22. juni 2018.8 god. comment_281982 A dobro je za nas branio, nije imao ni slicnih gresaka :D Prijavi
22. juni 2018.8 god. comment_281983 Po meni bolji od Kurtoisa ja bih ga ostavio u prvih111 Cae svaka cast,sinoc je pokazao ovo sto si ti tvrdio.Bolji je od Kurtoe :D Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292652 Odličan je bio, trči po liniji i kaznenom prostoru ko debil kod oba gola... Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292657 Osim najgoreg prvog golmana lige, imamo i najgoreg drugog golmana lige. Prijavi
25. februar 2020.6 god. comment_293372 Nemoj ga baksuzirati kune, ne bi me cudilonda neki pacerski gol udje sad kad si to napisao Prijavi
26. februar 2020.6 god. comment_293449 Zasto ste se usutili? Kad treba kritikovati prvi ste, a kad treba pohvaliti nigdje vas. Sins polako fata ritam, bice on jos bolji. Prijavi
26. februar 2020.6 god. comment_293454 Prva utakmica gdje mi je licio na normalnog golmana i noze se rec da je imao dobru utakmicu gmedajuci prvo poluvrijeme Prijavi
26. februar 2020.6 god. comment_293456 Imao dobro poluvrijeme i to je to. Ništa specijalno. Idalje loš golman Prijavi
27. februar 2020.6 god. comment_293465 Zasto ste se usutili? Kad treba kritikovati prvi ste, a kad treba pohvaliti nigdje vas. Sins polako fata ritam, bice on jos bolji. hh na niske smo grane spali vidim ja...očekivanja na minimum.. nekad se pisalo i hvalilo kad je netko baš zaslužio, a sad bi se ko trebalo pisati ovdje kod ćelavog zbog čega, jer konačno dočekasmo tekmu gdje nije kiksao, nego naprotiv obranio ono šta ide u njega a čak i koju koja nije išla?! usput, opet je dokazao svoju fantastičnu igru nogom, i panično trčkaranje po 16m.. kako je krenulo, izgleda doći će vrijeme što ćemo morati hvaliti kad istrče na teren i obuku pravi dres, ajde krvi ti, stipu me toga Prijavi
27. februar 2020.6 god. comment_293477 hh na niske smo grane spali vidim ja...očekivanja na minimum.. nekad se pisalo i hvalilo kad je netko baš zaslužio, a sad bi se ko trebalo pisati ovdje kod ćelavog zbog čega, jer konačno dočekasmo tekmu gdje nije kiksao, nego naprotiv obranio ono šta ide u njega a čak i koju koja nije išla?! usput, opet je dokazao svoju fantastičnu igru nogom, i panično trčkaranje po 16m.. kako je krenulo, izgleda doći će vrijeme što ćemo morati hvaliti kad istrče na teren i obuku pravi dres, ajde krvi ti, stipu me toga Drogba moj lipi, treba covjeku cestitati jer je branio kako treba, neko ne brani ni lopte koje idu u njega. Tako nam je kako nam je, dok drugi znaju u sta bacaju novac, mi panicno trazimo zamjenu za golamana koji je bio u zadnjoj godini ugovora i na izlaznim vratima. Prijavi
29. februar 2020.6 god. comment_293535 Koji šarlatan hahahaGolovi nisu njegova krivica. Kod prvog onaj sut Lerme je bio zaista prejak, kao da je nogom sutnuo covjek. Kod drugog gola nas izigrali i to je to. U glavnom ne snosi ni 1% krivice za primljene golove. Sami smo krivi što Kovačić čuva Lermu na skoku. Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295168 Ovaj je jedva za trećeg golmana a kamo li da bude konkurencija za prvog. Go kurac među stativama Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295172 Hodajuća greška, sreća pa nisu uputili pošten šut prema njemu, pa da gledamo parade trčanjem po gol liniji Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295173 Zaplivao Dzoni Sins jednom pred kraj, al nekom ludom srecom prodjosmo bez primljenog gola. Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295180 Ma kad god lopta krene prema njemu ili ispadne, ili je skroz lose pozicioniran pa trči ko debil po liniji, očaj... Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295197 Mislim da je ono kad je "zaplivao" bila inteligentna taktička odluka, pošto je znao da je previše nizak da dohvati loptu, pa je tako iznenadio Sojunčua koji to nije očekivao pa je zato ovaj tako loše šutirao. Da se nije bacio, Sojunču bi imao dovoljno vremena da se namesti za ozbiljan šut, ovako je panično reagovao. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297359 Koji je ovaj cirkusant haha kako je poletio na onaj korner u prazno, komedija, dobro pa su promašili prazan gol. Bolji je kada stoji i trči po gol liniji Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.