Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bolje da je ova boja, upada u oko, izdvaja se baš kao što se i Didier izdvajao i bio iznad svih tokom cijele karijere.

PS. Još nisam našao fotku bolje kvalitete tako da: [img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/533944_470981989618580_1660234666_n.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353867836' post='90982']
Napokon da je i Drogs dobio trans. Samo mi nije jasno zašto crvene boje. Može li tko objasniti?[/quote]
Narančasta boja - boja dresova Obale Bjelokosti... ;)
onaj transparent je pun pogotak, bas je ubitacan, i takav treba da bude, nadam se da ce dobiti kao sto Cae kaze, kip ispred stamforda, zasluzio je, nevjerovatno kako nam fali taj covjek, jednostavno, postavio je visoke standarde, koje je trenutno tesko dostici
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1353883164' post='91103']
Oće mi neko objasnit zašto je najbolji nogometaš i najveća ljudina svih vremena obučen ko 13-godišnji pederko koji se fura na Biebera?
[/quote]

Čovik prati trendove. Ništa čudno, ima svoj stil i toga se drži a ako je to tebi pederkasto to je tvoj problem. ;)
  • Autor
[quote name='CFC1905' timestamp='1353883298' post='91106']
Čovik prati trendove. Ništa čudno, ima svoj stil i toga se drži a ako je to tebi pederkasto to je tvoj problem. ;)
[/quote]

Pa nije baš da je originalno ova kapa sa ravnom tendom i pepeljarke. :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1353883403' post='91107']
Pa nije baš da je originalno ova kapa sa ravnom tendom i pepeljarke. :D
[/quote]

Pa dobro nije originalno ali je IN.. :D
[size=6][b]''[i]Sve zna[/i], a [i]čovjek je ko[/i]' [i]beton[/i]''[/b][/size] Ivica Osim

Nije imao svoju crkvu ali imao je stadion, nije imao političku funkciju ali je gradio bolnice, nije bio u ministarstvu obrane ali je velikim dijelom i njegovim utjecajem prekinut građanski rat u Obali Bjelokosti...i tako dalje i tako dalje...

bio je previše talentiran da bi uvijek bio korak do nečega, zato je i prokleta LP pala na kraju, i to tako slatko, da slađe nije mogla...

jedan jedini i neponovljivi..

[size=8][b][color=#0000FF]GRANDE DIDIER #11[/color][/b][/size]
Danas sam po prvi put nakon njegovog odlaska doživio deja vu iz vremena kada je još bio tu.
Torres prima loptu na centru, okreće se, nekako prolazi igrača i trči prema lopti. U tom trenutku dolazi Kompany i uspijeva odgurnuti Torresa, te mu na kraju uzeti loptu. Eh tad sam samo rekao: 'Jebem ti, da je ovdje Didier pa on ne da bi prošao Kompanya, nego bi ga raznio i ponio na leđima, krkače, do gola, a onda ravalio i loptu i mrežu i golmana.'
Oće mi neko objasnit zašto je najbolji nogometaš i najveća ljudina svih vremena obučen ko 13-godišnji pederko koji se fura na Biebera?
[/quote]
A to je nesto u Kini neka moda . I Anelka fura slican stil .
[/quote]

Baš je moćno obučen Didier, i ja se ovako nosim jebote :P Uvrijedi me sada. Pusti Biebera, ta nije on izmislio stil, on samo prati trendove kao i svi drugi. To je stil ljubitelja RNB-a. Tako se nose i Usher, Pitbull, C. Brown itd itd.

[quote name='drogba 11' timestamp='1353883923' post='91114']
[size=6][b]''[i]Sve zna[/i], a [i]čovjek je ko[/i]' [i]beton[/i]''[/b][/size] Ivica Osim

Nije imao svoju crkvu ali imao je stadion, nije imao političku funkciju ali je gradio bolnice, nije bio u ministarstvu obrane ali je velikim dijelom i njegovim utjecajem prekinut građanski rat u Obali Bjelokosti...i tako dalje i tako dalje...

bio je previše talentiran da bi uvijek bio korak do nečega, zato je i prokleta LP pala na kraju, i to tako slatko, da slađe nije mogla...

[/quote]

Odlično si ovo napisao, a Ivicina izjava je za knjige :D

Jedna jaka Drogbina slika:

[img]http://i.imgur.com/Y2neX.jpg[/img]
[quote name='drogba 11' timestamp='1353883923' post='91114']

[size=8][b][color=#0000FF]GRANDE DIDIER #11[/color][/b][/size]
[/quote]

Jbo li te konj, najezih se..vazda neki trnci me prodju cim pomislim na njegove igre u Che-u :D
" Egzorcist Drogba. Pomeo je Valenciju sa Stamford Bridgea i [b]ostavio Chelseaju novi san o Ligi prvaka. Kako izgledaju na terenu bez njega, ostat će to samo san[/b]. "

11.2.2012
najbitnije od njegovih nastupa za shanghai shenhua-u sažeto u ovom klipu :D

kako ga nico samo znalački proigrava a ratnik didier nemilice trpa :)

http://www.youtube.com/watch?v=hTXUxiyhI1g
"Voljeli bisno izraziti suosjećanje s ljudima iz područja Gaze, koji već predugo žive pod opsadom i kojima su uskraćena najosnovnija ljudska prava (dostojanstvo i sloboda). Posljednje izraelsko bombardiranje Gaze u kojem je poginulo stotine civila novi je incident, od kojeg se ne bi trebala okretati glava. Smatramo da je je sigurnost igrača pod velikim znakom pitanja", stoji između ostalog u pismu UEFA-i.

Drole uz Hazarda takođe potpisao peticiju kao čin razumjevanja i podrške narodu u Gazi i Palestini
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nogometasi-predvodjeni-drogbom-traze-od-uefa-e-da-otkaze-euro-u21/121201052
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/532534_443097295757883_27217571_n.jpg[/img]

[color=#ff0000][b]Zakačio sam ovu temu, jer je ipak proglašen najboljim svih vremena u CFC-u. [/b][/color]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354046310' post='91541']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JnJzPRt2vcE[/media]
[/quote]
Dođe mi plakat kad ovo pogledam.......
Didier Drogba je bivšim suigračima iz Chelseaja na zabavi podijelio prstenje vrijedno 800.000 funti. Kapetan John Terry poručio mu je da ga svi vole u Chelseaju vole

Zlatne prstene krase dijamanti i safiri. Drogba ih je darovao bivšim suigračima da ih podsjećaju na osvajanje Lige prvaka.

Na svakom je prstenu ispisano ime i broj na dresu koji igrač nosi te datum kada je u Allianz Areni Chelsea osvojio naslov europskog prvaka. Prstenje je vrijedno 800.000 funti. Na Drogbinoj zabavi sudjelovali su Terry, Ferreira, Sturridge, Bertrand, Luiz, Cole i Ivanović.

- [i]Ti si moj heroj i svi te u Chelseaju vole [/i]- poručio je nakon svega Drogbi kapetan John Terry.

[img]http://i.imgur.com/6YGIl.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.