Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willy Caballero (2017 - 2021, 38 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 92
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dolazak Maresce bi mogao značiti i povratak kultnog golmana na Stamford Bridge u ulozi pomoćnog trenera. Jedva čekam da Petrovića nauči vještini trčanja po gol-liniji.

• cumming back. 

• diablo_bih
    diablo_bih

Nesto mi je drag ovaj uvijek bio iako je bio retardiran golman, ali eto.

Po meni bolji od Kurtoisa ja bih ga ostavio u prvih111

Cae svaka cast,sinoc je pokazao ovo sto si ti tvrdio.Bolji je od Kurtoe :D

35701244_1749481091800129_51124109108660

• 1 godina kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Zasto ste se usutili? Kad treba kritikovati prvi ste, a kad treba pohvaliti nigdje vas.

Sins polako fata ritam, bice on jos bolji.

Zasto ste se usutili? Kad treba kritikovati prvi ste, a kad treba pohvaliti nigdje vas.

Sins polako fata ritam, bice on jos bolji.

hh na niske smo grane spali vidim ja...očekivanja na minimum..

nekad se pisalo i hvalilo kad je netko baš zaslužio, a sad bi se ko trebalo pisati ovdje kod ćelavog zbog čega, jer konačno dočekasmo tekmu gdje nije kiksao, nego naprotiv obranio ono šta ide u njega a čak i koju koja nije išla?! usput, opet je dokazao svoju fantastičnu igru nogom, i panično trčkaranje po 16m..

kako je krenulo, izgleda doći će vrijeme što ćemo morati hvaliti kad istrče na teren i obuku pravi dres, ajde krvi ti, stipu me toga 

hh na niske smo grane spali vidim ja...očekivanja na minimum..

nekad se pisalo i hvalilo kad je netko baš zaslužio, a sad bi se ko trebalo pisati ovdje kod ćelavog zbog čega, jer konačno dočekasmo tekmu gdje nije kiksao, nego naprotiv obranio ono šta ide u njega a čak i koju koja nije išla?! usput, opet je dokazao svoju fantastičnu igru nogom, i panično trčkaranje po 16m..

kako je krenulo, izgleda doći će vrijeme što ćemo morati hvaliti kad istrče na teren i obuku pravi dres, ajde krvi ti, stipu me toga 

Drogba moj lipi, treba covjeku cestitati jer je branio kako treba, neko ne brani ni lopte koje idu u njega.

Tako nam je kako nam je, dok drugi znaju u sta bacaju novac, mi panicno trazimo zamjenu za golamana koji je bio u zadnjoj godini ugovora i na izlaznim vratima.

• 3 mjeseca kasnije...
Hodajuća greška, sreća pa nisu uputili pošten šut prema njemu, pa da gledamo parade trčanjem po gol liniji

Mislim da je ono kad je "zaplivao" bila inteligentna taktička odluka, pošto je znao da je previše nizak da dohvati loptu, pa je tako iznenadio Sojunčua koji to nije očekivao pa je zato ovaj tako loše šutirao. Da se nije bacio, Sojunču bi imao dovoljno vremena da se namesti za ozbiljan šut, ovako je panično reagovao.

• 3 sedmice kasnije...
Koji je ovaj cirkusant haha kako je poletio na onaj korner u prazno, komedija, dobro pa su promašili prazan gol.
Bolji je kada stoji i trči po gol liniji

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.