Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Utakmica za 0 i na kraju ovakav pas, za ne povjerovati.

Veliki igraci jednim potezom mogu da rese utakmicu cak i kad igraju ispod nivoa

Njegov problem je sto na svakom mecu ima bar po dve tri situacije da proba da salje ovakve pasove.
Aliii neee, on doda Ridigeru, pa ovaj pokusava umesto njega.

Pa nabijem ga na kurac to mu je bio zastitni znak u Napoliju.
Meni su gori ovi sto ga konstantno brane i u njemu vide nekog igraca... wtf pa covjek igra najvazniju poziciju na terenu i daleko najgori.

Njegove asistencije su kao Alonsovi golovi. Pojavljuju se par puta u sezoni i utiču na to da im se sve greške zaborave.

Očekujem da ispliva snimak kako je pokazao Pulišiću gdje treba da stane.

Au da je Messi ili neko iz Reala i Barse to odradio, ne bi mogao da ih ne vidiš na svim ovim social networks

Ne razumijete vi fudbal i ulogu Zlatne Lopte ahahahh

Proklet bio onaj koji je doveo Zlatnu Loptu. Djubre mucko jedno

Kakav je ovo hejt :D

Jedan od većih hejtova na forumu prema igraču, mene kad nervira igrač i kad ga mrzim može se desiti da se izgladi situacija kao sa Ruđom ali kod Wajza to nije slučaj. Ja mrzim više u jednom trenutku ali kod Wajza je to konstanta

Tek sad vidim kako ga lopta preskoci, a Makedonac proleti kraj njega ko vjetar i zabi gol. Tako ti je kad Zlatna Lopta drzi vezni red. Jos ode onda placipizdun do sudije reklamirati neko igranje rukom.

Promasi glavni penal u raspucavanju za prvaka Evrope, promasi dva penala u jednom mecu sa Svicarcima i onda te jos ukopa tamo gdje bi kao jedino nesto i trebao uraditi, a to je odigravati lopte na sigurno protiv slabije ekipe.

Tek sad vidim kako ga lopta preskoci, a Makedonac proleti kraj njega ko vjetar i zabi gol. Tako ti je kad Zlatna Lopta drzi vezni red. Jos ode onda placipizdun do sudije reklamirati neko igranje rukom.

Promasi glavni penal u raspucavanju za prvaka Evrope, promasi dva penala u jednom mecu sa Svicarcima i onda te jos ukopa tamo gdje bi kao jedino nesto i trebao uraditi, a to je odigravati lopte na sigurno protiv slabije ekipe.

Samo da dopunim, dva penala u dva različita meča. Oba završila 0:0.

• 2 sedmice kasnije...

Ne mogu da vjerujem da je izvadio Kantea, a ovog ostavio na terenu.

Nigdje ga nije bilo ovu utakmicu, ništa nije doprinijeo, ne znam koja je njegova funkcija bila danas

Funkcija mu je bila da se namjesti fino kad ga siluju redom Leedsovi igraci. Covjek igra zadnjeg veznog u Premiershipu a fizicki na nivou pretpionira.

Najjači komentar u novijoj historiji foruma

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.