Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Manchester United (H)/ pon. 17.02.2020. 21:00

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Energetski takticki su nas nadigrali. 90% odgovornosti je na lampsu sto tim izgleda lose bezidejno bez samopouzdanja i to posle ovolike pauze. Zalosno na sta smo pali da nas ovakva neznalica vodi. Idi druze vodi suzberi blekberi po miki maus kupovima. Za bolje nisi.
Danas udaren pecat na sve ono sto igraju zadnja 2 i po mjeseca. Upozorovao sam da je samo pitanje vremena kad cemo ispasti iz top 4 i ovo je potvrda.

I pored toga svega moram reci da je sudjenje karina i da jebem ovome celavom idiotu dje sta ima.

Jednostavno nedostaje previse toga u svakom aspektu igre.
Gde su nas to sudije pokrale? Jbg da nije vara oba gola bi inicijalno bila priznata. Hteli smo var svi.
Ne mogu da vjerujem da nas je ovakav Manchester na celu sa Ole Gunarom dobio e puta u sezoni.
SMIJESNO!!!
Solsker ni kriv ni duzan 3 od 3 protiv Chelsea. Ali kakve smo mi pickurine, pa ovaj Batsuayi ne bi mogo igrati za GOSK. Realno da je igro Giroud od pocetka dali bi 2 gola u poluvremenu, nista nismo napravili za ovih 15 dana pauze. Ostalo je jos da nas Mourinho dokrajci.
Ja sam i dalje uz Franka, bez obzira na cinjenicu da cemo gotovo sigurno ispasti iz top 4, igrati Evropsku Ligu.

Ovoj ekipi odavno trebaju osvjezenja, friska krv. Pedro, Willian, Bascuaji, istroseni Azpilicueta, Alonso, Ziru, moze tu komotno i Barkley ici koji nista nije pokazao. Sa 3-4 kvalitetna igraca na ljeto, plus da se vrate povrijedjeni igraci i to ce biti potpuno nov tim.
Ma kurac moj Wisey, dokle vise da se sramotimo i blamiramo pa dobijaju nas poluamaterske ekipe, Lampard mi je najdrazi igrac kojeg znam ali za 70 % stvari je kriv, forsira iste igrace, jebo ga kilavi Wilian i mrtvi Azpilicueta koji se namjesta na desnu nogu svaki put kad primi loptu.

Ma kurac moj Wisey, dokle vise da se sramotimo i blamiramo pa dobijaju nas poluamaterske ekipe, Lampard mi je najdrazi igrac kojeg znam ali za 70 % stvari je kriv, forsira iste igrace, jebo ga kilavi Wilian i mrtvi Azpilicueta koji se namjesta na desnu nogu svaki put kad primi loptu.

Koje smo mi to krilo imali da danas počne umjesto Williana?

I ja sam uz Lamparda u potpunosti. Jestel vi vidjeli danasnji sastav? I plus jos i predstavu tih nekih igraca?

Danas da su igrali Abraham, Pulisic i Odoi mi bi njih dobili hladno. Takodjer i tek oporavljeni RLC je bolji od svih nasih veznib igraca. Kovacic je danas dobro odigrao ali jebes ga kad ne zna gol dati.
Pocetnicka greska mu je bila sa pocetka sezone sto je 12 13 igraca rotirao, i to je islo koliko je moglo i dalje cao. Igraci vez minuta sa 0 samopouzdanjem i onda icekujes posle 3 meseca neigranja da daju nesto timu. To nema nigde.
Da je igro ovaj da je igro onaj, i baba da ima muda bila bi djed. Pa jebo vas kolač i Abraham i Odoi, pa igrali su proslu i zadnjih 5 utakmica pa nismo pobijedili. Ne radi se ovde o jednom porazu nego o igri zadnja skoro 3 mjeseca.
Zemo pogledaj koliko su oni potrosili na ovu ekipu. Samo 3 igraca platili 200 miliona ukupno. Ako su ti poluamateri onda ja ne znam o cemu pricamo.

Lampard jeste kriv za neke stvari, grijesi i on svakako ali ako je iko zasluzio pravu priliku onda je to on.

Zemo pogledaj koliko su oni potrosili na ovu ekipu. Samo 3 igraca platili 200 miliona ukupno. Ako su ti poluamateri onda ja ne znam o cemu pricamo.

Lampard jeste kriv za neke stvari, grijesi i on svakako ali ako je iko zasluzio pravu priliku onda je to on.

Govorim o kompletnoj igri zadnja dva mjeseca, nisu amateri u Unitedu ali jesu vala amateri u Bourmouthu, Brigtonu, Newcastleu, Southamptonu i West Hamu, samo protiv njih smo izgubili skoro 18 bodova. I sad se vadimo nesto njsu igrali Abraham i Odoi, igrali su protiv njih pa sta je bilo na kraju? Treba se spustit na zemlju i sagledati stvari realno u 26 utakmica 41 bod.

Govorim o kompletnoj igri zadnja dva mjeseca, nisu amateri u Unitedu ali jesu vala amateri u Bourmouthu, Brigtonu, Newcastleu, Southamptonu i West Hamu, samo protiv njih smo izgubili skoro 18 bodova. I sad se vadimo nesto njsu igrali Abraham i Odoi, igrali su protiv njih pa sta je bilo na kraju? Treba se spustit na zemlju i sagledati stvari realno u 26 utakmica 41 bod.

West Ham ima 4-5 igrača koji bi kod nas igrali u prvih 11, ako ćemo o tome ko je amater, a ko ne.

Slažem se u dosta stvari sa zemom, igramo loše više od 3 mjeseca u kontinuitetu, katastrofa nam je bodovni učinak. Naravno treba dat šansu lampardu, da vidimo hoće li se riješiti nekih igrača ili će i dalje oni kolo voditi, biti će sve jasno na ljeto.
Al to da lampard ne dijeli krivicu sa igračima nije točno.

West Ham ima 4-5 igrača koji bi kod nas igrali u prvih 11, ako ćemo o tome ko je amater, a ko ne.

Pa vidim 19 su na tabeli.
  • Autor

Ah, Newcastle, West Ham i Everton... primjeri ekipa kako potrošiti brdo para i boriti se za opstanak umjesto za trofeje :D

Ne znam postoji li išta mrže od poraza od Uniteda i to onoga klasičnog poraza kada ih sudija pogura koliko je to moguće i kada zabiju gol iz jedine jadne polu-šanse koju naprave.

Klasičan onaj mančester stari pogani, da mogu birati koja tri kluba da ugasim izabrao bih barselonu, juventus i mancester junajted

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.