Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Valencia CF vs Chelsea FC (27.11. '19 18:55)

Istaknuti odgovori

Napisao sam na chatu na poluvremenu da nam je svaki napad završavao faulom u napadu, kasnije sam gledao i Liverpool i interesantno je da su se i njima dešavale slične stvari. Idemo dalje. Neki elementi iz prošle utakmice su se preslikali na ovu. Ponovo je vezni red stajao daleko od napadača, ali je Abraham puno više toga pokazao. Njegovim izlaskom se ponovo naša igra donekle raspala i ponovo se pokazalo da Batshuayi ipak nije adekvatna zamjena za njega. Sada se ovaj povrijedio i vidjet ćemo koliko će to dugo trajati.

Možemo reći da smo imali sreće na ovoj utakmici. 3 čista zicera su ničim izazvani promašili. Imali smo i mi svoje dobre šanse, ali ne toliko dobre kao oni. Često se dešavalo da nam čitav vezni red ispadne nakon jedne duge lopte ili 2 razmjenjena njihova pasa, pa ako još kasni jedan od bekova, znali smo imati dosta problema. Slažem se sa ocjenama da nijedan naš igrač nije nešto posebno dobro odigrao. Kepu treba pohvaliti za odbranjeni penal, ali treba reći da onaj penal nema veze sa mozgom i da je neobjašnjivo zašto se VAR nije više pozabavio tom situacijom. Onaj primljeni gol bolje ne komentarisati (ovo je već 3.put ove sezone da za njegove primljene golove ovo pišem)

Kada su se izvukle grupe na početku sezone, ovakva situacija se kolo do kraja i očekivala (barem što se nas tiče). Šteta što je najrealnija opcija 2 mjesto i u tom slučaju protivnici kao što su: Juventus, PSG, Bayern, Leipzig i Barcelona. Leipzig je tu stepenica ispod ostalih, ali nisu protivnik za podcijeniti. Slijedi nam Lille i bodovi na toj utakmici nam ni slučajno nisu unaprijed upisani. Sve ćemo to morati na terenu da zaslužimo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.