Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Newcastle United (A) / sub 18.01.2020. 18:30h

6 članova je glasalo

1. 1.

• Rudiger i Tomori
      50%
      3
    • Rudiger i Zouma
      0%
      0
    • Rudiger i Christensen
      0%
      0
    • Tomori i Zouma
      33%
      2
    • Tomori i Christensen
      16%
      1
    • Zouma i Christensen
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

83143563_10158212271097259_6003640178386

Evo teme za utakmicu protiv Newcastlea. Idealan termin za ovu utakmicu, ali ako hoćete za zaspete. Najrealnije će biti da će na sport klubu prenositi Gojko i da će se igra uglavnom svesti na naše napade na parkiran autobus ispred njihovog gola. Dubravka je u top formi, ko je gledao njihovu utakmicu protiv Wolverhamptona zna o čemu govorim. Neće biti nimalo jednostavno, osim ako ne uspijemo probiti odbranu u ranoj fazi utakmice. Njihov napad je poprilično neefikasan, većinu golova zabijaju iz prekida ili nekih Shelveyevih šuteva iz daljine. U zadnje vrijeme je počeo i Almiron da zabija i asistira.

Neki sastav koji očekujem:

Kepa - James, Rudiger, Tomori, Azpilicueta - Kante, Kovačić - Willian, Mount, Hudson-Odoi - Abraham

Može čak i Barkley umjesto Kovačića, što smo uradili i u prvoj utakmici protiv njih (pa se Barkley povrijedio) jer je upotrebljiviji u napadu.

Stavio sam drugu anketu, da malo promijenimo, a zanima me kojem tandemu vjerujete. :D

Posle Njukasla ide Arsenal, Kante je potrebniji za taj mec. Neka se covek odmori malo, zasluzio je.
Ova moze i bez njega da se dobije.

Ovde mogu igrati i Christensen Tomori, ja bih vise sacuvao Rudija za Arsenala.

Evo nas opet u gostima Newcastleu, iako u gostima igramo, nemam nikakvog optimizma za pobjedu, no hajde. Uzdam se u Kepu i njegove pijune.

Zemo voli popljuvat i negativu siriti vise neg ista

Sretno momcima veceras, idemo konacno uvezat koju pobjedu

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Mount opet uzasan. Decko bi morao malo na klupu jer ovo sto pruza od pocetka decembra uz par bljeskova tu i tamo, je katastrofalno.

James je bolji tehnicar od svakog nasog veznog igraca. Kakva igracina.

Prvo na poluvremenu nek pregledaju krampone jer padaju stalno ko kruske. Drugo mali Mount napolje, nista nije u stanju odigrati.

I opet neki tvrde kako nam ne treba Isco a bolji je igrac od svih nasih veznih igraca.
Nece nas ovo favoriziranje pojedinih igraca nigdje dovesti. Pobijedimo Arsenala i Totenhama i odigramo nerijeseno protiv Brigtona i sad poraz protiv Newcastla. Nista nismo naucili, bezidejna krila, ne znam sta vise glumi sa Pulisicem. Treba nam novih igraca i ne znam sta se vise ceka.

Nece nas ovo favoriziranje pojedinih igraca nigdje dovesti. Pobijedimo Arsenala i Totenhama i odigramo nerijeseno protiv Brigtona i sad poraz protiv Newcastla. Nista nismo naucili, bezidejna krila, ne znam sta vise glumi sa Pulisicem. Treba nam novih igraca i ne znam sta se vise ceka.

Pulisic nece na teren do februara zbog povrede.
  • Autor

Sve što imam da kažem, napisat ću ovdje, da ne idem pojedinačno po temama i da pišem ko je bio loš i ko ne. Ima par interesantnih stvari.

Ne znam jesam li se igdje izjašnjavao na forumu, ali od početka sezone, od ovih "ne top6 timova", najmrži mi je Newcastle i želim im da ispadnu iz lige. Ne volim da gledam njihove utakmice, izbjegavam to da radim, jer je negledljivo. Takva je i ova utakmica bila uglavnom. Mišljenje o njima mi se nakon ove utakmice nije ni popravilo ni pokvarilo. Ljudi su imali jednu šansu na utakmici (dobro ne samo jednu) i iskoristili je. Ko nam je kriv što mi nismo svoje i što smo im dozvolili da nas onako ponize na kraju.

Tokom gledanja utakmice, imao sam dvije vrlo zanimljive izjave. Kaže komentator da se podigao tempo utakmice, ja kažem "baš super, da nam daju gol iz kontre, recimo Hayden, on nije odavno". Kad je bila 93' i onaj korner. Zovem brata i kažem mu "evo korner za njih u 93', prvi na utakmici, a mi 10 imali. dođi da vidiš kako primamo gol". I na kraju su se te dvije izjave spojile u jedno. Hayden je dao prvi gol u sezoni nakon prvog kornera kojeg su imali.

Tragedija je izgubiti na ovakav način. O tome ne treba previše govoriti, svi se mi trenutno osjećamo otprilike isto. Ovakve utakmice se svakome svake sezone dese. Problem je što se nama prečesto dešavaju. Utakmice protiv ovih ekipa se pobjeđuju tako što im se na vrijeme probije odbrana. Ako se to desi, imali smo sreće, a ako se to ne desi, mora se pronaći neki način. Problem je u tom što nakon odlaska Hazarda više nemamo igrača na kojeg se možemo osloniti u teškim trenucima. Igrač koji može jednim svojim potezom da rješava utakmice. U ovom sastavu mi nemamo takvih. Abraham još nije Drogba da nas vadi iz teških situacija. Najbliže tome su nekako Willian, koji može 2-3 puta godišnje to da napravi i mislim da Loftus-Cheek može da bude taj igrač kada se oporavi. Imamo mi dosta igrača koji bi u budućnosti mogli biti to, ali sada nisu.

Negdje oko 60. minute mi je izgledalo kao da je Lampardu mrsko da vodi ekipu ili da ne zna više šta da uradi. Na prošloj utakmici nismo imali izmjene, a na ovoj je možda trebalo i ranije da se vrše. Očigledno je bilo da veliki broj ofanzivnih igrača nisu imali svoj dan, ali to nije razlog da se vrše izmjene CF za CF i AMF za AMF. Mislim da se trebalo preuzeti malo više rizika, jer došli smo da ih napadnemo i pobjedimo, a ne da imamo 0:0 i ako zabijemo - zabijemo, ako ne ništa.

Trebamo biti zadovoljni pozicijom na kojoj se nalazimo na tabeli. Ona je iznad naÅ¡ih očekivanja za ovu sezonu. Ne možemo baÅ¡ toliko biti zadovoljni brojem bodova koje smo ostvarili dosad. To nas dovodi do zaključka da je naÅ¡a 4. pozicija proizvod loÅ¡ih predstava Tottenhama, Arsenala i Manchester Uniteda. 

Hajmo se sabrati i dobiti redom ove 3 ekipe sa kraja prošle rečenice. Sad se lomi sezona.

Lose skroz. Prije cemo Arsenal dobiti nego ekipe koje stanu iza lopte kao Newcastle. Nevjerovatno koliko neki igrace sporo razmisljaju i zbog toga carine loptu. Ajde mogu shvatiti za ove omladince ali da jedan Willian, Azpi, Jorginho i Rudiger igraju toliko traljavo i bezidejno, strasno. Zato nam se i desavaju ovakvi kiksevi, jednotavno nema dovoljno kvalitete.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.