Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30 : Chelsea vs Crystal Palace ( subota, 1. april, 16:00)

Istaknuti odgovori

Vrijedilo je cekati, pitaj sad tu pauzu hocel joj dokurcit 4 tekme u 15 dana :D

Zaha jeben i Alonso ga ne moze nikako cuvati, treba tu dosta paznje posvetit, iskakat i pomagat i odradili smo svoje u odbrani. Naprijed ce svjezi Haz izdominirat...
Cabaye, Zaha, Benteke to je neka veza koja može biti nadahnuta i napraviti nam probleme, posebno Zaha i Benteke, uglavnom favoriti smo pa ćemo vidjeti..

Å ta je sa Costom i Hazardom?
Zaha jeste problem, ako na toj sttani igra Fabregas. Ovako Matic pravovremeno iskace i pomaze Alonsu tako da ga uspesno neutralisu. Kabajea ce Kante pojesti za uzinu. Benteke moze biti problem, dao je dva gola za reprezentaciju, setio se kako to izgleda. Sve u svemu ocekujem pobedu bez primljenog gola.
Nek bude 1:0 bicu zadovoljan. Crystal Palace igra odlicno zadnjih nekoliko utakmica.
Nadam se Fabregasu pa kako god da zavrsilo, ne da mi se vise gledati onaj drveni vezni red u ovakvim utakmicama
Pokupio sam po raznim portalima informacije da su nam 4 igrača upitna za ovaj meč. Costa Hazard Moses i Curtois.
Bilo bi interesantno vidjeti da li smo u stanju kompenzirati izostanak njih četvorice. Bega na golu, Zouma na stopera a Azpi na mjesto Mosesa, Willian i Batshuayi mjesto Hazarda i Coste.
Što se tiče uopće utakmice mislim da bi lako mogli prosuti bodove danas, Palace je neugodan protivnik i u formi zadnje tri tekme su pobjedili.
Što se tiče izostanaka mislim da ce ipak igrati vecina ovih upitnih igrača. Niko od njih nema neku veliku ozljedu , jedino neznam sto je točno sa Costom.
Stvar je za mene u tome da mi kod kuće protiv palacea , kao prva ekipa u premiershipu , jednostavno ne smijemo sebi dopustiti kiks.
Do kraja ipak imamo težih utakmica , kao što su gostovanja Evertonu i Unitedu pa i na trenutke nezgodnom Bournemouthu.Mislim da utakmice koje igramo na Bridgeu moramo pobjeđivat, posebno s ovakvim protivnicima koji su sredina ili donji dio lige.
S druge strane palace zadnja tri kola gol nije primio, tako da ocekujem tvrdu utakmicu . Ali opet ponavljam, pobjeda mora biti imperativ i sve drugo je veliki neuspjeh.

7 odbrana ima ovaj Hennesy u 1.poluvremenu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

U drugom samo podebljao broj odbrana-

Ovo je bas bila jedna od onih utakmica kad nece lopta u gol i to ti je. Ubili smo ih u svakom aspektu igre, ali rezultat na kraju ipak poraz. Znao sam da ne mozemo dobiti sve utakmice kod kuce do kraja, jednostavno prevelik je niz bio i morali smo kiksati. Nazalost, u najgorem mogucem trenutku se to desilo iako smo odigrali jednu od najboljih utakmica sezone, posebno u prvom poluvremenu. I sada se prvenstvo komplikuje itekako. Neki igraci su pokazali ogromnu limitiranost za koju smo i znali ranije, pogotovo Willian koji svojim ulaskom nista korisno napravio nije. Alibi igrac.

Ma čak i neloš moment za kiksat, ovaj nas kiks možda motivira i napali iduću protiv Citya, a ako to dobijemo onda je to to, prvaci smo

Crystal Palace ni kriv ni duzan dvije godine za redom u gostima dobi utakmice i to 1:2.
Lopta nije htjela u gol, sramota me da Wilian igra u Chelseaju.
Desilo se i to je to. Idemo naprijed. Ostajr zal za prosutim bodovima jer smo odigrali zaista strasnu utakmicu, 2-3 greske odbrane i nedostatak srece i kiks.

Nadam se pozitivnom rezultatu protiv Citya, u suprotnom bi bili u problemima.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.