Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31 : Chelsea - Manchester City (sre, 05.04.2017 - 21:00)

Istaknuti odgovori

Tacno ovaj Chelsea nabija komplekse Guardioli. Zna li neko kakav omjer ima protiv Chelsea i kao trener Barselone, Bajerna i Citya?

Bez pobjede, dva poraza i dvije nerijeseno. S tim sto je prosao dalje sa 1:1 u onoj utakmici sa Ovrebom.

Zašto mi, evo već na dvije teme, forum dublira postove?

Evo, ovaj post nije dublirao. Ona dva na ovoj temi i na Chelsea u Premiershipu sam pisa s moba, ovoga s kompa, možda je do toga, makar mi se to dosad nije događalo...

Uređeno , autor izmjene: ja13

Jedna od bitnijih pobjeda svakako.Jako nam je ovo trebalo nakon Palacea.
Istaknuo bih svakako Edena i Cahilla ali i Azpija , koliko trci , koliko radi , to je nevjerojatno.
Nama preostaju dva jako teška gostovanja ali mislim da Tottenham jednostavno ne moze pobijediti sve utakmice do kraja.
Koliko god da su jaki , nisu oni još kalibar ekipe koja osvaja PL.Nek budu sretni s drugim mjestom , i tu ih je Bog pogledo jer prije bi reko da su ovi drugi loši nego oni nesto pretjerano fantasticni.
Cinjenica je da su zadnjih par godina najkonstantnija ekipa lige , ali ta konstanta im je dovoljna za LP i to je to.
Conte mi izgleda mentalno jak, dovoljno da ne dopusti nikakvo opustanje igracima i da nastavimo u ovom ritmu sto je vise moguce.
Nisam gledao tekmu, ali odusevljen rezultatom. Momci dokazali da je protiv Palacea bio samo nedostatak srece i odlucili da ne dozvole nikom ni da se priblizi. Naredne 3 utakmice rjesavaju, budemo li i dalje na +7 mislim da smo onda jednom nogom prvaci.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Velika pobjeda posebno zbog prošlog kola, ostaje žal za kiksom protiv Palacea ali jbg sta da se radi odgovorili smo pobjedom protiv Citya i idemo dalje. Sinoć nije bila neka ljepotica od utakmice, bila je to utakmica u skladu sa fazom sezone gdje se nije puno rizikovalo, naravno išlo se na pobjedu ali ne neki juriš i slično.

Mi smo mnogo vremena bili na ogromnoj prednosti od prvog pratioca i baš zbog toga čim se prednost malo spusti pojavi se i malo panike, na sreću to je samo slučaj kod navijača Conte i igrači nisu izgubili glavu nakon poraza od Palacea.

Iskreno nisam se nadao da ce u ovoj fazi sezone Tottenham biti taj koji jedini ima šanse da nas ugrozi, ali eto bolje imati Tottenham najbliže sebi nego recimo Fergusonov United ili City u formi.

Velika pobjeda posebno zbog prošlog kola, ostaje žal za kiksom protiv Palacea ali jbg sta da se radi odgovorili smo pobjedom protiv Citya i idemo dalje. Sinoć nije bila neka ljepotica od utakmice, bila je to utakmica u skladu sa fazom sezone gdje se nije puno rizikovalo, naravno išlo se na pobjedu ali ne neki juriš i slično.

Mi smo mnogo vremena bili na ogromnoj prednosti od prvog pratioca i baš zbog toga čim se prednost malo spusti pojavi se i malo panike, na sreću to je samo slučaj kod navijača Conte i igrači nisu izgubili glavu nakon poraza od Palacea.

Iskreno nisam se nadao da ce u ovoj fazi sezone Tottenham biti taj koji jedini ima šanse da nas ugrozi, ali eto bolje imati Tottenham najbliže sebi nego recimo Fergusonov United ili City u formi.

Meni nije iznenadenje tottenham, ocekivao sam to, mnogi se nisu slagali kada sam rekao da mi djeluju zrelije i cvrsce od ostalih. Svejedno ih ne smatram nekom prijetnjom, sve je u nasim rukama..
  • Autor
Ne znam cemu sad to spustanje Totenhema, jedina ekipa pored nas koja je postigla neki balans sto dokazuju i statisticki podaci

Jedini razlog zasto smo ispred njih je taj sto smo imali u nekim utakmicama vise srece

Jeste da nisu pogodili sa transferima kao mi ali ove godine su ponovo napredovali, pa evo ljudi su vec neko vreme bez Kejna i pobedjuju

Samo ne moze to da se ceni u 31 kolu, prosle godine su isto ovako gurali pa su onda na samom kraju pali

Svakako su pokazali vise od Liverpula o kojima se pise 24/7 a oni juce u 65 minutu ubacuju stopera i na kraju ga ispuse
Tottenham moze iznenaditi ako se mi opustimo. Mislim, iznenadjenje bi bilo da Chelsea popusti sada pred kraj.
Oni ima sjajnu ekipu i odlicnog trenera i mislim da ce oni zavrsiti drugi ako Chelsea ne posustane.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Upravo sam pogledao utakmice za naredni period.
Tottenham docekuje Arsenal i Man United. To su im teze utakmice ali nadam se da ce im i koja losija ekipa otkinuti koji bod
Chelsea 16. Aprila ide Man Unitedu a 30. Aprila Evertonu.
Prilicno je slicna situacija, barem se meni cini ovako brzinski gledano.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zašto mi, evo već na dvije teme, forum dublira postove?

Evo, ovaj post nije dublirao. Ona dva na ovoj temi i na Chelsea u Premiershipu sam pisa s moba, ovoga s kompa, možda je do toga, makar mi se to dosad nije događalo...

Nemoj raditi refresh stranice nakon što postaš post. Izađi iz teme pa je opet otvori pa ti neće duplirat. Pretpostavljam da ti ostaje otvorena tema u tabu i nakon 2-3 sata hoćeš da vidiš ima li novih postova, udariš refresh i on ti duplira.

Tacno ovaj Chelsea nabija komplekse Guardioli. Zna li neko kakav omjer ima protiv Chelsea i kao trener Barselone, Bajerna i Citya? 

volio bih kad bi se stvorio neki rivalitet izmedju gvardila i contea, sinocnja utakmica mi je bila ekstra, i conte i gvardilo konstantno uz aut liniju, na obje strane se islo na pobjedu.

neki normalan rivalitet, nista kao kod murinja gdje je vise bilo oko svadje i proizvke preko medija.

takodjer, treba pohvaliti contea, sto je uvijek bio pri zemlji, nikada nikoga nije napadao niti kritikovao, uvijek je šutio, i govorio kako ništa nije gotovo. takav trener nam treba, samo još da se ubode sa dobrim pojačanjima za narednu sezonu.  i btw uvali vam sarić lijep slobodnjak na tušnju

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.