Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Billy Gilmour (2019-2022, 11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 233
  • Pregledi 16,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko mi to na kurac ide, šta koji kurac pokazuješ gdje da se doda, ko da je protivnik slijep pa ne vidi šta ti pokazuješ

• Niko me ne moze uvjeriti da je Jorginho bolji igrac od Gilmoura. Ne treba kupovati ako treba zamjena za Jorgia, imamo je vec.

• Ne zna još uvijek kao Jorginho pokazivati rukom gdje treba dodati.

Bolji je od Zorzinja, trebao bi ostati tu makar sa klupe da ulazi. Mada, ako bi nasao klub dje bi igrao stalno onda bi to bilo najbolje za njega. Samo steta bi bila pustiti ga jer bas ima potencijala i drag mi je isto koliko i Maunt. 

Po onome što do sada vidim Billy ima sve što Tuchel treba, bukvalno naš mali Verrati, samo dosta kreativniji, dok je Verrati bolji nazad

Samo sto nema ni 50% dobru kontrolu lopte ko Verratti.

Bjezi decko na posudbu barem, idi negdje gdje ces igrati sto prije.
Nisi zasluzio da sjedis na klupi dok pass master neku bitnu ulogu igra na terenu.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Penal koji je dosudjen je bio smesan, ali mislim da je sasvim korektno odradio posao i dobro je sto mu je Tuchel ukazao poverenje u ovakvoj utakmici, moze da se racuna na njega. Primetio sam da su igraci Cityja nekako najagresivnije njega pritiskali i sasvim se dobro snasao u tim uslovima.

Ma ono je smijesno, da ti za ono penal svira, digo momak ruke, zapne igrac za tebe i penal, pa sta je trebao da trci od njega, ne kontam zaista... Englezi i njihovo sudjenje, kriminalno kao i uvijek...

Kada se sve sabere, Billy odlican juce

Vidjelo se da je i Tuchel zadovoljan onime sto je odradio

Nakon onih 90 protiv Sitija trebalo je da se veceras potrosi i odigra do kraja utakmice. Osjeti se zelja i trud u njegovoj igri i sigurno ponekad moze vise ponuditi od pojedinih koji igraju na istoj poziciji.

U prvom poluvremenu najbolji i Tuchel ga izvede. Ne kontam zasto jbte, ako vec hoces uvesti nekog ofanzivnijeg, trebo si vadit Jorginha ili nekog iz odbrane.

U prvom poluvremenu najbolji i Tuchel ga izvede. Ne kontam zasto jbte, ako vec hoces uvesti nekog ofanzivnijeg, trebo si vadit Jorginha ili nekog iz odbrane.

A realno je ako će već vaditi veznjaka da to bude Gilmour prije Jorginha, jednostavno je tako. Ne smije u ovakvom momentu narušavati hijerarhiju zbog jedne greške. Mlad je Billy samo da ostane sledeću sezonu izboriće on svoje minute

Ma kakva kurceva hijerarhija, jbt ko da je ostavio Essiena iz prajma u igri a ne kilavog brazilsko-talijanskog manekena.
Sramotno je nakon onakvog poluvremena izbaciti Bilija.
Uglavnom poceo je dobijat priliku. Vjerujem da ce sljedece sezone imat bolju minutazu i ak bude kvalitetno igrao, igrat ce redovno.

I ja da sam na tuchelovon mjestu ne bi se zayebavao mnogo sa neiskusnim igracima. Dosao si nedavno, igras finale LP i kupa. Borba za top4 i svaka greska te moze kostat. Sad je malo manje bitan top4 jer smo imali neku prednost pa je i billy dobio koju minutu. Skrivio penal protiv citia a tusel mu dao priliku i drugu tekmu ds pocne.

Bit ce to sve dobro, sabura samo.

Pljuvalo se i sto je chilwell klupiran pa chilly sad igra svaku utakmicu

Momak ima nevjerovatnu želju za dokazivanjem i to mi se strašno sviđa. Tačno se vidi da je u svakom trenutku meča 100% fokusiran. Veliku odgovornost nosi njegova pozicija na terenu a on se odlično nosi s tim. 

Uglavnom poceo je dobijat priliku. Vjerujem da ce sljedece sezone imat bolju minutazu i ak bude kvalitetno igrao, igrat ce redovno.

I ja da sam na tuchelovon mjestu ne bi se zayebavao mnogo sa neiskusnim igracima. Dosao si nedavno, igras finale LP i kupa. Borba za top4 i svaka greska te moze kostat. Sad je malo manje bitan top4 jer smo imali neku prednost pa je i billy dobio koju minutu. Skrivio penal protiv citia a tusel mu dao priliku i drugu tekmu ds pocne.

Bit ce to sve dobro, sabura samo.

Pljuvalo se i sto je chilwell klupiran pa chilly sad igra svaku utakmicu

Nije skrivio penal nego su maloumne engleske sudije koje još uvijek ne znaju šta je penal a šta ne... Onaj penal uopšte nije postojao...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.