Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: West Ham (A)

Istaknuti odgovori

Nakon remija na sbu proti atma igramo u ranom subotnjem terminu proti west ham
West ham je proslu utakmicu bia nadomak bodu proti citija al jbg guzicari se provukli...
Prosle sezone ogled na sbu je ostao 2-1 za nas
Nama fale drinkwater zbog bolesti i luiza ozljeda i dalje
Dok west hamu fale hart i carrol
Chicharito upitan
Vasa misljenja?

zys9bou2nr201.jpg

Ovo je pod moranje dobiti, ne smemo propustiti šansu da se približimo videćemo dvojcu. Mora ovo svom snagom.

Rezultat na poluvremenu ocekivan, mi smo toliko jadni da ne znam sta se mozemo vise nadati u prvenstvu. West Ham imao jednu sansu dao gol i cuva rezultat, mi pokusavamo nesto ali je to jalovo.

Pu jebem ti majku i ekipu, imas 4 postena igraca da nesto hoce i znaju. Ostalo padavicari, pickice i nesposobni. A ko nas dribla, prolazi i zajebava se ccc.. mrtvi Noble, Obian i Masuaku ih karaju daj nosite se u kurac svi skupa s Konteom Mjenjaj Conte odmah na poluvremenu 2 igraca nova minimum, daj ikoga Uhh jesam se iznerviro sve im jebem Ps. Zemo izgleda si ubo na listicu

Ja nisam iznenadjen porazom, ali jesam pristupom. Tesko pobjedujemo ekipe koje se bore za opstanak. Ovo sto mi igramo je fudbal koji igraju Wigan, Celta, Girona i slicne ekipe. Imamo jednu zvijezdu i ostale koji bljesnu svake prestupne godine. Za ovu ekipu je previse i top 4 kad vidim kako nam konkurenti igraju.

Ja nisam iznenadjen porazom, ali jesam pristupom. Tesko pobjedujemo ekipe koje se bore za opstanak. Ovo sto mi igramo je fudbal koji igraju Wigan, Celta, Girona i slicne ekipe. Imamo jednu zvijezdu i ostale koji bljesnu svake prestupne godine. Za ovu ekipu je previse i top 4 kad vidim kako nam konkurenti igraju.

Nemoj sramotiti ekipu kao sto je Celta i porediti ih sa nasom igrom.

Nemoj sramotiti ekipu kao sto je Celta i porediti ih sa nasom igrom.

I oni su ko i mi, pobijede Barcelonu i izgube od Albacetea.

treba priznati i reci da je west ham odigrao vrhunski, zabili su gol, odlicno su se branili, čuvali naše, vršili pritisak kad nisu imali loptu, napadali. i to sve čitavih 90 minuta

naši jednostavno nisu tu ništa mogli, remi je mogao zavrsiti samo da oni nisu zabili gol, a i adrian standardno vrhunski brani protiv nas.

jedva cekam ovaj zimski prijelazni rok, nadam se dovodjenju lijevog beka

Dobro je sve, ovdje konacno staju nade za bilo kakvom titulom, sada se koncentrirati na top4 sto ce biti bas tesko, nekako mislim da cemo uhvatiti to 4. mjesto ipak

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.