Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA CUP Semi-finals: CHELSEA – TOTTENHAM ( 22.04.2017 - 18:15)

Istaknuti odgovori

Sta urade dva dobra igraca sa klupe, Hazard treci gol a Fabregas ucestvovao u Maticevom golu. Zasluzeno idemo u finale.

Na kraju smo ih zguzili, iako je bilo strepnje onih 25 minuta drugog poluvremena kada su nas sabijali. U prvom su pokusavali pressingom, ali ih nije vodio nigdje. Prelijepa pobjeda, Ake odlican, Mitchy super i Willian naravno. Matic na kraju golcinu sastavi, ali odvratno losa partija opet, ako se ne gleda gol.

Nevjerovatno kako Tottenham igra sa ovoliko samopouzdanja, igraju tako mocno i lijepo.
Ovaj Delle Ali mi se svidja nenormalno, zaista vrhunski igrac sredije terena kakav se rijetko vidja. Podsjeca me na Lamparda. Igrac sredine terena koji daje mnogo golova. Sjecam se da je i Lampard prije u Chelseau igrao iza napadaca i bio je fenomenalan.

Ova pobjeda meni nesto i ne predsavlja, radije bih da Tottenham izgubi u ligi nego u kupu. U ligi ce izgleda biti mrtva trka za prvaka izmedju Tottenhama i Chelsea. Nismo u formi kao Tottenham. Nadam se da ce oni pasti da berbu za prvaka rijesimo sto prije.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Autor
Po broju golova i asista da, na drugu stranu Lampard je bio AM, CM, posle su ga sve vise povlacili nazad

Ali je hibrid neki, SS mozda najpostenije

Druga stvar, ne verujem da bi se on snasao u klasicnim sistemima tipa 4-3-3, verujem da on nikada ovu igru u repku nece preneti, bar ne na tom nivou

Murinjo, Karlo ne verujem da bi znali da ga iskoriste
Ova pobjeda itekako mnogo toga predstavlja, ne znam po kojoj teoriji ne predstavlja nista posebno, izbaciš u polufinalu kupa rivala sa kojim se boriš za titulu u ligi. Svaki udarac za rivala za titulu je dobrodošao, iskoristiti ovu pobjedu za povratak na pobjednički put u ligi..

Inače dobra utakmica u skladu sa polufinalom FA Kupa, pohvale za Akea njega bi izdvojio jer ne igra nikako, Willian zamjenjen iako to nije zaslužio, Hazard donio prevagu, naravno golčina Matića.
  • Autor

na početku sezone je bilo nemoguće da Totenhem bude ispred Junajteda, Sitija, Arsenala, Liverpula pa eto ih

no, ne treba preterivati, ako ih treba za nešto pohvaliti to je onaj niz pobeda u odsustvu Kejna, te onaj preokret u poslednjim minutima protiv Svonsija

da li smo ih danas pohvalili ? Jesmo, mislim da je to pošteno od nas. 

rekoh ja već odavno, najteže je BITI i OSTATI prvi, ne znam kako Čelzi da igra, nikad mi ne bi palo na pamet da zbog toga pljujem i spuštam druge klubove a ove sezone smo svedoci da vlada neka atmosfera kao da mi ne zaslužujemo to prvo mesto

evo ko voli, nek dodje po njega, ako misli da je to tolko prosto, bio je Siti pa je pao, Liverpul čiji navijači nas verovatno najviše spuštaju 

eno komentara ponovo na SK, "Čelzi cele sezone igra ovako" o tome ja pričam, ono jbt nikad nisam patio za neki priznanjem ali nije istina da smo baš tolko šugavi 

jbt Matić zabije golčinu i posle pohvali igrače Totenhema, kad ćeš ti to da doživiš na suprotnoj strani

čitam ja i druge forume i odgovorno tvrdim, da ovde ima kakve takve objektivnosti, možeš da pročitaš što šta pozitivno i o drugim trenerima i igračima, pa čak i o ljutim rivalima

Vrlo važna pobjeda protiv izravnog konkurenta za titulu, da smo ovo izgubili postojao bi rizik od psihološkog potonuća, ali sad mislim da nema šanse da izgubimo prvo mjesto...
Čitam izjavu Hazarda da mu pobjeda dosta znači i iz razloga što će mu ovo biti prvo finale FA Kupa od kako je u klubu, pa me zainteresovalo koliko naših igrača uopšte ima finale FA Kupa u Chelseaju..

Samo je Terry učestvovao u našem posljednjem finalu FA Kupa 2012. iz sadašnjeg rostera.

Pobjeda veoma bitna sto se tice psiholoskog aspekta, pobjeda kojom smo dokazali da smo najbolji klub trenutno u Engleskoj.

Ova pobjeda ce se odraziti i na nas i na Tottenham to je sigurno u borbi za naslov prvaka, nema nam druge nego nastaviti u ritmu jos 6 kola u ligi i uzeti naslov pa onda idemo na Wembley 27.5. po duplu krunu. 

Zanimljivo ako uzmemo duplu krunu to ce biti opet dupla kruna sa Italijanom na klupi, prva dupla kruna poslije Ancelottija u sezoni 09/10. 

Ima nesto u tim Italijanima na nasoj klupi, od Ancelottija, Di Mattea pa do Contea trenutno. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.