Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

• 5 mjeseci kasnije...
https://twitter.com/TheBlues___/status/1020224419267055616?s=19

Evo da se nasmijemo malo i da se usput podsjetimo ko je nama kapiten.
  • 1 mjesec kasnije...
Jeste bolji stoper od Luiza,ali ni njemu ni luizu nije mjesto u našem timu.Zašto se pitaš kako je ostao ovako dugo pa nije nam prvi put da držimo nekog panja u ekipi.

Mogao bi ipak da ostane u klubu jer mu se žena porodila pre nekoliko nedelje prevremeno i tamo može detetu da pruži najbolju uslugu. Eventualno se priča da bi mogao da se preseli u Fulam jer mu je blizu i taman bi se pridružio Širletu starom mu saigraču.

• 4 sedmice kasnije...
Posteno je i ovo. Covjek je cetvrta opcija. Ima on jos sezonu dvije u nogama u nekom prosjecnom Premierligasu. Svakakve Jagielke,Bambe, klinci palci igraju moze i Gary, ako nista na staru slavu.
Drago bi mi bilo da ode.
  • 7 mjeseci kasnije...

Izjavio da ce zaboraviti ovu sezonu i da ce mu sjecanje biti samo do prosle i finala FA cupa zbog odnosa trenera prema njemu.

Lijepo se ponio Gary. Nije bio u planovima Sarrija ostao je i borio se za mjesto , nije se izborio ali nije srao o tome do prije par dana. Lijep gest i Sarrija koji mu je dao par minuta da ga pozdravi publika na Bridgeu. Nadam se da ce mu dati jos ljepsi oprostaj a to je da podigne pehar Europa Lige.
Jos u ljeto mu je stavljeno do znanja da nece igrati, mogao je napraviti transfer i tada i u zimu, nije htio. E pa, ko ti je kriv jaro moj.

Inace, dugo je bio u klubu, osvojio sve, nosio i kapitensku traku, ali meni je on toliko bezveze lik, apsolutno mi svejedno sto napusta klub.
  • 4 sedmice kasnije...
Hvala njemu na svemu, ali tolike godine u klubu, toliko utakmica, a covjek trunke neke karizme nema. Mislim da cu ga vrlo brzo zaboraviti. Ipak, sretno dalje u karijeri. Odavno on nije za ovaj nivo, vidi se po upisima gore u temi kakav je bio zadnjih sezona.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Srećno mu bilo, bio je jako koristan i zahvalan igrač. Slažem se sa Vajzijem da nema te harizme i čega već ne da bi ga čovjek pamtio po nečemu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.