Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Manchester Utd(A) [28.04. @ 17:30h]

Istaknuti odgovori

Derbi 36 kola na Old Trafordu.Utakmica koja će nekog eliminisati iz utrke za ligu prvaka.

Manchester Utd nije dao gol iz igre 530 minuta.

S druge strane Chelsea nije u gostima nikog pobijedio od ekipa iz top 6, uspjeli su postići samo jedan pogodak u porazu od Totenhama 3:1.

Vaša očekivanja?

Vise srece nego pameti imamo. Kiks totnhema arsenala....i samo nas to drzi u igri. Sa pobedom bi prakticno obezbedili ls ali su za tako jako male sanse. Mada kladionicedaju jednake sanse. Po meni bod kao kuca veliki.

Grozno pouvrijeme i umjesto da gubimo 2-3:0, uzimamo 1-1. De gea casti golom u zadnje vrijeme sve pa je i nas. Inače ništa nismo napravili za cijelo poluvrijeme. Ipak, do kraja očekujem da izgubimo 3-1, samo zato što je ovo katastrofalan united. Da je to dobar united bilo bi jedno 3-4:0 bez jebemti

• Autor
Ne zna se ko je gori, mogli smo ih uzeti komotno da smo isli svom snagom drugo poluvrijeme. United je gori nego kod Mourinha.
Da se sutiramo u dupe sa ovim bodom i da se nadamo kiksu arsenala jer cemo mi sigurno da izgubimo jos 2 ili 3 boda.
Sledecem treneru nek je bog u pomoci sa ziruom i bacuaijem ako ga ne kupe. A 2 boga mu trebaju pomoci sa ovom zadnjom linijom.
Arsenal ima Brighton kući i Burnley u gostima. Lakši raspored nego mi. S tim da imamo samo +1 bolju gol razliku. U slučaju da bude ista, Arsenal je bolji jer su dali više golova. Biće teško, treba Watforda dobiti ako je moguće barem sa 3-0, pa šta bude protiv Leicestera.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Autor
Mi smo danas trebali obezbjediti top 4 sa pobjedom jer se vidjela nemoc Uniteda.
Kakve su racunice ovdje pravili da cemo dobiti 4 utakmice do kraja, a ja im kazem nema teorije. Na kraju moguce da cemo samo 1 tekmu dobiti, cak je i to upitno jer su oba protivnika jebena.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Isto sto si ti racunicu pravio da nema sanse da cemo biti u Top4 a gle cuda mi u relativno dobroj poziciji, sami o sebi odlucujemo.

Nervira me to omalovazavanje naseg tima a dizanje u nebesa nekog Arsenala,Spursa,ManU . Realna slika je da su svi u losi i da ne zasluzuju ligu prvaka ali neko naprosto mora ici.
To i jeste cudo, sami Bog nas je pogledao da budemo u takvoj situaciji.
Da se poredimo s Arsenalom, mislim da dovoljno govori koliko lose igramo.

Bili 5. na tabeli, osvojimo u 2 utakmice 2 boda i sad smo 4. Vise srece odavno nismo imali, a opet ne znas hoce li biti dovoljno.

Jucer 3 suta u okvir gola, od toga 2 u jednoj akciji kad je i pao taj Alonsov gol. Igra je nikakva skoro cijelu sezonu izuzev par utakmica.

Upala nam je sansa u krilo, nit krivi nit duzni.. Ako sad prokockamo onda smo si sami krivi

Nekako iščupati ovo 4. mjesto sa dvije dobre utakmice sa dobrom gol razlikom i onda čim bude sigurno to otjerati budaletinu u tri pizde materine i neka slobodno vodi sa sobom par miljenika.

Slazem se keru, kamo puste srece da to i docekamo. Al nisam nimalo optimistican, bojim se da cemo ovu patnju gledati i dogodine

Ako se ne dovedu normalna pojačanja, pogotovo ako pritom i Hazard napusti klub, svakako ćemo i dogodine gledat patnju sa Sarriem ili bez njega.

Jebo ba pojacanja, treba se ovog škarta riješiti što prije. Nama i treba ban na transfere da se kasnije pametnije bude ulazilo u transfere

Gledaj Kovacica, Jorginha, Higuaina, toliko beskorisni igraci, i jos postoji mogucnost da ostanu u klubu, a dodaj jos sa strane Pedra i Williana koji nigdje nece ici, a Hazard odlazi

Kakva klošarska ekipa

• Autor
Jorginho je dobar igrac, on odraduje dobar posao koji se bas i ne vidi. Na ljeto se moramo rijesiti 10 igraca sigurno.
Jorginho je prevara od igraca, odgovorno tvrdim. Kumio sam i molio godinama da se katalonski setac makar stavi na klupu te koristi kao rezerva, i evo kad sam konacno docekao to oni ga zamijene ovim bogaljem. Ne moze on meda na kasiku u ovakvoj ligi, dao Bog kad ode pusac da ga povede sa sobom nedje u Italiju.

Jorginho je mozda i najmanji problem u ekipi. Da ga nije Sarri doveo, nebi ga ni pljuvao.

Samo glup ne moze skontati da u ovom sistemu zadnjeg veznog ne igra defanzivno jak igrac, nego igrac koji brzo razmislja i brzo odigrava.

A to Jorginho radi skoro pa savrseno. Drugo je to sto su ispred njega debili kojima da na gol crtu da donese loptu, oni nebi znali sta ce, vjerovatno bi je nazad vratili.
Zorzinjo bi kod Pepa razvaljivao. Taj stil igre gde se igraci jako puno i brzo krecu bez lopte je ono sto njemu odgovara. On tamo ne bi imao potrebe da cim primi loptu mase rukama i pokazuje saigračima gde da se postave.
To je u Sitiju stvar automatizma.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.