25. januar 2021.5 god. comment_308393 Samo da pohvalim ovog momka za sve ove sezone. Kakav igrac, nadam se da nece sada nestati kako je dosao Tuchel, ali bojim se da ce biti tako. Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308928 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1354790589213122564 Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308941 Bolji je od Zorzinja, trebao bi ostati tu makar sa klupe da ulazi. Mada, ako bi nasao klub dje bi igrao stalno onda bi to bilo najbolje za njega. Samo steta bi bila pustiti ga jer bas ima potencijala i drag mi je isto koliko i Maunt. Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308944 Ne treba on nigdje ići, nema Kantea i odmah nema ko na klupi biti. Prijavi
29. januar 2021.5 god. comment_308961 Po onome što do sada vidim Billy ima sve što Tuchel treba, bukvalno naš mali Verrati, samo dosta kreativniji, dok je Verrati bolji nazad Prijavi
29. januar 2021.5 god. comment_308962 Po onome što do sada vidim Billy ima sve što Tuchel treba, bukvalno naš mali Verrati, samo dosta kreativniji, dok je Verrati bolji nazad Samo sto nema ni 50% dobru kontrolu lopte ko Verratti. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309048 Bjezi decko na posudbu barem, idi negdje gdje ces igrati sto prije. Nisi zasluzio da sjedis na klupi dok pass master neku bitnu ulogu igra na terenu. Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309291 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1356175924153167872?s=20 Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309296 Dobro je sto nece nigdje, ali ako ce igrati ovdje. Inace se spominjao danas S'thampton, fin klub za razvijanje, ali eto, ako Tuchel bude natjeran da ga pocne koristiti bit ce super. Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_310995 Šteta što su sve utakmice do kraja sezone od izuzetne važnosti i zbog toga neće biti puno prostora za njega. Najveće šanse da nešto odogra ima protiv Sheffielda u kupu i u revanšu protiv Atletica jer neće moći u protokolu biti Joringho i Mount. Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311015 Samo neka radi, tu je sledeća sezona. Za poziciju koju on igra treba da se uči. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314335 Mali igra ko sat. Ne osjetis da je bukvalno dijete jos, a igra na jednoj od najtezih i najodgovornijih pozicija. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314336 Penal koji je dosudjen je bio smesan, ali mislim da je sasvim korektno odradio posao i dobro je sto mu je Tuchel ukazao poverenje u ovakvoj utakmici, moze da se racuna na njega. Primetio sam da su igraci Cityja nekako najagresivnije njega pritiskali i sasvim se dobro snasao u tim uslovima. Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314363 Ma ono je smijesno, da ti za ono penal svira, digo momak ruke, zapne igrac za tebe i penal, pa sta je trebao da trci od njega, ne kontam zaista... Englezi i njihovo sudjenje, kriminalno kao i uvijek... Kada se sve sabere, Billy odlican juce Vidjelo se da je i Tuchel zadovoljan onime sto je odradio Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314596 Nakon onih 90 protiv Sitija trebalo je da se veceras potrosi i odigra do kraja utakmice. Osjeti se zelja i trud u njegovoj igri i sigurno ponekad moze vise ponuditi od pojedinih koji igraju na istoj poziciji. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314607 Igrac koji je bolji od Jorginha duplo vec sad, ali izvadi njega, nemoj drugog. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314634 U prvom poluvremenu najbolji i Tuchel ga izvede. Ne kontam zasto jbte, ako vec hoces uvesti nekog ofanzivnijeg, trebo si vadit Jorginha ili nekog iz odbrane. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314641 U prvom poluvremenu najbolji i Tuchel ga izvede. Ne kontam zasto jbte, ako vec hoces uvesti nekog ofanzivnijeg, trebo si vadit Jorginha ili nekog iz odbrane. A realno je ako će već vaditi veznjaka da to bude Gilmour prije Jorginha, jednostavno je tako. Ne smije u ovakvom momentu narušavati hijerarhiju zbog jedne greške. Mlad je Billy samo da ostane sledeću sezonu izboriće on svoje minute Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314653 Ma kakva kurceva hijerarhija, jbt ko da je ostavio Essiena iz prajma u igri a ne kilavog brazilsko-talijanskog manekena. Sramotno je nakon onakvog poluvremena izbaciti Bilija. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314676 Ako Billy samo malo fizički još ojača kroz sezonu ili dvije, kakva će to igračina da bude Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314677 Uglavnom poceo je dobijat priliku. Vjerujem da ce sljedece sezone imat bolju minutazu i ak bude kvalitetno igrao, igrat ce redovno. I ja da sam na tuchelovon mjestu ne bi se zayebavao mnogo sa neiskusnim igracima. Dosao si nedavno, igras finale LP i kupa. Borba za top4 i svaka greska te moze kostat. Sad je malo manje bitan top4 jer smo imali neku prednost pa je i billy dobio koju minutu. Skrivio penal protiv citia a tusel mu dao priliku i drugu tekmu ds pocne. Bit ce to sve dobro, sabura samo. Pljuvalo se i sto je chilwell klupiran pa chilly sad igra svaku utakmicu Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314678 Momak ima nevjerovatnu želju za dokazivanjem i to mi se strašno sviđa. Tačno se vidi da je u svakom trenutku meča 100% fokusiran. Veliku odgovornost nosi njegova pozicija na terenu a on se odlično nosi s tim. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314684 Uglavnom poceo je dobijat priliku. Vjerujem da ce sljedece sezone imat bolju minutazu i ak bude kvalitetno igrao, igrat ce redovno. I ja da sam na tuchelovon mjestu ne bi se zayebavao mnogo sa neiskusnim igracima. Dosao si nedavno, igras finale LP i kupa. Borba za top4 i svaka greska te moze kostat. Sad je malo manje bitan top4 jer smo imali neku prednost pa je i billy dobio koju minutu. Skrivio penal protiv citia a tusel mu dao priliku i drugu tekmu ds pocne. Bit ce to sve dobro, sabura samo. Pljuvalo se i sto je chilwell klupiran pa chilly sad igra svaku utakmicu Nije skrivio penal nego su maloumne engleske sudije koje još uvijek ne znaju šta je penal a šta ne... Onaj penal uopšte nije postojao... Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314690 Meni je logičnije bilo da je Azpilicuetu izveo. Ganjamo rezultat, James na njegovu poziciju, a Odoi na Jamesovu. Može i promjena formacije na 4-2-3-1. Azpilicueta će sagoriti, igra svaka 3 dana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.