Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 : Stoke City vs Chelsea ( 18. 03. sub. 16:00)

Istaknuti odgovori

Napokon da i vikendom gledamo utakmicu, smorila ova zadnja 2 ponedjeljka.

Ako budemo na svom nivou neće biti problema, jer Stoke više nije onako defanzivna ekipa i primaju dosta golova čak i kod kuće. Ipak, zeznuti su prema naprijed i tu ćemo se morati paziti, čisto sumnjam da Courtois neće barem jednom vaditi loptu iz mreže.

Stoke je odlicna ekipa, dizu formu u zadnje vrijeme. Nadam se dobrom rezultatu, makar i 0:1.

• Autor

zalosna ekipa bez jasnog plana, glave i repa, malo bolje stoje no WH, najboljeg štopera oterali na pozajmicu, najskuplje pojačanje im ne igra, Bonija odstranili iz ekipe nakon što je odbio transfer u Kinu, Berahina doveli za koga se šuška da je konzumirao kakve nedozvoljene supstance, Arnaut jedini zdrav ali bez podrške saigrača koji su ili povredjeni ili pogubljeni u prostoru i vremenu

sve osim pobede ovde je kiks i u pobedu verujem

Ma rijetko kad da se za Stoke može reći da su posložena i kompletna ekipa, uglavnom je to neko oslanjanje na jedan segment igre, bili to prekidi, stroga defanziva, preskakanje igre. Znamo kakav je bio Pulisov Stoke, Delap i te fore, ovo danas je neki drugi Stoke, sa tehnički jačim igračima. Oni nekako kada su u pitanju postave dosta lutaju, izvedu 11 mesara pa onda sljedeće kolo tu budu Affelay, Shaqiri, Sobhi ili ranije Krkić uz Arnautovića.

Nemam pojma, vidjet ćemo šta će biti, ali da znaju kod kuće odigrati dobru utakmicu to svakako.

Stoke ekipa iz sredine tabele i za nas idealno gostovanje u ovom trenutku, puno bolje nego da moramo ici nekom od davljenika sa dna koji se bore za goli zivot. Mec protiv Uniteda brzo zaboraviti i nadam se da ce ih Conte naloziti da izginu jos ovaj mec prije reprezentativne pauze pa da na miru odemo na odmor.

Kruzi prica da Hazard nije otputovao s ekipom i da nece igrati sutra. Vidjet cemo jel istina, steta bi bilo poslije onakvih partija protiv Uniteda i West Hama. Al ipak najvaznije je zdravlje, sigurno ga je jedan od hiljadu faulova u ponedjeljak zabolio. Ipak, trebali bismo moci i bez njega rijesiti Stoke.

Rani gol je od presudne vaznosti, ako to uspijemo oni ce morati krenuti malo naprijed i imat cemo vise prostora da igramo svoju igru.

Penal nije bio. Jedva cekam da se zavrsi sezona da Coste ode, lik rusi ugled kluba, svaki kontakt sa protivnim igracem je na zemlji.

Prezadovoljan rezultatom i pobjedom, pa i igrom. Bez hazarda a opet smo bili dosta bolji. Iskreno ovdje sam očekivao x jer je ovo uvijek jedno od težih gostovanja, svaka čast ekipi. Matić apsolutno nepotreban u ovoj utakmici

Prezadovoljan sam pobjedom, Costa me iznervirao, Fabregas je pokazao da je igracina i da mora igrati u prvom timu.

Jebo te alah u picku opet po costi. Kakvo ba rusenje ugleda, naprotiv frajer se bori za svaki jebeni faul koji zaradi i svaki udarac koji pretrpi. I kad na to dodas da te sudija ne jebe ni jedan posto i da mu trebaju naocale onda mu se divim. Frajer ima muda i svaka mu cast za danas za utakmicu. Najbolji napadaci svijeta na papiru se danas ne bi vidjeli pored ovih mesara. Svaka cast diego svaka cast momci, sampioni!!!
  • Autor

zalosna ekipa bez jasnog plana, glave i repa, malo bolje stoje no WH

sve osim pobede ovde je kiks i u pobedu verujem

apsolutna dominacija i jedno od najboljih izdanja na gostovanju koje je prem video ove godine i sve to bez Azara  :hail:

nije da nismo predvideli  :fantom:

Jebo te alah u picku opet po costi. Kakvo ba rusenje ugleda, naprotiv frajer se bori za svaki jebeni faul koji zaradi i svaki udarac koji pretrpi. I kad na to dodas da te sudija ne jebe ni jedan posto i da mu trebaju naocale onda mu se divim. Frajer ima muda i svaka mu cast za danas za utakmicu. Najbolji napadaci svijeta na papiru se danas ne bi vidjeli pored ovih mesara. Svaka cast diego svaka cast momci, sampioni!!!

Zato mu sudije nista i ne sviraju, danas da je bila obrnuta situacija za penal nad Costom ne bi mu ni jedan sudija svirao zato sto pada na svaki kontakt.

Jebem majku i sudiji debilnom koji je zasluzio sve najgore ocjene za danas. Penal i pustena ovakva igra mesarima, nejasno mi je kako, dugo gore sudjenje nisam vidio
Realno zaslužili smo taj drugi gol i mnogo ranije tj. zaslužili smo pobjedu i da smo im tri uvalili ne bi bilo previše, ali eto Stoke je kod kuće žilav rival tako da bilo kakva pobjeda tamo je vrh.

Veliki posao smo obavili, 6 bodova sa dva gostovanja pred reprezentativnu pauzu uz ovu bodovnu razliku je ogroman korak ka tituli. Krucijalna pobjeda, imamo i tu zaostalu utakmicu kući sa Watfordom, sve u svemu fantazija.
Jest zemljace u pravu si, sjedi pet Al ubuduce nemoj editovat i brisat postove

Jest zemljace u pravu si, sjedi pet Al ubuduce nemoj editovat i brisat postove

Sta sam editovao i obrisao? Ne lupetaj.

h7x7gjxqa7my.jpg

https://twitter.com/CFCvid/status/843146765201215490

Nego, kako vam se činila RLC-ova igra? Baš je bio aktivan u onih desetak minuta.

Ja ne znam jesmo li mi istu utakmicu gledali, ali danas osim prilicno beskorisnog posjeda lopte i vracanja golmanu malo smo sta napravili. Dosta smo srece imali kod pobjednickog gola, jer da nije ona lopta pala Cahillu na nogu imam osjecaj da do prekosutra ne bismo dali gol.

Pokazalo se koliko je tesko bez Hazarda. To je bilo za mnogobrojne znalce koji ne vide od kolikog je znacaja Eden za ovaj tim. Costa je stvarno ocajan, nista nije napravio osim sto je gledao da zapocne kavgu kad god moze. Mogao je vrlo lako proci s crvenim. Od Nove godine je bas los, a tehnika kao da mu je sve gora i gora covjece, umjesto da se poboljsava dobijes dojam da se pogorsava. Postalo mu je tesko pogoditi covjeka obicnim pasom na 10-15 metara. Ako ovako nastavi treba moliti Boga da ludi Kinezi i na ljeto pokucaju s nekom dobrom ponudom.

Dosta dosta srece smo imali na kraju, al hvala Bogu najvaznije upisati ova 3 boda i zaboraviti sve ostalo, pogotovo igru. Ide se na reprezentativnu pauzu sada.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.