Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Billy Gilmour (2019-2022, 11 nastupa)

Istaknuti odgovori

Meni je logičnije bilo da je Azpilicuetu izveo. Ganjamo rezultat, James na njegovu poziciju, a Odoi na Jamesovu. Može i promjena formacije na 4-2-3-1. Azpilicueta će sagoriti, igra svaka 3 dana.

Sve zavisi kakvi smo mi u formaciji sa 4 nazad, tj koliko mozemo da organizujemo sa tom formacijom, šta dobijamo a šta gubimo jer nam trenutna formacija omogućava dosta ofanzivne wing backove...

Ali opet mislim da sa tom izmjenom sto si rekao bi bilo dosta bolje, uvijek Jorginho može da bude nazad između stopera da se dodaje sa njima :D

• Odgovori 233
  • Pregledi 16,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko mi to na kurac ide, šta koji kurac pokazuješ gdje da se doda, ko da je protivnik slijep pa ne vidi šta ti pokazuješ

• Niko me ne moze uvjeriti da je Jorginho bolji igrac od Gilmoura. Ne treba kupovati ako treba zamjena za Jorgia, imamo je vec.

• Ne zna još uvijek kao Jorginho pokazivati rukom gdje treba dodati.

• 2 sedmice kasnije...

Pokazao je i ove sezone na nekim utakmicama da je ozbiljan seniorski igrač. Otputovao je na Europsko prvenstvo i nadam se da će na nekim utakmicama ući sa klupe. Eno Fleck ima koronu. Igrao bi on puno više ove sezone da nije bilo te povrede. Nadam se da ga to neće zakočiti u karijeri kao što se desilo sa Hudson-Odoijem i RLC-om. Sad je pred Tuchelom sigurno velika dilema šta sa njim raditi. Ja bih volio da ostane i da igra kupove i svaku treću/četvrtu utakmicu u ligi. Ako bude povreda ove trojice glavnih onda da on uskače na njihovo mjesto, a ne da se James šalje u sredinu ili da se Mount vraća nazad. Kada sakupi još iskustva onda će potreba za Jorginhom u ovom klubu prestati.

• 3 sedmice kasnije...
Nigdje veze s čitavom reprezentacijom Škotske proveo više vremena nego s Mauntom i Čilvelom pa opet niko iz Śkotske ne mora u izolaciju.
Billy Gilmour is ‘likely’ to join Norwich City on a season-long loan next week.

[via @liam_twomey]

Znaci li ovo da dolazi Rice ili neko drugi?

Odgovarat ce, jer nece potpisati ocigledno sa Skippom iz Tottenhama koji je odlican igrac. Ako i potpisu, svejedno je, jer im treba taj igrac koji moze povezati, jer ode Vrancic koji ionako nije igrao, a morali im igrati neki debili. Dobar tim koji bi trebao sada ostati u ligi, a ne ispasti, jer ce imati tim ako dovedu stopera, lijevog beka i npr Gilmoura.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.