Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Liverpool (A)

Istaknuti odgovori

Stoji Wisey da smo krenuli po jos jedan gol posle izjednačenja, ali jurnuli nakon primljenog pogotka. Ogromna doza sreće je bila kod gola Williana, ni on ne zna kako ga je dao.

Problem je u tome sto da nismo primili gol, ne bi se ni menjala nasa igra. Nama uvek treba sok terapija da bi poceli igrati.

Ne secam se ni nasih nekih posebnih sansi, osim god one frke posle kornera i sansa Popivode. One kontre i ostalo je sve bilo mlako samo sa Moratom i Hazardom napred.

Stoji da smo bili opasniji nego sa Mourinhom, ali stoji da smo bili previše drfanzini. Bar je Pedro trebao početi umesto Bakayoka ili Popivode.

Posle gola smo zaigrali fudbal. Ne mislim da smo namerno isli na bod, ali ne mislim ni da smo bili previse motivisani za sva tri.

Evo sad ce polako LS nokaut, tamo ce biti svaki tim u rangu Liverpula u najboljoj opciji, ostali za klasu jači i za klasu sa boljim igračima. Kako ćemo tamo onda igrati, pogotovo ako dodju Real, Barsa, PSG, City (pre ili kasnije), Bayern... to mene brine, a svi su jaki napred, a ni nazad za baciti. Ako nismo mogli probiti Liverpul sa dva igrača, kako mislmo gore navedene ekipe na taj način dobiti.

Ili se Liverpool potcenjuje, ili se Chelsea precenjuje, po kvalitetu nema neke razlike. Oni imaju smešnu odbranu, mi imamo smešne wingbackove i veznjake. Mi imamo adute u vidu Kantea, Hazarda, Morate, oni imaju Salaha, Manea, Kutinja... Tako da se sve izbalansira, par kvalitetnih pojedinaca, ostalo prosek.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.