Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Everton (A)

Istaknuti odgovori

Sinoc Liverpool i Arsenal podijelili bodove, danas igraju Burnley i Tottenham a United gostuje Leicesteru. Ne moze bolja prilika da se pobjedom odvojimo i napravimo finu prednost u odnosu na rivale. Ipak, bice bas tesko jer je Everton u naletu a mi igramo ono sranje bez napadaca. Realno mirise na kiks opet, nadam se da ce me demantovati tim. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Kao sto rekoh, kiks se mogao namirisati na kilometar. Taman prilika da se odvojis i naravno nasi ne mogu pobijediti. Conte ponovo ne zna protiv ovih krkanskih engleskih managera. Allardayce, Hodgson, Moyes i ekipa ga stalno jebu. Everton nikakva ekipa opet kao i West Ham, ovakve moramo busiti sa 2-3 gola. Bez napadaca se ne moze igrati, jebo te to vise drkanje kurca i izigravanje necega sto nismo nit cemo kad biti. Inace Zappa danas katastrofalan, najgora partija otkako je dosao. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Razlike između prošle i ove sezone je isključivo u realizaciji, bilo je dovoljno prilika da se dođe u vođstvo nakon čega bi sve bilo lakše. Ovakva taktika je često opasnija nego igranje sa Moratom, a od igranje sa Batsom je svakako opasnije, u onih 20 minuta imao je jedan pas, par izgubljenih lopti i 0 dobrih utrčavanja ili bilo čega drugog.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.