Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Wolverhampton (A) / sub 14.09.2019. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 51
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne treba nas zavarati to što nemaju nijednu pobjedu, imali su težak raspored. Ne znam sad ko je spreman za utakmicu, a ko nije i moglo bi dosta toga da nam zavisi od pojedinih igrača. Bod realno ne bi bio loš, koliko god da nam se to ne sviđa, nismo ih pobijedili ni prošle sezone.

Vrijeme je i da nas srece malo pogleda. Realno nismo imali srece do sad, pocev od utakmice sa Unitedom, Liverpulom pa i Shefildom. Vrijeme je da se vrati a mislim da imamo kvaliteta za sva 3 boda.

Tesko je bilo sta prognozirati poslije onakvog meca sa Sefildom. Ne znam da li je dobro dosla ova pauza nasima, ali nadam se da ce se sabrati i smoci snage za dobar rezultat.

Ocekujem ovdje neke rotacije, mozda vidimo Rüdigera prvi put. Hoce li Kante moci isto ostaje pitanje.

Wolvesi nisu nesto sjajno startali u prvenstvu, mozda im igranje LE oduzima potrebnu svjezinu. Uglavnom, imamo sanse i mislim da mozemo s njim odigrati dobar mec.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bez dobre odbrane nemamo šta tražiti,nadam se da su konačno svi spremni.Imal šta za Emersona, hoćel moci igrati ovu? 4-2 za Wolvese ukoliko Azpi i Zouma budu igrali.

Bez dobre odbrane nemamo šta tražiti,nadam se da su konačno svi spremni.Imal šta za Emersona, hoćel moci igrati ovu? 4-2 za Wolvese ukoliko Azpi i Zouma budu igrali.

Da si procitao post moj, vidio bi :D Vjerovatno propusta ovaj mec zbog predostroznosti, ali nije opasna povreda tako da bi trebao sljedece meceve igrati normalno.

• Autor
Bit ce tesko, bod ovdje je dobar s obzirom na sve. Azpi, zouma i alonso u obrani, bit ce veselo
Nadam se da će Frank staviti Rudigera i Tomorija u prvih 11.
Rudi može umjesto Azpija a i umjesto Zoume svejedno je.
  • Autor

Rudiger je spreman doduse. Mislim da ce ipak Azpi ostati u postavi.

Hoce azpi vjerojatno, mislim da sam vidio na twitteru da reece i cho igraju sutra za mlade, tako da nista jos. Opet se prica kako je cho blizu produljenja

Hoce azpi vjerojatno, mislim da sam vidio na twitteru da reece i cho igraju sutra za mlade, tako da nista jos. Opet se prica kako je cho blizu produljenja

Pise da igraju sutra za mlade, tako da nista od njih.
Kante bi trebao biti spreman, nije isao na reprezentativne obaveze sa Francuskom.
Ne znam sta da ocekujem.
Jedno je sigurno necemo zabiljeziti clean sheet 😂😂
  • Autor

Pise da igraju sutra za mlade, tako da nista od njih.
Kante bi trebao biti spreman, nije isao na reprezentativne obaveze sa Francuskom.
Ne znam sta da ocekujem.
Jedno je sigurno necemo zabiljeziti clean sheet 😂😂

U slucaju poraza koji je lako moguć, bit će svašta. Nadam se kako ga možemo izbjeći nekako.
  • Autor
Kako god eventualnih 5/15 je vrlo gadno, kako god okreneš. Jebe mi se za medije, sigurno kako je to loše. Neku razinu dostojanstva treba zadržati i u ovoj sezoni.
Da ne spominjemo 9 primljenih golova za sada, najgora obrana uz norwich
  • Autor
Evo bila je presica, Kovačić, Pedro i Rudiger su spremni za sutra. Ništa od Kantea za sutra još, a Cho i James igraju za mlađe večeras

Evo bila je presica, Kovačić, Pedro i Rudiger su spremni za sutra. Ništa od Kantea za sutra još, a Cho i James igraju za mlađe večeras

Steta, bio sam siguran da ce Kante biti spreman. ovako samo tezi posao sutra.
Ocekujem sutra ovaj sastav:
Kepa
Azpi-Christensen-Rudiger-Alonso
Kovacic-Jorginho
Pedro-Mount-Pulisic
Abraham

Kantea treba paziti maksimalno i ne treba ga pustati da igra dok ne bude spreman skroz, za pocetak mu treba dati oko 30 minuta da igra, jer inace svi znamo koliko moze lik pretrcati u jednoj utakmici, ne stedi se nikako.

steta sto smo lose zapoceli sezonu, pa nam ovako gori pod nogama bez njega

ali imamo kovacica

• Autor
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1172857610036535296?s=19
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.