Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Final - Chelsea vs Manchester United

Istaknuti odgovori

nikad uvjereniji u poraz. Nit ce nam ovaj kup promijeniti sezonu niti ista, vise bih volio vidjeti neku dobru igru, hrabru pa da izgubimo.. Naravno ne bi bilo lose uzet teofej, al da ce to popravit katastrofalnu sezonu, za mene apsolutno ne
Conte i hrabra igra hehe,njega je trebalo smijeniti prije ove utakmice.
Ma Murinjo je ekspert za finala,lagana pobjeda za UTD.
Sa Conteovom kurcoboljom koju je preneo na čitav tim očekujem poraz i to onaj Mourinhovski..mada koliko su naši sterilni Mourinho će imati lagan posao. Mislim da ni neću utakmicu gledati, ne mogu žabara da podnesem organski, čak šta više povraća mi se od njega.

Ajde Conte zakucaj i zadnji ekser u kovčeg i da sahranimo ovu sezonu kako dolikuje, verujem da ti nije to problem.

Joj tekme i katastrofa.. Na kraju Conte uzeo Mourinha na Mourinhov nacin, koja ironija.

Inace nasi odigrali 30-ak minuta, taman do prvog gola, iza toga je sve bilo povlacenje i defanziva ko u Mourinhovom drugom mandatu. Al hajd nismo odavno ovaj trofej uzeli, a meni je i drag FA kup tako da odlicno. Ipak ova losa sezona zavrsi na fin nacin, malo smo se i ispravili za proslosezonsko finale.

Nadam se da ce Uprava sad uraditi dobar posao u ovom periodu pa da ponovo dogodine i ekipa bude bolja, a i da novi trener unese novine u igru.

• Autor
Ne zna se ko je defanzivni bio. Jedino sto vrijedi iz ove utakmice je ta titula koja moze kolko toliko popraviti sezonu.

Super titula, igra za zaborav, bunkeraj. ÄŒak je i hazard poslije utakmice izjavio da smo igrali predefanzivno i ako mislimo pobjedivati ubuduce da moramo promijeniti to..

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.