Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Manchester United (H)/ pon. 17.02.2020. 21:00

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mounta nema nigdje zadnja 2 i po mjeseca. Igra svaku utakmicu a imao jedan bljesak protiv Spudsa i tu je tek solidan bio. Sve ostalo je ocaj zivi, momak najgori igrac na terenu u dosta tih meceva bio.

Pa dozvao se Mount, 2 asistencije prosli mec. Ne valja blatiti covjeka bezveze. 5 golova, 5 asistencija, bas dobar igrac.

Dve asistencije ali iz prekida. Sto rece Vajz dva meseca nista konkretno nije napravio iz igre. Vise je smetao po terenu.
  • Autor

Lijepe vijesti i iz Uniteda. Nece igrati Pogba, McTominay i iz nekog razloga je spomenuo Tuanzebea :D

Iskreno meni je veci plus kad igra Pogba jer je kurac od igrača.
To za McTomnaya je dobra vijest...

I fakat koji je kurac Pulisicu, kao da su mu obje noge polomili. Nisam ni skontao kada se lik povrijedio.

Meni je Mount djelovao kak da je ostao bez snage i kada je trebao da odmori Lamps ga je gurao od prve. Inace jedini je na drustvenim mrezama objavljivao kako trenira dok su ovi ostali trošili keš i lokali
Da Tottenham ne zabi gol u zadnjoj minuti imali bi mjesta sutra za kiks ovako must win protiv Uniteda pa sljedece kolo protiv tottenhama potvrdit to cetvrto mjesto.

Lijepo zvuci al daj boze
Ma imaju dvije kuci protiv direktnih rivala. Odmorili 15 dana, pripremali se, vala ako sad friski i spremni nisu u stanju dobiti te 2 tekme onda nemamo sta pricati o top 4.
Vrlo čudan sastav, napad willian, pedro i bats djeluje komično. Nisam optimističan
  • Autor

Meni je najveci problem Pedro, sad se vidi da zaista nema ništa da ponudi, ni volje ni želje. Mada i kad je imao i volje i želje jednostavno je bio panj, za Michya makar znam da će se truditi i izginuti ali kad vidim nekoga ko je mutav to me nervira.

A United zreo za punjenja majke mi...

‘They’re both injured,’ Lampard said of Hudson-Odoi and Abraham's absence.

‘Tammy is the same injury that has frustratingly come from Arsenal, played against Leicester, and now out. We will see how that develops for the games ahead.

‘Callum pulled up with a hamstring a couple of days ago in training which we have been assessing. He’s out as well, hopefully not for too long.’

On his goalkeeping decision, the boss added: ‘It’s not an easy decision. With every player in the squad I have to go on form, from what I see on the training ground, off the pitch and what I see in performance.

‘It doesn’t mean anything long term. We have to be competitive here and people have to show. Willy has been a fantastic pro, trains really well, came in against Leicester and made a couple of really good saves in the game.'

Da je igro Giroud od pocetka dali bi 2 gola, kakav panj je Batsuayi sa penala promasi cijeli go. Ako ovde izgubimo halalite top 4.
Sve što u vezi dobro napracimo, bats i willian sjebu gore. Al to je bilo i za očekivati
Ove punio ko je stigo a mi se mucimo ko da igramo protiv tima sveta. E moj Lamps, i posle prica neke price kuknjave. Ako ti frajeru nisi bio sposoban da upravi objasnis da je napadac pod moranjem onda cao. Bolje i ne znasluzujes.
  • Autor
Mislim da je to to, opet manjak sreće kod gola.

Svi ginu dok ona čupava konjina simulira, upropaštava akcije i gubi lopte, najebem mu se majke brazilske u picku vise.

Batshuayi samopouzdanje ravno 0, čovjek se boji šanse.

Ostali zaista dobri, pojeli smo ih na sredini pogotovo Kovačić, pohvalio ni i Mounta koji je nadomjestio Kantea u sredini ali neki kazu da nije.

Harry Maguire je MORAO DOBITI CRVENI KARTON.
Mislim da Chelsea nije imao losijeg napadaca od Bacuaija. Barem ja nisam upratio. Torres i Morata su za njege Pele. Ne mozes s ovim igracima nista posebno, cim dodjemo do njihovog sesaesterca Willian, Bacuaiji individualno sjebu. Al Bacuaiji, pa koliko je lik los ja to nevjerujejem.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.