Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne mozes ono promasiti jado cc..
Dobre je sanse imao,steta sto ih nije iskoristio.Al sto kaze Cae, nije on kriv sto mora igrati napadaca i veznjaka.
Tim prvog dijela sezone u Premiershipu:

[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/23407_405670109516699_1349121153_n.jpg[/img]

Smješno što nema našeg Mate, kakav crni Silva. A tu je trebao biti i Begović.
I danas je na trenutke izgledao kao dobri, stari Mata, al je to i dalje vrlo šturo i slabo. Umor, il nešto drugo, ne znam, al se slažem s ctb-om, valjalo bi ga bar jednu utakmicu ostavit na klupi, umjesto Marina recimo. Jebiga, momčad gore od ovog svakako ne može.
Mata je pokusavao nesta ali se vidi da broj utakmica cini svoje.
Jednostavno je izgledalo da ne moze.Mozda je bolje bilo da ga je danas benitez odmarao a
da ga je protiv arsenala u prvu stavio.
Još jedna u nizu slabih partija Mate.

A i taj famozni umor mi ide na živce. Evo npr. Hazard igra u zadnjih par utakmica 3x bolje od Mate, a frajer cijelu sezonu duplo više kilometara pređe od Mate na utakmici. Naročito kad na krilu igra (a to je u većini tekmi). Vraća se nazad, pomaže bekovima, dok Mata najmanje trči od svih veznjaka. Pa opet kao stalno umoran.

Nije mu 40 godina, pa da ne može polusezonu normalno izgurat.

On kao ne može, a Messi odigra svaku tekmu za Barsu i to 90 minuta, Ronaldo također u Realu itd.. Čudno.
Nema tu umor, razumljivo je bilo prošle sezone kad je i za repku igrao i kad je Chelsea igrao 3 natjecanja, nije bio na svojoj razini u zadnje vrijeme i to je to...
Ne znam o kakvom umoru vi pričate za Boga miloga. Pretprošlu tekmu upisao 3 asistencije. Ove sezone ima upisanih 13 golova i 22 asistencija. I vi mi ovdje pričate o padu forme il ne znam čemu sve. Šta ja sve necu procitat ovdje :/

Btw. Mata je najveca želja Guardioli i navodno ce ga pokusat dovest u Bayern. Šta mislite o tome?
nema šanse, niti mata želi ić niti bayern ima tih para niti bi im ga abramović proda sad kad je ljut na guardiolu
Dobro je kad neko zeli nase igrace to je odlicno.Cim zele spanjolca evo dajemo Toresa mesto Mata nek uzme za 20 mil :D
1000.-ti post ostavljam ovdje, na temu naše buduće legende i naše 10!
Danas dosta dobar, lijep prvi gol na sjajnu asistenciju Azpilicuete. Samo nek nastavi tata ovako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.