od Eintrachta. Ne osporavam, jesu dobri, sjećam se da sam pisao da nam slijedi pušenje ukoliko uđu u formu i bukvalno nakon izvlačenja parova za LŠ su ušli u formu. Fali i njima još malo igrač dva u defanzivnom aspektu da dostignu onaj bayern koji je gazio.

Pa ne mozes porediti Kovaca i Flicka, razlika ogromna, razlika u igri i pristupu neuporediva.
  • Autor
Problem je sto se ova ekipa predala i prije prve utakmice. Sjetimo se protiv barselone kada smo isto ovako bili underdogs kako smo odigrali na bridgeu, sa koliko borbe i želje. Sinoć je malo igrača pokazalo to, dok se nekolicina usrala u gaće.

Dok mentalno ne stanu na noge i ne ojačaju ne moze se bog zna sta od njih ocekivati.
Vjerujem i da Lampard tu radi sve što se može i da zna svoj posao u tom segment (makar se to dalo zakljuciti po nekim izjavama) ali taj problem igrac mora sam sa sobom rjesiti

Sa ovakvim rezultatima ne preostaje nam nista drugo nego da napadnemo svom snagom. Zato i ocekujem vise od utakmice na Alianz Areni.

Hocu reci, vjerujem u cuda, jbg, i prethodne dvije-tri sezone smo gledali spektakularne utakmice, zasto i ova nasa ne bi bila takva?

• Autor

Majku vam jebem jadnu, pičkastu. 

Gledam ovaj Lyon bez najboljih igrača, kako se ljudi bore, kako ginu i kako kidaju i vode.

Ne seru o razlici u kvalitetu (koja je ogromna), ne seru o tome kako imaju problema sa povredama (a malo je reći da ih imaju), izašli su na svoj stadion sa namjerom da daju sve od sebe a ne ko ove naše pičke koje su se usrale i traže izgovore zato što su jadni i zato što ih zaboli kurac za ovaj poraz.

Nabijem vas na kurac haman sve kolektivno

• 4 mjeseca kasnije...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.