Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 24: Brighton and Hove Albion (A)

Istaknuti odgovori

Nemamo pobjede u 2018., ofanziva losa, ne dajemo golove, igraci dosta umorni, mucimo se.. Proslo kolo kiks kod kuce protiv Leicestera, konkurenti pobijedili, pad na 4. mjesto.

Morata i Pedro suspendovani zbog crvenih kartona u kupu, mini kriza je definitivno u klubu. Pobjeda ovdje pod ogromnim upitnikom, a 3 boda neophodna.

Mec pocinje u ranom subotnjem terminu, 13:30 na Amex stadionu.

the-data-day--chelsea-v-brighton.img.png

Neke zanimljive statistike

• Chelsea could go three league away games without a win for the first time under Antonio Conte.
  • They could also remain winless in their opening three Premier League matches of a calendar year for the first time in 23 years.
  • Their only away victory in six league and cup matches was 3-1 at Huddersfield Town on 12 December (W1, D4, L1).
  • The Blues have lost just one of their 27 Premier League matches as reigning champions versus promoted opposition (W21, D5), a 1-0 home defeat by Bournemouth in 2015. The winner was scored by current Brighton player Glenn Murray.
Nema Pedra, nema Morate... Teško samo sa Hazardom napred uz Williana, bili bi sterilni kao igla u bolnici.
  • Autor

Jbg da je Conte mudan pa da gurne malog Musondu u vatru.. Ali nista od toga, ocekujem Fabregasa, Williana i Hazarda naprijed.

Batsuhayia ne bih stavio da igramo protiv Mladosti Doboj-Kakanj.

Odlična prilika s obzirom na crvene da Musonda starta ali nažalost ništa toga...
Onda bi igrali 3-5-2 sa popivodom bakajokom i kanteom a naprijed azar i bacuaji 😅😅😅 to bi vec bilo ono pravo mucenje
  • Autor

Upravu si Cae, do mene je.. Gledam ovo od proslog kola sto je crv napisao round i onako bez razmisljanja kopiram. :D

Mislim da cemo ih danas,bas iznad svih ocekivanaja,lagano rijesit.Ne znam imam neki osjecaj.. Kurtonja ima povredu clanka laksu bice spreman za Arsenal

Mislim da cemo ih danas,bas iznad svih ocekivanaja,lagano rijesit.Ne znam imam neki osjecaj.. Kurtonja ima povredu clanka laksu bice spreman za Arsenal

Svaka cast za prognozu.

Koja razlika izmedju ove igre i one protiv Norwicha, nebo i zemlja.
Uzivanje je gledati kombinovanje Williana Edena i Michya 😍😍

Kakav gol drugi. kakvi vala svi golovi. Sjajno odigrano od strane Hazarda, Batshuayija i Williana, uz to fina pravo asistencija Musonde sto mi je vrlo drago.

Mitchy je vec otkad dobija prilike pokazuje da zna, ubacuje se konstantno (ono sto su mi svi zamjerali), kombinuje, suta, nema sta svaka mu cast. Problem je sto ce vec iduci mec Morata opet da serucka po terenu.

Nadam se da ce iduci mec dobiti sansu i Musonda i Barkley kao zamjene, barem tih 20tak minuta.

• Autor
Kako ce biti lijepo kad Babo dodje a ovu diablovu ojebinu posaljemo negdje u 3 pizde materine hehe

Inace danas ne bas zasluzeno 4 komada jer bio je Brighton solidan ali nasi se iskalili na njima nakon 3 nule.. Bitno je nastaviti dobro u prvenstvu a sada su na redu kupovi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.