Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Wolverhampton (A) / sub 14.09.2019. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 51
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Razumijem lamparda zbog 9 primljenih golova do sada, ovdje x bi bio dobar

Tomori se polako probija u prvi tim

A koji je razlog sto je Pulisica klupirao?

Vjerujem zato sto je bio loš u prošloj

Tomori se polako probija u prvi tim

Odmara Pulisica i Pedra za Ligu prvaka

A koji je razlog sto je Pulisica klupirao?

Dje si Conte nisam te prepozno

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sta kazes na poluvrijeme? Bas kao pod Conteom haha

Dosadnih 30 minuta a onda bam bam bam 0:3 i rekao bih rjesena utakmica. Ne mozemo valjds primiti 3 gola u drugom poluvremenu a ne dati nijedan. Napokon smo poceli koristiti svoje sanse.
Abraham trpa ne vadi. Nisu nam ozbiljnije zaprijretili u prvom poluvremenu, cak je i Alonso dobar.
  • Autor
Nije među boljim našim poluvremenima ali vodimo 3-0. Konačno pogađamo, svaku šansu pretvorili u gol
Svih 9 pogodaka ove sezone u Premiershipu su postigli Chelseavi akademci. Bravo.

Kad skontas da imamo jos 3 veoma bitna igraca oz alademije koja fale a vjerovatno ce igrati prvih 11 onda znas na cemu si s tim momcima.

Konacno nas sreca malo pogledala i pogodili smo sve sto smo sutnuli.
Mnogo koncentrisanije u odbrani. Bravo. Golcina Tomorija, Tami bravo. Mora da se vraca malo. Nismo briljirali u polju sa stvaranjem sansi al pristup soroz drugaciji. Malo smo ih izbenadili sa postavkom.
  • Autor

Super pobjeda, nisam je očekivao ovdje. Naši akademci rasturaju. Obrana katastrofalna, 11 golova primili, ne znam koje je tu rješenje

Prvih 30 minuta se nije moglo gledati,nakon toga smo počeli ko i igrati.Jorginho i Kovačić prije prva dva gola nisu igrali uopšte.Naš vezni red mora da diktira tempo pod bilo kojim uslovima,zato su dovedeni,ako ne mogu to neka se fataju noge.

Tammy odlično odigrao,ostali prosjek.
Vazno je da smo upisali pobjedu na teskom gotovanju, tek sad ona izgubljena dva boda protiv Sefilda imaju jos veci znacaj.
Koliko smo dobri naprijed toliko smo losi nazad. To Lamps mora popravit, da nam je jedan clean sheet, vjerujem da bi krenule bolje partije u odbrani. Danas npr prvo poluvrijeme nam sanse nisu stvorili i onda dodje glupi korner i zabiju nam, poslije toga opet amaterska reakcija odbrane i evo ga, dva gola ponovo primljena.

Tammy napadacina, Tomori mnogo dobar igrac, strasno brz i tehnicki potkovan, vjerujem da ce se naigrati ove sezone, nadam se da ce jos napredovati. Mount malo slabiju partiju pruzio, ali zabio prelijep gol, igracina je definitivno.

Zadovoljan sam, ali ta odbrana mora bolje, puno bolje. I da, ne znam zasto ne mozemo da zadrzimo loptu niti minute u posjedu? Stalno je gubimo brzo, i to na glup nacin vecinom. To se takodjer treba popraviti.

hamco, kakvi su utisci nakon utakmice

Nisam u potpunosti zadovoljan. Drago mi je zbog pobjede a posebno zbog nasih omladinaca a pogotovo zbog Lamparda. Ipak volio bih da je ova danasnja taktika bila samo prilagodjavanje protivniku a ne nesto sto cemo u buducnosti gledati stalno.
  • Autor

Nisam u potpunosti zadovoljan. Drago mi je zbog pobjede a posebno zbog nasih omladinaca a pogotovo zbog Lamparda. Ipak volio bih da je ova danasnja taktika bila samo prilagodjavanje protivniku a ne nesto sto cemo u buducnosti gledati stalno.

Meni se isto ne sviđa formacija i nekako se nadam kako je to zbog igrača koji nedostaju. Golovi koje primamo nisu problem formacije, i danas smo primili 2 komada. Vjerujem kako će se vratiti svojoj ideji kada rudiger, reece, emerson i kante budu nazad, ovdje su nam trebali bodovi i svaka mu čast na tome. Ja bih ovdje bio zadovoljan sa bodom, a uzeli smo 3 lagano

Reko je Lampard u intervjuu poslije utakmice kako je trebao tri štopera kako bi zaustavio kontra napade Wolvesa. I mislim da smo izašli sa 2 štopera da bi popušili ko protiv Uniteda.

samo norwich primio više golova od nas, ali eto pobjeda je tu

da se odbrana sredi i biće to sve bolje i bolje

Ma treba brate raditi na branjenju prekida. Ne ide ono usrano markiranje prostora. Ne znam ko insistira na tome stalno, da li je Lamps sam, Jody ili neko treci. Ali daj makar neki miks, 3-4 igraca da stoje a ostali covjek na covjeka. Ovako nam svaki korner visi gol u zraku. Primili na pripremama par golova tako, a u prvenstvu vec 2x iz kornera + skoro svaku utakmicu protivnik ima bar 1-2 velike sanse na isti nacin.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Moram da priznam da su se igraci vise nego dobro snasli u promeni formacije. S obzirom da je neki igraci prvi put igraju

https://www.youtube.com/watch?v=OiAu6P8pE5A

Kako mladi Tomori povede loptu s centra do 16terca, svaka cast momcino

nas novi Ricardo Carvalho

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.