Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Leicester vs Chelsea [18.03. ned] (17:30)

Istaknuti odgovori

Vrlo, vrlo vazna pobjeda. Zbog motivacije i zelje do kraja sezone. Ipak ovako imamo priliku osvojiti neki trofej + borbu za top 4. Izvukli Sotona, dok ce se United i Spudsi poklati medjusobno. Dakle, sasvim solidna prilika za FA kup i da se iskupe za onaj poraz u finalu prosle sezone. Ima tu dosta igraca koji ga nisu osvojili, a i vala puno je proslo od 2012. kad smo ga uzeli zadnji put. 

Sto se tekme tice, samo 2 rijeci: 

1. Ngolo

2. Kante

Nadam se da cemo se vratiti zdravi i kompletni poslije reprezentativne pauze pa da pokusamo spasiti sto se spasiti da ove sezone, i izvuci ipak pozitivan kraj.

Bitno je da smo prosli u polufinale gdje nas ceka Southampton, a igra je bila li la.

Slazem se sa Wisey-om kakva je igracina Ngolo Kante.

• Autor

Eh da, zaboravio sam, nedostajalo je par uvodnih postova. Pa cisto malo da obojimo i docaramo ovu temu.

RELO: Očekujem poraz i ispadanje

GRENA: Conte out

Caeruleus: Očekujem da počnemo sa Drogbom u napadu te da iskoristimo sto im nedostaje Kante. (Gratis 20 slika Mostarki za drkanje)

Diablo: DOBIJAMO 5:0 LAGANO

Mrtavker: Ja sam dosao samo da kenjam kako mrzim svijet u kojem obitavam, te da me čitava populacija Homo sapiensa nervira i opet su me udarali u školi

Eh da, zaboravio sam, nedostajalo je par uvodnih postova. Pa cisto malo da obojimo i docaramo ovu temu.

RELO: Očekujem poraz i ispadanje

GRENA: Conte out

Caeruleus: Očekujem da počnemo sa Drogbom u napadu te da iskoristimo sto im nedostaje Kante. (Gratis 20 slika Mostarki za drkanje)

Diablo: DOBIJAMO 5:0 LAGANO
Mrtavker: Ja sam dosao samo da kenjam kako mrzim svijet u kojem obitavam, te da me čitava populacija Homo sapiensa nervira i opet su me udarali u školi

Hahhahahahahhahaa kralju vrhunski :D

Što se tiče partije, krah. Opet idemo sa parolama, igru briši, prolaz piši.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.