Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Chelsea - Swansea (25. 2. sub. 16:00)

Istaknuti odgovori

• Autor
Juče je Svonsi prejeban bio, baš teška utakmica, protiv Sitija su imali gomilu propusta/individualnih grešaka a juče protiv nas čini mi se bez ispada, probijalo se to ali su baš morali dušu da ostave na terenu, plus dodaj na to i penal koji je mogo da sudi, lako je moglo da ode u drugom pravcu

na drugu stranu, Kante i Fabgregas pokidali, jebeš mi mater ako je onaj Kante od krvi i mesa, Alonso verovatno najgora partija ove sezone, da nije mladi Pedro pogodio verovatno bi ga izbacio 

Alonso je bas jucer pokazao sve slabosti koje ima.. Sporijeg igraca odavno nismo imali, koliko je veht imas osjecaj da je prije utakmice bausteli negdje prenosio armirani beton pa dosao igrati mec. O duel igri da ne pricam, bacaju ga ko slinu levatine tipa Naughton i slicni a momak ima metar i 90. Nije nijednom probio i uputio dobru loptu, nekoliko puta je ostajao sam jer na Edena izlaze po 3 igraca i katastrofalno je odigrao. Iznervirao me u pm.

Treba nam Seo ko ozeblo sunce :D

Kante je ludjak mali, daj Boze samo zdravlja, mislim da bi mogao nadmasiti i velikane Makelelea i Essiena. Nevjerovatan je.

Fabregas isto dobra partija, zasluzio je da pocne i sljedecu. Matic s klupe unio potrebnu stabilnost. I da pohvalim Pedrita, trebamo svakako vise sutirati iz daljine i pokusavati. Onaj sto je na poluvremenu izlazio pred navijace da im pokaze par fazona :P

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.