Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Manchester United (A) / ned 11.08.2019. 17:30h

Istaknuti odgovori

Pa tako nam Luiz nije pasaovao pa sad ni Vilian ni Barkli. A ko bi igrao po tebi?
Chelsea woman team?
Nije fer uopste ovaj rezultat. Cak sta vise mislim da smo bili bolji sto zvuci smijesno kad se pogleda rezultat ali zaista tako mislim.

Ove sezone ce biti lahko kritikovati Lamparda ali vjerujem kako ce upravo ova sezona biti ono sto nam je trebalo a to je da se pocisti skart koji se nakupio i gurnu nasi akademci u prvi plan.

Do 65. minute smo bili u potpunosti bolji, redale su se nase sanse i United se uopste nije nista pitao na terenu. Primili smo toliko naivne i jeftine golove a dojam mi je da im je bukvalno sve uslo u mrezu sto su pokusali.

Nadam se da ovo nece poremetiti igrace a posebno Lamparda i da ce nastaviti sa ovom igrom koja ce, siguran sam 100% donjeti i rezultate.
Hamco slazem se u potpunosti. Samo da ne mijenja ovo sto pokusava uvesti, igramo pravi fudbal. Muski, direktno, idemo prema golu, pucamo, stvaramo sanse, pravimo presing naprijed. Danas im je bukvalno sve ulazilo i jos im nasi poklone daju.

Medjutim treba i probleme istaci. Zouma mi je toliko drag igrac i dobar je momak ali sve mi se cini da jednostavno nije na trazenom nivou. Vidjelo se i na pripremama. Previse pliva poziciono, usran je s loptom i bez nje. Danas pokloni ljudima penal bez ikakve potrebe u trenucima kad smo dominirali i potpuno odvede utakmicu u drugom smjeru. Dave isto grijesio, mozda je ovo sezona gdje ce se mladi James nametnuti tu ali ajde da sacekamo kako ce se pokazati.

Emerson strasan bio, leti frajko po terenu. U jednom momentu pred kraj na desnom krilu se nasao. Cak mi se cini da se i defanzivno poboljsava.

Protiv Lestera nam je strasno bitna tekma, ne toliko radi bodova vec psihicki da se digne ekipa.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gledao sam samo prvo poluvrijeme, a iz drugog poluvremena sam vidio samo golove.

Rezultat od 4:0 nije nimalo realan. Igrali smo bolje od njih i u prvom poluvremenu smo trebali da vodimo nekoliko razlike. Utakmicu je definitivno odlucio onaj penal kojeg je Zouma napravio. Znalo se da ova ekipa Uniteda nema nikakvu kreaciju, nema nikakvu igru i opasni su samo iz kontranapada. Pustili smo im loptu na pocetku i bez ikakvih problema smo im oduzimali lopte, pogotovo Mount i Abraham koji su imali veliku zelju da se dokazu. Sanse koje smo imali smo morali iskoristiti i povesti za 1:0. Da se to desilo, mi bismo pobijedili 4:0. Danas nam se nista nije poklopilo.

Najvaznije je da ne odustanemo od ovoga sto smo zapoceli i da nas ovo ne obeshrabri. Treba nastaviti gurati ove igrace koje smo danas gledali. Uskoro ocekujemo Kantea i Pulisica od prve minute, a nakon toga Rudiger, Loftus-Cheek i Hudson-Odoi kako se budu oporavljali da se ubacuju. Ovo je tek prvo kolo i na kraju cemo zavrsiti iznad kluba koji nas je danas pobijedio.

Zouma je od prvog momenta bio najnesigurniji, Christensen je pored njega svjetska klasa.

Igramo dobro put naprijed, s vremenom će bit sve bolje. Još malo popravit realizaciju ali sve svemu možemo bit zadovoljni.

Problem je obrana. Ako to ne rješimo svi će nas punit i đabe nam onda napad. Povratkom Rudigera i Kantea bi trebalo bit bolje, ali trebat će to i taktički bolje postavit. nadam se da će Lampard uspjet u tome (navadno i u Derbyu imao problema s postavljanjem obrane).

Ovo "loši su drama" će nas izgleda koštati. Nemoj ti komentarisati protivničke ekipe, ako to već radiš piši da su bolji.

Losi nego sta, samo nas silova nasa odbrana. Vjerujem da Zouma nije napravio penal da bi ih nabusili, jer smo preuzeli citavu igru bili, ali opet se svasta izdesava u drugom poluvremenu i na kraju neposten rezultat.

Ma i dalje ne mogu vjerovat da smo ovakvu utakmicu izgubili 4-0.

Pa 4-0 nas je nakanto Bournemouth prosle godine kad nismo sanse napravili za 90 minuta.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Autor
Tako je to jbga, sada ce nas i liverpool nabusiti u superkupu. Nadam se iza toga kako cemo se moci uzdici. Ove godine nam je prava konkurencija everton i leicester sto se lige tice, tu smo negdje kvalitetom. Ako uspijemo izboriti 6. mjesto biti ce super
Jao ekipo.

Ovo je jedna tekma. U srijedu će bit egal tekma.

Ja sam mišljenja da je Lampard pogriješio s time što nas je previse otvorio. Obranu malo bolje osigurat od kontri i to je to.

Samo za usporedbu, United nas je jucer unistio našim oružjem. Kontrama i polukontrama
Imat ćemo ovakvih problema cijelu sezonu i prošlu smo imali. Odbrana nam je loša odlaskom Terrya. Nije ni Rudiger Bog zna šta, imajući u obzir da nam je on najbolji u odbrani meni ne daje ambicija da ćemo imati solidnu sezonu. Daj Bože 4. poziciju na kraju sezone, ja bih bio prezadovoljan.
Kante i Rudiger ce sigurno unijeti balans izmedju napada i odbrane. Toni svojom kvalitetom (nije svjetska klasa ali je nas najbolji stoper), Kante svojom kretnjom, motorikom, vracanjem posjeda... Ocekujem puno bolje rezultate i vise cvrstine u odbrani vec u narednom kolu.
  • Autor
Bit ce bolje kada CHO, RLC, Kante i Rudiger se vrate, to su 4 prvotimca. Ali opet to je slaba ekipa, svida mi se stil igre Lamparda ako je ovo ono sto ce on forsirati, i ovako slabi smo bili bolji u prvom poluvremenu pogotovo. Kostali na kiksevi obrane, ali na to se treba naviknuti kroz cijelu sezonu, bit ce ih dosta
Samo da se ne odstupa od ovog stila igre i rezultati ce doci. Jednostavno, defanziva i bunkeri vise ne prolaze, to je prevazidjena taktika u modernom fudbalu. Ova igra sa presingom i puno trke je ono sto istinski svaki ljubitelj fudbala zeli vidjeti. Jebes ti tika take i bezbroj dodavanja u prazno a da ne pricam o bunkerima i tim sranjima.

Pa ovaj rezultat je toliko nepravedan da i sad ne mogu da vjerujem. Izgubiti 4:0 a misliti da si zasluzio pobjediti je iskreno smijesno, ali eto tako se ja osjecam.

https://www.youtube.com/watch?v=d8r5TQdZUMw

Najvise me iznervirao Pedro, jebo mu hljeb mater.

Uglavnom je ocigledno da je najveci problem sto ostaje veliki prostor izmedju odbrane i ostatka ekipe kada se radi presing i onda nisu u stanju da se vrate. Kada se Kante vrati, to ce mnogo bolje izgledati.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.