Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Manchester city (A) / sub 23.11.2019 18:30

6 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      33%
      2
    • NerjeÅ¡eno
      33%
      2
    • Poraz
      33%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Glavni problem Pulisica su te povrede.
Najpametnije bi bilo da mu se da vreme da uz prave terapije i odmor resi sve zdravstvene probleme.
Videli smo koliko donosi ekipi u napadu. Moze biti fenomenalan igrac, samo da i on a i klub povedu maksimalno racuna o njegovom fizickom stanju.
A protiv Sitija izaci na teren maksimalno rastereceno.
Oni moraju da jure bodove, titule, Celsi je u procesu stvaranja neceg novog i kvalitetnog. Pritisak je na njima i to treba iskoristiti. Makar pokusati..
Iskreno bih voleo da ih nasi mladici vrate na fabricka podesavanja :D
  • Odgovori 65
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lampard “He [Pulisic] has been training and is in contention.

“Callum has a hamstring problem, he is struggling to make this game. Nothing more on Ruben.”

• Autor
Znaci pulisic ce igrati, cho nece biti u planu za pvu utakmicu.
Odoi ce morati dobro da oznoji guzove sad ako zeli da se vrati u prvi tim. Zna se da Willian ne moze drzati konstantu tokom citave sezone, a Pulisic je jos nov tako da ce sigurno dobiti svoje prilike. Ali ce se morati dokazati kao i svi ostali, i natjerati Franka da ga gurne opet medju 11.

Sutra je mozda najveca dilema hoce li igrati Reece koji je impresionirao zadnje 2 utakmice.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Predvideli smo ovakav izbor igraca na sredini terena.
Bice interesantno videti kako ce to da funkcionise.

Ti si zagovarao 4-3-3 koliko se sjecam, jesil zadovoljan odabirom formacije i igraca?
  • Autor
Ja iskreno nisam najzadovoljniji, malo mi je ziheraški ako se to tako može nazvati sa azpilicuetom i bez mounta.
Ali ne mora biti, vidjet ćemo kako će to izgledati na terenu
Kante mora igrati jer je njegov doprinos nemjerljiv. Kovacic i Jorginho su u formi tako da je bilo tesko izbaciti bilo koga od njih. Mogao je Mount umjesto Pulisica ili Williana al eto.

Ti si zagovarao 4-3-3 koliko se sjecam, jesil zadovoljan odabirom formacije i igraca?

Fali mi Dzejms da budem potpuno zadovoljan.
Opet ista prica u velikoj utakmici. Igramo dobro, potpuno ravnopravno a gubimo.

Malo vise koncentracije i samo nastaviti u drugom dijelu. Mozemo ovdje izvuci nesto.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Fantasticnih 30 minuta, zaista je bilo uzivanje gledati. Bilo je perioda kada po par minuta igraci Citya nisu imali kontakta s loptom.
Poslije toga veliki pad u igri iz ko zna kojeg razloga. City zagospodario terenom. Mozemo biti sretni sto smo primili samo dva pogotka.
Kepa opet briljira.
Ovog kretena Kepu treba oterati iz tima. Mi zbog ovih idiotluka moramo da budemo duplo bolji od protivnika da bi ih dobili.
  • Autor
Dobro je zivi smo, zadnji 5 do 10 min smo se pogubili. Jako hrabro, prvih pola sata smo ih ubili, šteta.
Sviđa mi se, konačno da dođemo na Etihad igrati nogomet pa što bude.
Oni su iza jako nesigurni, možemo tu. Biti će samo pitanje tko će zabiti gol, mi ili oni, ako zabiju 3. gotovo je
Jorginho je kanta, Kova i Kante odlicni. Ovi naprijed nedoreceni, malo u strahu igraju. Trebaju se osloboditi u drugom, valjda su vidjeli da mozemo potpuno ravnopravno igrati s njima.

Vode nas isključivo na svoj individualni kvalitet. Ništa nisu bolje igrali od nas, a pogotovo to mislim na prvih pola sata utakmice.

Previše neozbiljno igramo, prvo Jorginho i Kovačić sa onim svojim standardnim dodavanjima u 16m, a onda i Kepa i ono njegovo koje bolje da ni ne komentarišem.

Dobro napadnemo, probijemo stranu i onda idu užasni centaršutevi. Da je bilo bar 2-3 preciznija, drugi rezultat bi potpuno bio. Willian opasniji od Pulišića, a Abraham igra onoliko koliko može, uzima zračne duele i dijeli lopte za krila.

Dobro je što je Sterling zasad isključen, pa ćemo vidjeti dokle će to da traje. Treba reći da nismo imali ni sreće, jer je kod oba gola lopta prošla Tomoriju kroz noge. Kod prvog je čak i dirala Zoumu što je prevarilo Kepu.

• Autor
Jorginho je najlošiji bio u vezi istina, Kante sabio i Kovacic dobar.

Sta se desava sa Jorginhom, odlicno je startao i onda se lik odjednom pogubi kao da je tek fudbal poceo igrati.

Prepali su se Citya bezveze, dobro je pa su ovi stali na dva gola, sad na poluvremenu ohladiti glave i u nastavku ici po preokret.

Drugi gol je totalno bezveze primljen, kao da se ovi boje kontakta sa igracima Citya unutar šesnaesterca.

Svaka čast Kanteu, ali on i Kovačić moraju više šutati po golu, ne mozes stalno dolaziti pred gol i onda traziti nekog u blizini da predaš loptu. Ovi iz Citya svi su spremni na lažnjak, na šut, kod nas toga nema,

• Autor
Inace KDB je teška igračina, šteta što smo ga pustili samo tako
Nikad od Jorginha igraca za top utakmice Drugo poluvrijeme dosta lose, previse drkanja lopte kao pod Sarrijem a nimalo direktnosti. Ucinili smo da Siti izgleda kao defanzivno dobra ekipa. Iskreno dugo sam cekao ovaj mec, i okej realno da smo porazeni ali nisam zadovoljan igrom generalno, osim mozda prvih 25 minuta. Bacuaji ponovo pokazuje da je zalutao na ovaj nivo, slicno kao protiv Liverpula.
  • Autor
Sveukupno zasluženo city, drugo poluvrijeme osjetno bolji.. Kvalitetniji su, nema se tu puno šta prigovoriti našima
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.