Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Leicester (A) [W 1-2]

Istaknuti odgovori

leicester-city-vs-chelsea.jpeg

Konačno nam se bliži kraj reprezentativne pauze i novo kolo u kojem se sastajemo sa Leicesterom. Subota, 16:00. Uzeli smo im Drinkwatera, prema posljednjim informacija oni nisu uspjeli registrovati Adriena Silvu, koji je trebao biti zamjena za Dannyja. Navodno ni Mahrez neće igrati zbog fijaska koji je nastao oko njegovog transfera zadnjeg dana prijelaznog roka.

Očekujem ovaj sastav: Tibo - Azpi Luiz Rudiger - Moses Kante Baka Alonso - Willian Morata Pedro

Klupa: Willy, Christensen, Zappacosta,Fabregas, Drinkwater, Hazard, Batshuayi

Vjerujem da Conte joÅ¡ neće žuriti sa Hazardom u početnom sastavu, kao ni sa Drinkwaterom. 

Vaša očekivanja ?

Mogao bi Hazard lako zaigrat, igrao je za reprezentaciju protiv Gibraltara skoro cijelu i protiv grčke zadnjih 20-ak minuta.

Inače, očekujem pobjedu. Leicester je solidan ali ništa posebno, mislim da ne bi smjelo bit problema...

Samo pobjeda, Leicester je kvalitetna ekipa ali mislim da ih mozemo dobiti. Treba poceti sa Hazardom jer je igrao za reprezentaciju.

Ja sam odlučio da uzmem LG V10. Čini mi se kao odličan mobitel. Note 4 sam dao staroj i sad koristim njen S3 koji je i nakon pada u bazen i dalje ok.

Naravno priželjkujem i pobjedu protiv Lajčestera i nadam se da će Danny igrat za nas.
Ne treba Edena forsirati, ako bude potrebe jedino uvesti ga zadnjih 20 minuta al nadam se da nece. Moze u Ligi prvaka dobiti malo minutaze, postepeno ga uvoditi u ekipu. Ova utakmica protiv Gibraltara mu je dobro posluzila sigurno.
Drinkwatera i laznog Costu ocekujem tek u Ligi Sampiona, mozda i neke minute protiv Leicestera.

Nece ovo biti lagano gostovanje, prosle godine su bili u krizi pa smo ih uzeli a sad su dosta cvrsci i jaci. Bilo bi dobro da ostanu bez Mahreza.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Hazard neće početi,a i mislim da nam neće biti potreban.

Drinkwater po mom mišljenju nikad neće biti stožerni igrač prvih 11,nego je doveden da podeblja rotaciju.

Fabregas i Bakayoko bi trebali imati prednost.

Treba ovdje pobjediti, nadam se kako hoćemo da zadržimo priključak

Kad smo primili gol, krenuli smo zatvarati utakmicu i to mi se nije dopalo. Bilo je prilika da rijesimo utakmicu i sa vecim rezultatom, Wilian je promasio 2-3 dobre prilike. Nije nam sviran cist penal.

Dobra partija i solidna pobjeda ali moglo je i moralo bolje poslije drugog gola. Golman napravio glupost i onda smo morali strepiti do kraja, jer u ovoj ligi nikad ne znas sta se moze desiti. Previse opustanja kad smo trebali dokrajciti protivnika, srecom nije nas kostalo i nosimo 3 boda kuci.

Steta za onu glupost Cahilla protiv Burnleya, a kako je ovaj trojac odigrao nakon toga tesko ce vidjet prvih 11 bez obzira na kapitensku traku. Dave je ionako istinski kapiten.

Dobra partija i solidna pobjeda ali moglo je i moralo bolje poslije drugog gola. Golman napravio glupost i onda smo morali strepiti do kraja, jer u ovoj ligi nikad ne znas sta se moze desiti. Previse opustanja kad smo trebali dokrajciti protivnika, srecom nije nas kostalo i nosimo 3 boda kuci.

Steta za onu glupost Cahilla protiv Burnleya, a kako je ovaj trojac odigrao nakon toga tesko ce vidjet prvih 11 bez obzira na kapitensku traku. Dave je ionako istinski kapiten.

golman???

eheeeej plavi brate

Golman je uradio jedino sto je mogao, sreca da nije dobio karton, glavni krivac je Azpilicueta, prvo ga je covjek prosao a kad ga je stigao vratio je onako rizicnu loptu. Vraca se Cahil u prvu postavu bez problema.

Golman je kriv, klize bez potrebe jer Vardy nije nista mogao iz one situacije, isao je u mrtvi ugao.

Spusti loptu malo covjece, ne mora znaciti da si uvijek u pravu, dizes Azpilicuetu u nebesa ko da je ne znam ti sta, lik je glavni krivac, svaki normalan odbrambeni igrac bi onu loptu izbio sto dalje od svog gola.

Bilo je tu i povlacenja Azpija, mogao se komotno i faul svirati. Glavni krivac je on naravno, a Courtois je reagovao kako bi i svaki golman na svijetu. Pa nece se ukopat u mjestu i jos uz to rizikovat neki sut koji bi mogao zavrsit u golu. Lahko je nama na usporenom snimku vidjet kako nije bilo potrebe za start...

Vecinu tekme smo izgledali mlako, ne do Bog da smo izasli nekom drugom na megdan taj dan. Ili je ustvari to bilo rutinski. Mada ja to ne zelim gledat, 80% utakmice mi se gadilo... Bakajoko, Kante, Alonso. Samo bih tu trojicu izdvojio. Zelja, muda, borba, sve. Odlicni su bili...

Pedro osigurao klupu za sljedecu tekmu

Spusti loptu malo covjece, ne mora znaciti da si uvijek u pravu, dizes Azpilicuetu u nebesa ko da je ne znam ti sta, lik je glavni krivac, svaki normalan odbrambeni igrac bi onu loptu izbio sto dalje od svog gola.

I ne mora, ovo je forum gdje se razmjenjuju misljenja. Azpilicueta i Kante su odigrali ponovo bez greske.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.