Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1351766980' post='86344']
[b] [url="http://euronogomet.com/index.php/lige-petice/vijesti-engleska/11377-didier-dorgba-izabran-za-najboljeg-igraca-u-povijesti-chelsea"]Didier Drogba izabran za najboljeg igrača u povijesti Chelsea[/url]
[/b]

Didier Drogba je u izboru koji je proveo službeni klupski magazin londonskog Chelsea proglašen najboljim nogometašem tog londonskog kluba u njegovoj povijesti.

[img]http://euronogomet.com/images/igraci/drogba.JPG[/img]

Posljednje što je reprezentativac Obale Bjelokosti napravio u dresu Chelsea je pobjednički gol iz jedanaesterca protiv minhenskog Bayerna u finalu Lige prvaka prošle godine, nakon čega je preselio u Kinu.

Drogba predvodi popis bivših i sadašnjih igrača Chelsea, na kojemu se se, među ostalima, našli i Frank Lampard, Peter Osgood, Gianfranco Zola i John Terry.

Nakon objave ove vijesti, Drogba je putem svog Twitter profila poručio: "[b]Hvala svim navijačima koji su glasali za mene. Osjećam se doista počašćen i ponosan, jer je toliko velikih igrača igralo u klubu prije mene, a i zajedno sa mnom. Apsolutna je privilegija biti izabran za najboljeg pored tako velikih imena. Doista jeste. Kad sam došao u klub, došao sam kako bih odigrao svoju ulogu. Doista sam sretan što sam bio dio povijesti Chelsea i sjajan je osjećaj dobiti ovu nagradu.[/b]"

Osim osvajanja Lige prvaka, tri Premier lige, četiri FA kupa, četiri Liga kupa i postizanja 157 golova u 341 utakmici za Chelsea, Drogba je postao i prvi afrički igrač koji je postigao preko 100 golova u Premier ligi, a dva je puta osvajao Zlatnu kopačku.

Je li ovo istina ?!

[b] [/b]
[/quote]

DA!
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Glupost, msm šta imaju birati najboljeg igrača ikad. Pa ko da se klub gasi pa ajd da izaberu ko je bio najbolji.
Šta sad Lukaku se vrati i za 10 godina donese 2 lige šampiona šta ja znam, i onda njega izabrati. Pa onda još neko. Pa svakih 10 godina birati najboljeg igrača u istoriji kluba..
[quote name='Kalouda' timestamp='1351846258' post='86563']
Glupost, msm šta imaju birati najboljeg igrača ikad. Pa ko da se klub gasi pa ajd da izaberu ko je bio najbolji.
Šta sad Lukaku se vrati i za 10 godina donese 2 lige šampiona šta ja znam, i onda njega izabrati. Pa onda još neko. Pa svakih 10 godina birati najboljeg igrača u istoriji kluba..
[/quote]
To je kao za 100 godina ovog magazina. Mada se donekle slažem, recimo prije nekoliko godina je Zola odabran među navijačima kao najbolji ikad.
[quote name='ja13' timestamp='1351859559' post='86594']
zašto na službenoj web stranici drogba nije među legendama kluba?
[/quote]

Zašto bi Drogba bio među legendama, ono što je učinio za klub je daleeeeko od onoga što je pružio legendarni Roben.
Dobro reče ovaj jedan lik na komentarima na našoj fb stranici za Drogbu:

[i][url="http://www.facebook.com/pijanec.tomislav"]Pijanec Tomislav[/url] Ne mogu ni zamislit koliko bi golova zabio dosada u ovoj sezoni.[/i]
Jegulja nastavlja analno devastirati cijelu Kinu kojoj u čudu ne preostaje ništa drugo nego gledati i nakloniti se kralju.
kaže drogba da postoji šansa da će trenirat s chelseaom do afičkog kupa nacija, to bi bilo odlično, nešto kao hanry u arsenalu prošle godine...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1352553448' post='88083']
Jos kad bi mogao odigrati koju, sa MAZAKAR-om iza sebe....
#-o
[/quote]

Najezim se samo kad pomislim kako bi derali odbrane, uhh kamo srece da mu je tek 27..:( :(
pozelio nas.
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423011_514187568600538_2145423580_n.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1352674133' post='88425']
Jel istina da je ovo J. Cole s njima na slici?
[/quote]da jeste J.Cole,ovo sam negdje procitao na jednoj stranici sta je izjavio;
[size=4][color=#333333][font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][background=rgb(237, 239, 244)]fair play, to joe cole nice touch and john terry on crutches not a good sign[/background][/font][/color][/size]
Novi gol protiv Austrije.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhd7I8QU6UI

E moj torke da s i upola vaki...
Golman iz poštovanja prema najvećemu nije imao obraza uhvatit loptu u ruke, nego je morao pustit u gol. Sila je Didier.
Velicanstveni, kako samo fali!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.