Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Leicester City(H) [18.08.'19. @ 17:30h]

Istaknuti odgovori

CHELSEA VS LEICESTER

Premier-League-Chelsea-vs-Leicester.jpg

GKZau3Q.png

itkveDM.png

Datum početka: 18. aug. 2019, 17:30

Stadion: Stamford Bridge

Sudac: Graham Scott, England

Graham+Scott+Brighton+Hove+Albion+v+Live

Imali su najvise dodavanja u prvom kolu, igraju puno bolje nego ranijih sezona i hrpa mladih igraca kao i kod nas. S obzirom na to u kakvoj smo situaciji (jer boli ubjedljiv poraz od velikog rivala i poraz na penale, a tu je i umor) 1 bod ne bi bio razocarenje za mene.
Utakmica mozda i najvaznija u sezoni, s pobjedom vratit samopouzdanje, u slucaju poraza ili nerijesenog palo bi nam samopouzdanje totalno.
Must win, ako ne dode do pobjede bit cemo u klincu vec na pocetku. Cuj to Bats da je savrsen za bilo sta, a pogotovo protiv neke obrane haha

Bitna utakmica u kojoj su nam prijeko potrebna tri boda, a mislim da mozemo doci do istih samo je problem umor ekipe poslije jucerasnjeg meca. Nadam se sto skorijem povratku Reece i da ce zauzeti mjesto na beku umjesto Azpija,  jer Azpilicuete mi je preko glave bez obzira na njegovu borbu i zalaganje.

Jucer je imao udio u nasa oba primljena gola kod prvog nije na vrijeme izasao i tako je propala ofsajd zamka, a kod drugog izgubio loptu zbog presinga igraca Liverpoola kod aut linije i u nastavku te akcije je Liverpool zabio drugi gol, a ne trebamo zaboraviti da je i protiv Uniteda krivac za dva gola. Hvala na svemu, ali vrijeme je za nekog mladjeg na toj poziciji ista situacija kao sa Ivanovicem prije 3 godine, problem ove sezone bi nam mogla biti ta pozicija napadaca jer ni za jednog od tri napadaca s kojim raspolazemo ne mozemo reci da je siguran i da moze uveliko unaprijediti igru. Sta je tu je vrijeme ce pokazati sve, kako god pod moranjem su tri boda u nedjelju protiv Leicestera.

Ne znam za vas ali ja kad vidim da je utakmica u nedjelju i to u pola 6 pritisak mi skoči na 640 sa 480.

Meni nije los termin osim da nikad docekat. Ali obicno u to vrijeme nemam nikakvih obaveza pa mogu skoro uvijek pogledati utakmicu na miru.
Kad smo kod utakmice, ocekujem konacno 3 boda da osvojimo. Igramo predobro, Lampard me kao trener prosto odusevljava. Iz svake njegove izjave se vidi koliko je inteligentan i predan ovom poslu te nista ne prepusta slucaju. Non stop stoji iza svojih igraca i ohrabruje ih, svakog se dotakne.

Kao sto Wisey kaze, ponovo vlada ona velika euforija i trebamo biti sretni sto nam je nasa legenda ujedno i trener. Konacno smo dosli do toga da imamo trenera koji vjeruje nasim akademcima a to je ono sto me licno najvisr ispunjava.

Jedva cekam utakmice a to je najvise zahvaljujuci velikom Lampardu.

Meni nije los termin osim da nikad docekat. Ali obicno u to vrijeme nemam nikakvih obaveza pa mogu skoro uvijek pogledati utakmicu na miru.
Kad smo kod utakmice, ocekujem konacno 3 boda da osvojimo. Igramo predobro, Lampard me kao trener prosto odusevljava. Iz svake njegove izjave se vidi koliko je inteligentan i predan ovom poslu te nista ne prepusta slucaju. Non stop stoji iza svojih igraca i ohrabruje ih, svakog se dotakne.

Kao sto Wisey kaze, ponovo vlada ona velika euforija i trebamo biti sretni sto nam je nasa legenda ujedno i trener. Konacno smo dosli do toga da imamo trenera koji vjeruje nasim akademcima a to je ono sto me licno najvisr ispunjava.

Jedva cekam utakmice a to je najvise zahvaljujuci velikom Lampardu.

Slazem se, samo se nadam kako ce dobiti ovu utakmicu inace bi se nervoza mogla uvuci. Sada nam trebaju bodovi

Resice ih moj novi ljubimac, Mason Mount, napravite decku temu na forumu. 

Veoma bitna utakmica, nadam se da cemo krenuti sa pobedama, igra je tu, sad se ceka i rezultat. 

Resice ih moj novi ljubimac, Mason Mount, napravite decku temu na forumu.

Veoma bitna utakmica, nadam se da cemo krenuti sa pobedama, igra je tu, sad se ceka i rezultat.

Napravicu ja sutra to. Posto jedini nesto kao raduckam ovde :D

Zadovoljavajuće poluvrijeme sa uraganskim startom, oni apsolutno ništa nisu pokazali. Trebalo je biti više od 1:0 al nije, ovako je sve još otvoreno

Steta sto nije makar 2 gola razlike, ovako je opasno. Mogao bi nas i umor stici u drugom poluvremenu zbog srijede zato bi trebali poceti drugo opet jako kako bi postigli drugi gol pa onda vrebati iz kontri.

Mount je vrhunski igrac, stalno je u sansama jos od pripremnih utakmica, bas kao sto je i Lampard bio. Vezni koji moze dati cak i 20 golova.
S ovakvim Azpilicuetom ne bi ni Modricu pobijedili, ovo je sramota nismo se u drugom sastavili. Ljudi su sve sanse napravili po desnoj strani.

Drugo poluvrijeme katastrofa. Izdvojio bih emersona i masona kao danas najbolji, ostali dosta loše. Azpi briljira naprosto

Igrali smo kao reprezentacija BiH, imali smo snage samo za prvo poluvrijeme i da smo dali malo vise golova, pobijedili bismo.

U drugom poluvremenu bolje da niko nije usao (mislim na dvostruku izmjenu kada su usli Willian i Kovacic, Abraham je ipak nesto i pokazao)

Neshvatljivo mi je da u ovakvoj utakmici i pri ovakvom rezultatu Barkley odigra 0 minuta kao igrač koji se nalazi u vrhunskoj formi i igra veoma ofanzivno.

Rezultat koji sam i ocekivao, nadati se pobjedama protiv Norwicha i Sheffielda i tako uci u ritam.

Azpi je trenutno najgori prvi desni bek u citavom Premiershipu, ne bi ni u jednoj ekipi bio prvi bek odgovorno tvrdim.

Prvi put imam sta da zamjerim Lampardu. Zasto i zbog kojeg razloga smo odustali od presinga i napada? Zbog cega cega je promjenio pristup i dao loptu Lesteru?

Nakon onakvog starta stekao sam utisak da smo na kraju i dobro prosli. Ovo mi je pokvarilo dojam o taktici i igri koju je do sada forsirao. Strasno sam razocaran.

Prvo poluvirjeme kao iz bajke, a onda drugo ocaj. Nista idemo dalje jedva cekam CHO i Cheek da se vrate, pa i Reece da ne gledam ovog nazovi "desnog beka". Maunt zacepio usta Murinju :D

Frenki, jel ti vodis utakmicu ili si kupio kartu za gledanje iz prvog reda. Na sta ovo lici? Igra vez discipline i koncepcije, pojedinci divljaju odbrana na vetrometini, i zahlavi se bogu sto nisi opet izgubio. Ovo nije napadacki fudbal, ovo je srljanje kroz zid. 7 mesto u pl u i da budes sretan.
Ma drugo poluvrijeme je isto kao prosle sezone u vecini utakmica, onaj Abraham iz sesnaesterca loptu posla u aut, jebes i sezonu kad iz dva kola vec zaostajes 5 bodova.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.