Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Chelsea - Stoke City (31.12, sub)

Istaknuti odgovori

Nisam jučer mogao gledati utakmicu, sad pogledao samo golove, ja prezadovoljan.

Prvi gol Williana prelijepo odigrana akcija, i Costin gol fantastičan, baš smo u naletu.

Jedva čekam utakmicu protiv Totenhama

Samo odbrana mora poraditi mnogo, puno bilo propuhe, i Kante me malo razocarao, mislim da je kod oba primljena gola mogao reagovati, posebno kod prvog .

Sinoc sam odgledao snimak utakmice i mogu reci da su nasi odigrali solidnu utakmicu. Nista posebno i spektakularno. Igrali smo opustenije i vise napadacaki nego inace, ali smo zato nazad bili dosta slabiji i manje koncentrisani nego sto je to obicno slucaj. Sve u svemu, zasluzena pobjeda.

Primjetio sam da je u zadnje vrijeme koncentracija popustila nasem najboljem odbrambenom igracu, Luizu. Zadnjih nekoliko utakmica Azpi i Cahil su mnogo bolji od njega.

Sto se tice Cahila, mnogo je napredovao u igri sa loptom i vise uopste ne ispucava loptu panicno kada je pod pritiskom kao sto je to nekada radio.

Azpi je na ovoj poziciji pravo otkrovljenje. Kao da citav zivot igra ovu poziciju. Izvanredno odradjuje svoj posao. 

Kante slabiji nego inace ali i dalje je to veoma dobro. 

Fabregas je takodjer u formi. Protiv Stouka ponovo imao par vrhunskih dodavanja i 2 asistencije. Kakav samo pas za Costu u prvom pol. 

Alonso mi se sve vise i vise svidja. Lik gine na terenu, non stop je u napadu, u zadnje vrijeme je opasniji po protivnicki gol od partnera sa druge strane, Mosesa. Nadam se da ce igrati protiv Totenhema jer za njega nemamo zamjenu u ovom trenutku.

Moses solidan.

Azar takodjer solidan, zna on mnogo bolje od ovog. I s takvim Azarom smo opet zabili 4 gola.

Willian je odigrao veoma dobro. Ima on mnogo mana, kao sto ctb kaze, kao da mu fali inteligencije u nekim trenucima, ali sve u svemu dobar poso on odradjuje i samo neka nastavi ovako.

Costa, sta reci za ovog momka. Nas najbolji igrac u ovoj polusezoni. Kakve kretnje i kakvo citanje igre i ubacivanje u prostor. Pravi borac i primjer kako se bori i gine na svakoj utakmici. Kad tome dodamo koliko je pozitivno promjenio svoje ponasanje, bude ti jos drazi. Stvarno je zasluzio sve same pohvale.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.