Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: BOU (H) Jan 31, 20:45h

Istaknuti odgovori

Poginuo mu drug u saobraćajci, pa valjda i dalje pati.

Mora se ovde uzeti 3 boda. Iskoristiti kiks Arsenala od danas i moguće prosipanje bodova Tottenhama protiv Uniteda.

Moramo skupiti što više bodova jer kada nam dodje sredina februara, najebali smo koliko teskih utakmica imamo.
Bez obzira na sve tegobe ocekujem 3 boda, pod moranje nam je. Nadam se Barkleyu od prve minute. Sa Hazardom a Pedrito u spicu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jel moze Giroud da igra? Hoce stici sve da obavi?  B-)  Sta ima veze sto je igrao juce, nije se umorio :D

Nemamo nista prema naprijed, fali opet kreacije. Bakayoko smeta na terenu, nicem ne sluzi. Barkleya treba spustiti nize a ne gurati ga na krilo, dati mu malo vise loptu u noge i prepustiti da kreira igru. Kako to niko ne vidi jbt... United gubi od Spudsa, prilika ce mozda biti dobra da se zauzme i 2. mjesto, nebitno kako sada. 3 boda su ovdje najvaznija. Odoh sad u grad popiti sta, nadam se da ce biti pozitivne vijesti kad provjerim rezultate kasnije.
Ma ja, hajmo sad kiksati jebem vam majke

Biće veliko iznenađenje ako uspijemo izboriti top 4 sa ovom ekipom. Dopustiti sebi da ti kući da ekipa poput Bourmoutha 3 gola je sramota.
Mislio sam da ce veceras goreti forum, od tema iz prvog tima, preko uprave do ove teme... ali izgleda da su nam i za to ubili volju... svaka cast upravi... od Romana preko Marine i Contea do ekonoma koji nosi dresove pred utakmicu...

Gostujemo Cityju i Unitedu, naravno već bilježim 2 poraza i samim tim ispadanje iz top 4.
Moralo bi se desiti čudo da izborimo top 4, kad iza sebe imamo puno kvalitetnije Liverpool i Tottenham.

Dje ces to reci relo, tobejarabi...
Moralo bi se desiti da popusite kurac s tom idiotskom pricom

Btw vidim tamo prijetis banovanjem ko ne misli da conte mora otici..
E pa ja ne mislim..eto banuj me, a ako i ne budes necu pisati nista na forumu sve dok ne osiguramo top 4..

Srdacan pozdrav i KTBFFH, samo Chelsea decki
Ne mogu naci njegov thread ali kazu za njega da je od svih wunderkids koje smo imali, on najbolji. Ovaj mali, brzonogi, Odoi.
Posto citam i druge forume, kazu da je vec bolji od Williana i Pedra.

Primjetio sam na forumima da vecina dijeli isto ili slicno misljenje sa nama. Zanimljivo, da navijaci vide, razumiju probleme koje klub okruzuje a uprava ne.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opet rasulo u klubu, jebo majku pa ovo je smijesno vise. Conte ako mu se ne trenira i ako misli otici nek da odmah ostavku a ne da nas jebe sviju i govori kako je veliki uspjeh biti medju 4. Nastavi li se ovako, ugrozice i to.

Kakva sramotna partija, morao sam se ubiti od pive, mislim i namjeravao sam, ali sad sam imao razloga :(

Sto se tice kako izboriti top 4, vrlo lagano, nastaviti ovako, jer nece ni liverpool ni arsenal prismrditi istom, jer su jos losiji od nas rezultatski, njima se ovo svake druge sedmice desava otpocetka sezone, sad kako vise tekmi ima svake sedmice haman.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.