Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Tottenham (A) / ned 22.12.2019 17:30h

8 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      25%
      2
    • NerjeÅ¡eno
      50%
      4
    • Poraz
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mene je najvise odusevilo sto smo se fajtali sa njihovim kretenima kao sto su Dele, Dier, Sissoko itd. Pokazali smo zube, fajtali, imali vise pameti (situacija sa Sonom i Gazanigom), te vise nego zasluzeno smo pobjedili.

Odbrana i vezni red su tako dobro igrali u oba pravca, da ja nisam mogao vjerovat da to vidim. Trojca nazad su bili jebeni zid, Zouma pojeo u skoku Kanea, a Tomori i Rudi brzinom stizali sve, mada nije ni bilo puno takvih situacija jer je vezni red sa Kovom i Kanteom radio ogroman posao i naprijed nazad.

Naprijed Mount i Tammy zbog presinga su igrali odlicno, dali su maksimum, dok je Willian bio razigran, zabio dva gola, kreirao par sansi i sveukupno bio fenomenalan na terenu. Alonso pokazao da je glup i dalje, dok Azpi je borio se, i na tom svaka mu cast.

Najvece pohvale Lampsu, niko mu nije vjeroao nakon onog sastava prije utakmice objavljenog. Medjutim, najsavrsenija utakmica ove sezone, u svim segmentima igre smo ih nadjacali. Odbrana, napad, borba, ma sve sve. Kapa dole majstore i uvjek gledaj da ih nabrijes ovako kao danas, samo tako mozemo daleko stici.

Lijepo je sto je i junajted izgubio danas, a mi kokoske ocerupali, opet smo im pobjegli. Idemo pobjediti i Southampton, a onda na Emiratesu odigrati tekmu kao danas, razbucat pistoljcice.
  • Odgovori 57
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Wisey, šta nisi ti bia protiv VAR-a, a sad kad nama pomaže ti je dobar :)

Ne protiv samog VARa nego nacina upotrebe tehnologije. I dalje smatram da to moze i treba dosta bolje ici, nadam se vremenom da ce napredovati.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne protiv samog VARa nego nacina upotrebe tehnologije. I dalje smatram da to moze i treba dosta bolje ici, nadam se vremenom da ce napredovati.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Meni je najbanalnija stvar sa VAR-om danas ona provjera da li je bio faul nad Alijem unutar ili van kaznenog, ne razumijem kako su to ikako razmatrali kada je isti bio u ofsajdu u trenutku upucivanja lopte, ta situacija je dokaz da Englezi ne znaju koristiti VAR.

Nego Lampard i momci su me iznenadili danas ocekivao sam da ce ovo bit jos jedan derbi odigran bez borbe i ostalih stvari, a bilo je sasvim suprotno. To mi je posebno drago ovakve pobjede su nam potrebne da ekipa dokaze da moze igrati na najvecem nivou, valjda ovako nastave i ubuduce jer nam u 11 dana slijede tri utakmice u EPL tako da bi bilo dobro osvojiti sto vise bodova u ovom zgusnutom rasporedu. 

Nestvarno dobra takticka postavka juce.

Uvek cu da kritikujem sta ne valja a da hvalim sto je dobro.

Kukao sam na sastav ekipe pred utakmicu, sto je i normalno jer vecina tih igraca u nekim drugim kombinacijama nista nije pokazala.

Ja jesam govorio pre meca da treba par promena napraviti, da iznenadimo protivnika, ali Lamps je to shvatio previse bukvalno :D

Murinjo nije znao sta ga je snaslo, niti su njegovi igraci znali da se prilagode na vreme. 

Koliko je samo dobijeno time sto MAunt i Vilijan nisu igrali zalepljeni za nacrtanu poziciju, vec stalno menjali mesta na terenu, kruzili oko sesnaesterca, vukli u sredinu, a sirinu davali bekovi(i o tome sam govorio, da se mora mnogo bolje iskoriscavati).

U ranijim utakmicama bil smo predviivi i lako se je bilo braniti jer su formacija i igra bili jako staticni i poziciono prilicno jednodimenzionalni.  Cim je doslo do promene, rezultat nije izostao. 

Drago mi je da je Lamps uradio ne rna terenu, da je shvatio da ima igrace koji su sposobni za mnogo vise od 4-2-3-1 te da nam je to donelo rezultat.

Naravno, nece to uvek da upali, ali protivnici ce mnogo teze planirati odbranu protiv nas ako se ovakve promene nastave.

Sve so nije valjalo u prethodnim mecevima samo je nestalo.

I Lampardova energija pored terena i radna etika igraca i bolje iskoriscavanje potencijala ekipe.. 

Bili smo usli u dubiozu, promene su bile neophodne i krecemo na bolje od ovoga ja se nadam.

Sledeci je Sautempton, lose nam ide s timovima koiji se bore za opstanak, ali vreme je da se i to promeni.

Za utakmicu od juce, svaka cast.

Za svaku sledecu,po zasluzi.

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, vec sam sinoc odgledao highlights i evo jutros na poslu citavu utakmicu. Sta reci a ne aplaudirati i Lampardu i igracima.

Apsolutno smo nadigrali Tottenham cak smo ih i ponizili. Prvo poluvrijeme je odraz cjelokupne takticke prevlasti mladjahnog Lamparda nad istrosenim Murinjom.

Sta god da napisem vecina je vec rekla ali dotacu se samo Murinja. Ovaj lik je istrosen, takticki i psihicki. Njegove metode su zastarjele, ne edukuje se i ne prati razvoj ove igre. Pa jucer je Tottenhem izgledao kao da je u pitanju ekipa iz 3. Engleske lige. To dovoljno govori. Bilo je tu i faktora iznenadjenja Lamparda sa ovom formacijom, ali i to je jasan pokazatelj da Murinjo nije nasao rjesenje za to ni tokom utakmice. Iskreno, ovakva predstava Tottenhema je nesto najgore sto sam u zadnje vrijeme gledao kada je jedna vrhunska ekipa u pitanju. Nesto ravno onom nasem porazu od Citya od 1:0 pod Conteom kada smo odbijali da uopste napadnemo. Juce je Totenhem zelio napasti ali nije znao kako.

Cestitam jos jednom momcijma i Lampardu, savrseno odradjen mec. 

Sad kad bi dobili Soton i Arsenal, to bi bio ogroman boost za nastavak sezone. Kupiti jos par igraca i mislim da nam top 4 nece izostati. Kvalitetniji smo i od Uniteda i od Totenhema. Nadati se samo da Arteta nije neki klon Guardiole pa da se oni sad razigraju nesto, ali sumnjam.

• Autor
Tek sam danas mogao pogledati utakmicu.
Jučer kada sam vidio sastav bio sam razočaran i očekivao sam raspad. Ali dogodilo se baš suprotno, Frank je nadmudrio Mourinha u svim aspektima tehničke pripreme utakmice, malo mi je reći da sam oduševljen.
Taktički savršeno, igrači odigrali vrlo zrelo, svaka čast, skidam kapu

Sledeci je Sautempton, lose nam ide s timovima koiji se bore za opstanak, ali vreme je da se i to promeni.

Nama dobro ide ove sezone protiv timova koji se bore za opstanak, dobili smo Aston Villu, Norwich, Watford i Brighton. Mislim da Bournemouth, Everton i West Ham ne možemo smatrati kao ekipe koje se bore za opstanak,oni su se samo našli u tom trenutku u krizi.

Nama dobro ide ove sezone protiv timova koji se bore za opstanak, dobili smo Aston Villu, Norwich, Watford i Brighton. Mislim da Bournemouth, Everton i West Ham ne možemo smatrati kao ekipe koje se bore za opstanak,oni su se samo našli u tom trenutku u krizi.

Priznajem, mnogo sam se zajebo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.