Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea vesti i korisni linkovi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 73
  • Pregledi 8,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

pa ti li nemaš sve kanale ?? il te ja nisam dobro razumeo, u stvari ne sećam se dal si mi pomenuo kanale, samo internet

nemam pojma, ja korstim su soccernet... ali najviše ovu

http://www.livefootballol.me/live-football-streaming-2016.html

ps: sbb zvanično preuzeo moju kablovsku, odobrili nadležni organi, sad samo čekam da vidim ponude

gledao sam nešto okvirno, ne svidja mi se to što nemaju slabije pakete, a onaj što ima svih 6 SK kanala ima uz to net 60/4

Jbg, Telemach me bas osvjestio, ono jebo te, mozes pogledati HD stream bez stekanja :D Zamisli to :o

To haman pa nema veze sa brzinom interneta, ako nisi znao :D
HD stream je od 2500 kbps pa nadalje... Za to ti treba net od 25-30 mbps i upload od otprilike 500kbps...

Već je problem u tim stranicama, što imaju slab hosting i onda šteka makar imao najbolji internet na svijetu... Al eto ima i solidnih stranica gdje ne šteka... Al opet teško je nać da ne šteka + da ne kasni više od 30 sekundi.

Pa ja vise volim one od 6000, takve vecinom trazim za NBA, ne steka ni sekunde, e jbiga, jedini je problem to sto kasne pomalo, ali ne moze sad biti sve perfektno. Jedini streamovi koji ne kasne su oni najlosije kvalitete iz nekog razloga.

Nego npr. to je problem i kod ovih HD kanala, npr BHT HD i obicni, HD na tvu kasni za obicnim...

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Zar 20.Novembra nije trebala biti odluka da li će nam skinuti ban ili ne?
Ima li novosti u vezi toga ili ostaje ban do ljeta.

Ne, tada su se nasli, ali trebat ce im nekoliko sedmica dok prodiskutuju. Rekli su da cemo znati prije januarskog roka zasigurno, a nasa uprava vec sprema listu igraca koje bi mogli dovesti.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Od naredne sezone imacemo novog sponzora na dresovima. Ugovor sa Jokohamom istice na kraju ove i iz kluba je najavljeno da ce saradnja biti nastavljena u nekom drugom obliku. Sta mislite, ko je sledeci?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.