31. august 2017.9 god. comment_274672 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/903252762003156992 https://twitter.com/Squawka/status/903251672989925376 92. godište. Desni bek. Prvi put pozvan u reprezentaciju Italije od strane Contea. Uskoro će ići i u "Prvi Tim". Uzbuđen sam pravo što se tiče njegovog dolaska :dres: :dres: :dres: Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274674 Ja kupujem njegov dres.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274677 Polužit će za backup na wing-backovima... Jeftin, tako da ok kupovina... Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274678 Kupovina "ispod radara". Da je bilo priče da ga hoćemo, otišla bi cijena na 30-40 miliona. Ovako, za 23 miliona i više nego dobra kupovina. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274680 Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano One of best right back of Serie A last season. Born to run. Typical Conte's player. #Chelsea, this is Zappacosta #CFC #DeadlineDay Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274682 vama nista ne valja jel vidite da nam uprava ni to ne dovede vec sam konte mora sta ocete navijajte za man utd city oni dovode te klase koje vi ocekujete Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274685 Svi govore Conteov igrac, i da je drugi po successful crosses iza alex sandra u italiji. Fina kupovina. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274686 navijajte za man utd city oni dovode te klase koje vi ocekujete Najomiljenije rezonovanje u istoriji foruma i fudbalskih diskusija <3 <3 <3 Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274687 Govore Conteova kupovina zato što je talijan,normalno da mi ne valja jer umjesto da se borimo za igrače svjetske klase dovode se neizbrušeni igrači i traži se od trenera da od njih napravi igrače svjetske klase.To možeš raditi kada imaš 7-8 igrača svjetske klase u timu,a ne kada imaš dva ili tri. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274691 slično kao sa Alonsom prošle godine, malo ko je bio čuo za njega i niko nije ni pomišljao da bi on mogao biti standardan u Chelseau. zato suzdržat ću se bilo kakvih negativnih komentara Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274692 Vidjeli smo šta nam je Bayern uradio na pripremama,umjesto da dovodimo igrače svjetske klase mi dovodimo backup igračima koji su ustvari trebali biti backup novim pojačanjima,odličan posao. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274698 Zapakostu niste gledali vise od dva puta(cast izuzecima) tako da oladite malo sa strucnim procenama. Prvo se Mozes proglasava za izuzetnog igraca pa mu se trazi bek ap, dakle ne prvotimac vec igrac za rotaciju. Sad kad se nasla od jednom se menja mišljenje i kuka na upravu kako nije uradjen posao kako treba. Jebem li ga vise... Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274704 Ovo što uprava radi je odron nevezano za ovog igrača, znači nije mi jasno odakle toliko nedostatka ambicije kod tih ljudi odakle toliko nesposobnosti. Konstantno stagniramo ili padamo kada je u pitanju odnos sa najjačim ekipama, nikakvog napredka nema. Evo osvojili smo dvije titule u 3 godine i svaka čast veliki uspjeh, ali da li smo i jednom od ta dva puta nadogradili svoj uspjeh i ekipu i ušli u sljedeću sezonu jači? Ne nismo, nego smo odlučili da se na tržištu ne pitamo ništa i da nas boli kurac za to da pojačamo ekipu. Da li je se neko normalan usudio reći da smo favoriti za bilo šta u sezonama nakon posljednje dvije titule? Nije. Da li ćemo doći do toga da neko kaže da smo među 5 favorita za LP? Ovim načinom nema šanse. Sve se svelo na to da mi pravimo neke podvige neka iznenađenja i "ukrademo" nešto od favorita. Zašto mi stalno moramo biti u podređenom položaju i osvajati nešto samo kad oni druge podbace? Zašto ne možemo biti favoriti i osvojiti nešto kao favoriti ili plasirati se u polufinale LP jer nam je u tom trenutku tu mjesto? Da li možemo ove sezone ispratiti City ili United u formi? Ne možemo, a trebali smo nakon onakve prošle sezone uz jedno veliko pojačanje i dva pristojna biti top ekipa. Prije ćemo prodati igrača glavnim konkurentima nego mi dovesti vrhunsko pojačanje i to je naša realnost. Naše glavne mete su konstantno dvije planete daleko od nas, znači osvojili smo dvije titule u kratkom vremenskom roku i svaka čast kapa do poda ali toliko nervira taj nedostatak želje da budemo jači da je to strašno.. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274707 Zapakostu niste gledali vise od dva puta(cast izuzecima) tako da oladite malo sa strucnim procenama. Prvo se Mozes proglasava za izuzetnog igraca pa mu se trazi bek ap, dakle ne prvotimac vec igrac za rotaciju. Sad kad se nasla od jednom se menja mišljenje i kuka na upravu kako nije uradjen posao kako treba. Jebem li ga vise... Sa Alex Sandra (levi bek) na Zapacostu (desni), svaka čast upravi, fenomenalno planiranje, jadan Tuchel kad bude video sa kakvim će budalama da radi kad preuzme ekipu. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274708 Conteu samo mogu hebat mamu što se tiče transfera.................Koji bolid od trenera. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274709 koji ste vi likovi-- ZNaci Conte je poznat po tom što zna od igrača koji su većini ljudi škart izvuc igračine u njegovom sustavu(Eder, Giacherini). Drugo, treba nam zamjena a ne prvotimac tako da .. nekuzim cemu panika. Treće ako Conte kaže taj je dovoljno dobar , onda imajte malo vjere, mislim da je zaslužio Četvrto prije točno godinu dana svi ste isto pričali za Alonsa a gledaj ga sad i peto prije isto toliko bi se svi mi složili da je Moses limitiran igrač ,a sad mu tražimo zamjenu da se slučajno ne umori ,jer nam je jedan od najbitnijih igrača ohladite malo Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274711 Nije problem što smo mi doveli zapacostu kao backup već zato što je Moses prva opcija. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274712 1. Tako je, zašto trošiti pare na Conteove primarne mete i proverene igrače, kad možeš prosto da mu daš škart i da moliš boga da izvuče maksimum sa njim. 2. Treba nam prvotimac, to smo i tražili tokom većeg dela roka. 3. Ako ga je tražio, možda i bude nešto od njega, nije on sam toliki problem, koliko to što se do poslednjeg dana čekalo na ovo. 4. Alonso je prosečan, toga su svi svesni, ne bi se inače povezivali sa igračima poput Sandra. 5. Moses je i dalje igrač koji ni u Evertonu ne bi imao mesta u prvom timu. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274713 Moses je igrač koji je prosle sezone postavljo rekorde PL zajedno sa svojim suigracima Ja znam da je on limitiran , ali to ti je samo primjer sta Conte izvuce iz igraca Zato imaj vjere a sve drugo sta si piso je problem uprave, piso sam negativno o Emenalu ima par mjeseci pa me popljuvase.. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274716 Onda malo smiri nastup Otkrio si toplu vodu majkemi Nasa uprava radi poso s konja na magarca vec neko vrijeme Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.