Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Leicester - Chelsea (14.01, sub. 18:30)

Istaknuti odgovori

nadam se da ce nasi dobro zagristi na terenu, i da cemo ostvariti visoku pobjedu, da se pokaze pojedincima da se ne vrti sve oko njih. 

u ovakvim trenutcima se ne pravi pomutnja u timu, ja vjerujem costi, a kao treneru, to je zadnje sto bi zelio da mu se u ovom trenutku pocnu ovakve stvari desavati. 

šta god da se desi, ja stojim iza Contea, i Ferguson se i vecih zvijezda rješavao. 

Poluvrijeme bez nekih velikih sansi, dali smo gol i imali jos jednu dobru priliku. Vidi se da nam fali napadac u ekipi, puno se lopta vraca iz napada na sredinu terena.

Rutinska pobjeda. Jbga i aj bi volio i nerazumijem zašto nije ranije ubacio Batshuayia i Loftus-Cheka protiv ovako nemoćnog Leicestera,al dok pobjeđujemo nesmijemo se žaliti.Ako nam na kraju sezone zakažu najvažniji igrači od umora onda ćemo se ljutiti ;)
Bravo za cijelu ekipu. Nadam se da je Costa gledao utakmicu i shvatio da se moze i bez njega. Sutra uz Manchester Utd navijamo da se zadrzi ova prednost.

Dosadna tekma do bola, a opet kad pogledas 0:3 na strani protiv bilo koga je odlican rezultat, kamoli na zajebanom King Poweru protiv ipak aktuelnih sampiona i ucesnika LS. 

Odlicno smo odgovorili poslije Tottenhama i pogotovo poslije ovog sranja s Costom. Da nismo dobili hiljadu bi se pitanja povlacilo a pritisak rastao. Sada nam dolazi Hull na megdan.

Leicester igra kao drugoligaška ekipa, ako ne ove, onda sljedeće sezone ispadaju. Slabe kontre, slaba motivacija, nedostatak snage i loše tempirana forma. Bilo bi čudo ne dobiti ovakvu ekipu. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.