Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Man City (A) 04.03. Ned. [17:00]

Istaknuti odgovori

Skoro. Ipak jedan Italijan je ostao zlatnim slovima upisan u istoriju Chelsea pa ne moram ići tako daleko.

Ono juče je bila katastrofa epskih razmera. Dobro su primetili zločin protiv fudbala, rečenica koja najnolje opisuje jučerašnje vođenje ekipe.
  • Autor

Skoro. Ipak jedan Italijan je ostao zlatnim slovima upisan u istoriju Chelsea pa ne moram ići tako daleko.
Ono juče je bila katastrofa epskih razmera. Dobro su primetili zločin protiv fudbala, rečenica koja najnolje opisuje jučerašnje vođenje ekipe.

Samo jedan Italijan, vjerovatno Zola ? Sta je sa Viallem, Di Matteom, Carlom...moj grena hejteruuuuuu
https://twitter.com/Virgiloholic/status/970409849501765634?s=20

Ovo gledati je bruka i sramota.

Mislio sam na Di Mattea, ima ih još ali u trenerskom poslu, Di Matteo će biti zapisan zlatnim slovima zbog osvajanja LŠ.
  • Autor

Ovo gledati je bruka i sramota.

Mislio sam na Di Mattea, ima ih još ali u trenerskom poslu, Di Matteo će biti zapisan zlatnim slovima zbog osvajanja LŠ.

E zbog ovoga sam ja toliko lajao, pa jebo vam dan mater i trener i menadzer, kako mozete ovako igrati, mislim naziva li se ovo igrom uopste ?

Pa kako da igraš kada ti se smuči utakmica sat vremena pre zbog taktike, a i posle sat vremena igre. Vidiš da trenera boli uvo, sto bi se ti trudio?
  • Autor

Pa kako da igraš kada ti se smuči utakmica sat vremena pre zbog taktike, a i posle sat vremena igre. Vidiš da trenera boli uvo, sto bi se ti trudio?

Ova konstatacija bas nema veze s' vezom, jer trener nije Bog i ne može uticati u potpunosti na tebe, da su odlucili da rade presing i da se kidaju kao protiv barse sta bi im on mogao reci, narediti im da ne rade to ? Da ovako šetam do lopte i da se oni dodaju ovako lagano, to dopustiti...

To je ako se ne varam 75 minut. Vidiš da se ništa ne menja, koji djavo ces ti da ss kidas.
Eee moj Kune, gde da trče? U prazno :D njima je tu utakmicu bilo zabranjeno da pređu pola da ne bi primili 3 komada.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.