11. mart 2022.4 god. comment_325427 Druze Tito mi ti se kunemo... Srecan rodjendan legendo, sto godina ziveo! Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325825 https://www.index.hr/sport/clanak/tko-su-igraci-za-najvece-utakmice-mandzukic-visoko-na-vrhu-nisu-ni-ronaldo-ni-messi/2348506.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d&fbclid=IwAR0wiofKDOJK7pN4zqgG6h0hMfG5QRz0g6eD4BHHkefXqP4l0ni67cCP4kI Najveći ikada Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327326 Koliko sam upratio, izgubio je izbore za predsjednika fudbalskog saveza u Obali Slonovače od nekakvih anonimusa. Začudio sam se, a onda sam se sjetio ko je predsjednik "mog" fudbalskog saveza. Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327333 Vjerovatno je sve bilo čisto u tom izboru kao i kod nas :D Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334501 Valjda mu Didier nabio komplekse starom pa se ovako "sveti" Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336249 na 10:45 Bišćan priča o kralju, iako je pitanje bilo o Sheareru.. Prijavi
7. novembar 2022.3 god. comment_336253 Uff odlicno! Ma didi je bio velicina najomiljeni igrac i najbolji napadac ako se mene pita, kad god smo ga trebali on je bio tu.. sta bi dao da ima 25 godina i da ga opet gledamo u plavom dresu, nikad vise necemo takvog napadaca imat. A sad me boli me glava kad vidim picku havertza u špici Prijavi
14. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_342208 Znamo svi pricu ali vrijedi se podsjetiti. Nijedan trofej mi nece biti vazan, ostati u sjecanju kao Liga Prvaka 2012te. Slag na tortu jedne sjajne, najbolje generacije u historiji kluba. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344409 Zbog mentaliteta igrača koji su dovedeni u klub, niko nema ambicija za nečime i niko nema strasti i ljubavi prema klubu a da ne pričamo o odgovornosti prema navijačima koji im daju hljeb u ruke i mogućnost da se kurče sa parama kako im je volja. Ambicije većine ljudi/igrača koji predstavljaju naš klub su završene kada su potpisali ugovor i omogućili sebi velike svote novca. Samo što bi se trebalo uvesti jedno malo pravilo da ta plata nije fiksna, te da se može manipulisati sa njom u zavisnosti od onoga što se pokaže na terenu i treningu, na stranu ako je igrač povređen. Prijavi
7. februar 2024.2 god. comment_352545 Kaže Tito da vjeruje u ovaj tim, da im treba vremena i da mogu da budu best chelsea team ever. Počo se i on drogirati. https://www.thesun.co.uk/sport/25792890/didier-drogba-best-chelsea-team-ever/ Prijavi
7. februar 2024.2 god. comment_352546 Ne znam, meni je u pravu. Ovaj tim ima toliko potencijala i toliko odlicnih igraca koji su i ovako mladi vec veoma odlicni igraci. Problem nas je samo trener, a sadasnji nas tesko moze dovesti do tog najboljeg tima na svijetu. Odbrana je odlicna, sredina kada ne igra Conor odlicna, samo nam jos fali jedno krilo i napadac koji ce dovesti ekipu do vrhunca. Prijavi
7. februar 2024.2 god. comment_352555 14 minutes ago, diablo_bih said: sredina kada ne igra Conor odlicna Jednu utakmicu nije igrao i nismo mogli 2 dodavanja spojiti. United nas silovao, naša najgora utakmica u sezoni. Prijavi
7. februar 2024.2 god. comment_352557 10 minutes ago, Adi said: Jednu utakmicu nije igrao i nismo mogli 2 dodavanja spojiti. United nas silovao, naša najgora utakmica u sezoni. Jednu utakmicu odigrao i nismo mogli 2 dodavanja spojiti. Wolves na silovao, nasa najgora utakmica u sezoni. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352558 Ja bi reko da su u obe pomenute utakmice skoro svi podbacili, pa tako i Conor. Činjenica je da nemamo trenutno 'kompletnijeg' od njega, npr. da nam igra Chukwemunke, Enzo i Caicedo ne bi imali ništa od njega u igri bez lopte Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352559 27 minutes ago, diablo_bih said: Jednu utakmicu odigrao i nismo mogli 2 dodavanja spojiti. Wolves na silovao, nasa najgora utakmica u sezoni. Ha čujte, evidentno je da je odigrao 31 od moguće 32 utakmice za Chelsea ove sezone, tako da to nije tačno. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352560 1 hour ago, Adi said: Ha čujte, evidentno je da je odigrao 31 od moguće 32 utakmice za Chelsea ove sezone, tako da to nije tačno. Jeste ocigledno upravo zato sto je odigrao svaki mec. Zato i jesmo kurac. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352570 Ti tvrdiš da vezni red dobro funkcioniše bez Gallaghera. Chelsea je odigrao samo jednu utakmicu bez Gallaghera i bila je katastrofa. 1. Premali je uzorak da se izvede ikakav zaključak 2. Sve i da se može izvesti zaključak on bi bio takav da opovrgava tvoju tvrdnju Igraju i Silva, Disasi, Caicedo, Enzo, Palmer i Sterling skoro svaku utakmicu, nije Gallagher jedini, tako da ni taj argument ne pije vode. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352574 Nije jedini, ali jeste glavni razlog lose igre, posebno u napadackom smislu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.