Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Manchester United (A) / ned 11.08.2019. 17:30h

Istaknuti odgovori

1492173511_692328_1492173674_noticia_nor

Početak nove sezone sa novim trenerom Lampardom. Odmah ga čeka jedno od najgorih gostovanja, ono na Old Traffordu, vaša očekivanja?

Moja prognoza je 2:2.

Mislim da smo u boljem stanju od njih, ali bili smo i prošle sezone i nismo uspjeli da pobijedimo u 3 utakmice. Dobro prolaze u derbijima, u odnosu na to koliko lose generalno igraju.

Mislim da imamo 3 nepoznanice. Hoce li Kante igrati i ko otpada u tom slucaju, ko ce biti ofanzivni vezni i ko ce biti napadac. Iako bi vecina voljela vidjeti Mounta i Abrahama, moguce je da ce se Lampard pouzdati u iskustvo i staviti Barkelya i Girouda.

2-3 pobjeda, odbrane tanke na obe strane, jedino ako Maguire i Van Bissaka ne odigraju utakmicu sezone.

Najviše očekujem Barkleya, ne znam šta mu je Lamps reko,uradio, ali igra kao preporođen, nadam se da će nastaviti tako.
Jedina dilema je da li ce zaigrati Barkley ili Mount. Ko god bude vjerujem da ce biti dobar. Ipak mislim da ce Mount zaigrati u prvih 11.
U ovoj utakmici, kao i u citavom prvenstvu, najvise ce zavisiti od nase kolektivne odbrane (tu ubrajam i vezni red u defanzivi) i od centarfora. Ako tu odgovorimo zadatku onda vjerujem u dobar rezultat. Danas sam zadovoljan i bodom na OT. Oni ce biti nabrijani, prva tekma kuci, derbi, potrosili dosta i pojacali se pozadi tako da ocekujem opasnog protivnika. Bitno je samo da prvih 15-20 minuta smirimo igru i ne primimo neki glup gol. U tom pogledu me raduje sto nema klauna Luiza. Iako mi ni Zouma ne ulijeva bas nimalo povjerenja ipak mislim da ogromne kikseve nece praviti. Poslije ovog imamo 3 utakmice gdje objektivno mozemo i do svih 9 bodova tako da ostat neporazen na vrucem gostovanju bi bilo dobro.
  • Autor

Kepa, Azpi, Christensen, Zouma, Emerson, Jorginho, Kovacic, Mount, Barkley, Pedro, Abraham

Čudan sastav moram priznati

Kepa, Azpi, Christensen, Zouma, Emerson, Jorginho, Kovacic, Mount, Barkley, Pedro, Abraham[/size]

Čudan sastav moram priznati[/size]

Ocekivao sam ovakav sastav osim jedne sitnice. Umjesto jednog od mounta/barkleya ocekivao sam pulisica.

Interesantno

Izgleda da ćemo igrat 4-4-2 diamont s pedrom i abrahamom u napadu
  • Autor

Najlosiji sastav u zadnjih 15 godina, ovo zaista izgleda vrlo prosjecno. Nadam se kako ce sistem igrati ove godine, jedina nada nam je to

E jebem ti hantljavog Zoumu, kako glup penal napravi u pm

Ovi ne mogu nista 20 minuta, jedini sut i imali iz Zoumine gluposti i onda dodje, pokloni im ovako penal ni iz ceg.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Tammy u napadu samo, ostalo se sve zna osim Kantea. Nadam se pobjedi, losi su drama.

Ovo "loši su drama" će nas izgleda koštati. Nemoj ti komentarisati protivničke ekipe, ako to već radiš piši da su bolji.
Koje rasulo, a ovi nista posebno protivnik. E u pm jebo te fudbal, nekad fakat nema pravde. Cuj 4:0 u ovakvoj utakmici, ne vjerujem Sad ce jos pasti psihicki ekipa a nisu lose djelovali.. Nadam se samo da Frank ne promijeni taktiku i ne krene defanzivnije zbog ovoga, a bojim se da bi moglo biti tako.
  • Autor

A neka su nas nabili pa da se vidi odmah realnost, 2 igrača iz naše prve postave danas ne bi upalo u njihovu

I mene je strah sad da Lampard ne promjeni taktiku i zaigramo defannzivno. Bukvalno smo dobro igrali i bili bolji protivnik barem 65 minuta utakmice. Steta, moliti Boga da se sad Lampard ne usere i odstupi od svoje taktike pa da opet gledamo defanzivan fudbal.
Wisey, kakva je odbrana i kako ispadaju vrlo je moguće pogotovo jer smo u prvom kolu primili 4 gola od ekipa koja nije nešto kvalitetna. Nismo ni mi ali imamo znatno lošiju odbranu. Samo zbog odbrane može igrati defanzivnije i igrati nešto slično Konteovoj taktici. Ne znam šta da kažem, vidjet ćemo naredno kolo. Nismo igrali loše ali smo užasno griješili u odbrani i za sve golove su krivi oni. Nesigurni su i bekvalitetni. Neka nam je Bog na pomoći.
Lampardu podrška uvijek jer Chelsea zaslužuje bolje igrače. Čak mi ne bi ni smetala ta defanzivna taktika ako bolje ne može, jer za ofanzivnu igru moraš imati i dobru odbranu. Mi to nemamo
U izvini, Luiz je mnogo bolji.

Treba prestati pokušavati igrati "lijep fudbal" , nikad nismo bili ekipa koja je tako igrala i nikad nećemo biti.Pep je imao luksuz da dovede koga hoće i još uvijek ima, Abramovič nije voljan izdvojiti toliki novac.Christensen,Zouma,Azpi,Alonso, Barkley,Pedro,Willian,Jorginho,Michy sve to treba otjerati.
Abramović nije voljan dovest, pa kako ce dovest kad ga mrtvi englezi ni u drzavu ne puste. Bojim se da će Chelsea pocet padat.

Imam dojam koda da odlazi Romanovo vrijeme, a s njim i Chelseaovo. Jer ovdje nema plana, napretka, niceg. Svake godine se nadamo nekom iskoraku i napretku, a zapravo tonemo sve dublje i dublje.

Pa United, Liverpool, City, Tottenheam su svemir za nas. A uz njih polako će nas pocet jebat i mrtvi Arsenal
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.