Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Tottenham (A) / ned 22.12.2019 17:30h

8 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      25%
      2
    • NerjeÅ¡eno
      50%
      4
    • Poraz
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 57
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dva najsporija beka lige protiv Sona i Moure.. Ne znam kako se baš sad sjetio Alonsa.

Ma izgubio Lamps glavu, samo zbog povratka Alonsa bojim se da ce nas izrutinirati jer drugacije Lampard nece shvatati da panjevi Alonso, Azpi nemaju sta traziti u ozbiljnom klubu.

Ibretim se majke mi, jos ne vjerujem da je odabrao ovaj sastav. I sta da ocekujemo mi od ove tekme sad? Svasta.
Na iznenadjenje svih (posebno nakon sto smo vidjeli sastav) vodimo i dominiramo terenom.
Bas su danas naspanovani, trce, bore se, udaraju, bezobrazni kad treba... ovo mi se mnogo svidja.
Son, Kane i Alli nepostoje u prvom poluvremenu.

PS: Koliko je samo drag ovaj Rudiger, gazela nasa crna.
Kakva strast Lampsa kad je penal usao.. Samo pametno u drugom, zabiti im jos koji ako se ukaze prilika.

Nosi ovu ciganiju, jaci smo od njih, borimo se, trcimo, igramo fudbal. Na vrijeme izmjene raditi moramo, kad se neko umori ne cekati previse. Sljedeci gol je kljucan.

Mourinho se savrseno uklapa u ovaj smrad od kluba sa igracima poput Allija, Kanea Verthongena i ostalih. Svaka cast Kovi sto je jebo onoj picki mater, trebo ga je istuci tamo na terenu.

Sretno momci do kraja!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Izgubio povjerenje u Lamparda hahhahhahh oj sta sve necu procitati mati moja mila, ovakve treba odmah banovati. Koji cu kurac sa njima diskutovati...

Ma ti si propovednik istine i merodavan ko zna a ko ne zna i sa kime treba diskutovati i koga treba banovati?
I samo da se najebem mame ovom celavom sudiji, ne mogu da vjerujem sta covjek dosudi. Jos im navlaci cijelo vrijeme. Fala kurcu VAR ponisti ono.

Mislio sam da ce neka bunkerica biti s onim sastavom, a ustvari odigrali smo najbolje poluvrijeme ove sezone. Ako drugo odigramo u pola dobro kao prvo, 3 boda su nasa. Kokoske su najjadniji i najodvratniji klub na planeti.

E kad mi neko kaze treba Kantea izbaciti iz prvog sastavaSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kazem i stojim iza toga da u mecevima protiv slabih timova koji ce vecinu vremena provesti u bunkeru mnogo potrebniji kreativnini i napadacki potentniji vezista.
I sta cemo sad?
E sad lijepo pročitajte šta ste pisali prije utakmice o sastavu i Lampardu.
Svaka čast. Nadmudrio je i nadigrao učitelja pošteno. Dobro je Mourinho i prošao.
Willianu svaka čast. Da je ovakav češće, gdje bi mu bio kraj.
Kante sto radi na terenu niko ne moze. Ne postoji igrac sa vise snage, izdrzljivosti i trke u sebi. Ja garantujem da je on sad poslije ove komotno mogao jos jednu utakmicu odigrati i mozda bi tek tad osjetio umor. Neizostavan je clan prvih 11, kada pricamo o Premiershipu i Ligi Sampiona a ne o buraniji u kupu. Protiv slabijih moze ga se povuci malo nazad, neka osigurava odbranu a ispred gurnes kreativnije igrace.
Bio sam skeptican kad sam vidio sastav, ali moram priznati da je Lamps bas dobro pripremio ekipu. Clean sheet i pobjeda idemo sad da nabijemo Southampton. Samo naprijed Lamps legendo!

Nisam se nijednom zabrinuo za vodstvo, šta reći nakon svega. Dosta sam toga rekao na temi Lampard, u svakom slučaju najbolji derbi dosad i taktički najbolja utakmica otkako je Lampard na klupi. Ovo su stvari koje vade tim iz krize i trebali bi sada ponovo da krenu bolji rezultati. Prvi talas napada drugih klubova na našu poziciju je odbijen, ponovo imamo neku zalihu i prostor za disanje. Sheffield nije toliko ozbiljan konkurent, a Wolverhampton u naredne dvije utakmice ima Manchester City i Liverpool. Ostali su na 2 pobjede od nas..

Odlicna partija danas. Razbili piliće u svakom pogledu.

Willian i Mount odigrali vrhunski mada niko iz prvih 11 nije podbacio.

Lampardu kapa do poda i ovi kadrovi sa kraja utakmice i njegovo radovanje govore dovoljno koliko mu znaci klub.
Ostala je ipak jedna jako dobra stvar u ovoj ekipi a to je mogućnost igranja puno razlicitih formacija na vrhunskom nivou. Evo danas sa 3 pozadi iz vrijeme Contea odrađeno savrseno, lijepo je kad ekipa nije rob jedne formacije Sarriball...
Prvi mec protiv jakog protivnika koji je odigran suvereno koncentrisano od pocetka da kraja. Najzad mec bez primljenog gola. Iznenadjujuce dobar mec za nas.
Will doktorska partija svaka cast majstore. Samo tako nastavi.
Sve na stranu, ali veceras treba reci koliko smo sretni sto postoji VAR. Zamislite odluku sudije u kljucnom trenutku umjesto cistog penala kontrafaul i umjesto crvenog kartona nista. To je ogromna razlika u ovakvoj utakmici.

E sad, moze nam se kompletan Tottenham napusiti jedne velike Rüdigerove karine.

Meni je najdrazi dio utakmice onda kad je Rudiger u prvom poluvremenu raspalio po golu preko 20m od gola. Izgleda da kod nas baš treba neko s velikom kitom da se usudi opaliti loptu van 16m.

Neka je otisla preko gola, al ne mora svaka lopta ulaziti u 16terac da bi se zabio gol.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.