Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jedini igrac koji od dolaska Robija igra nesto slabije. Zamalo da nas sjebe jucer.
Kako ce on izdrzat EP pa onda olimpijadu ja ne znam.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

jjjjjooooooooooooj Matko jebo te batko, odličan si ti igrač al Boga ti nemoj pucat penale dok sam ja živ, molim te 3 su ti bila dosta :P
Svaka mu cast, strava je igrac, al dobro rekose drugovi iznad, neka ne puca vise penale! Kad je krenuo s loptom prema bijeloj tocki ja sam odmah rekao da ce ga masit! Vidjelo se na njemu da nije smiren a bez toga nema dobrog izvođaca
Ovo mu je vec 3 promaseni penal koliko se sjecam (2 u Fa cup-u) . ZNAM SAM da ce promasiti , jos prvi sutao , Sreca na kraju nas to nije kostalo , jer je leteci CECH bio na golu .

Utakmicu dosta dobro odigrao .
A ja bas mislim da nije imao srece sva 3 puta, tako se potrefilo, inace momak sutria penale oduvjek i u Valenciji a i ovdje je zabio par i ocekujem i dalje da mu se daje da puca.
Slažem se sa prethodnim komentarima, nebi više trebao pucati penale očito nije mentalno snažan kao primjerice LAMPS koji u finalu LP-a puca po sredini gola. Vidljiv je umor u zadnjih mjesec dana kod Mate te zbilja neznam kako će izdržat' Euro i Olimpijadu, no nadam se da će ga tamo malo poštedit' :D
Nisu mu mogli nista, nizi je od njih svih, a muvo ih je ko male macice, ma vrhunski, prva njegova sezona u CFC i osvojio je vec 2 trofeja, mislim da mu je drago sto nije otiso u Arsenal.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337509713' post='50342']
Svaka cast majstoru nema veze za onaj penal !
[/quote]
traljavo ali mu se nema sta zamjeriti jer kada pogledas sta je sve dobro uradio ... penal potpuno nebitan pogotovo nakon uzete titule
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564850_464103250272863_123613977655127_87771627_847485018_n.jpg[/img]
Matinho sam bog te poslo u Chelsea, neka si fulo penal ali ova sezona nema mrlje. Što je najbolje, on može samo biti bolji što vrijeme dalje odmiče.
Budućnost
Šta reći na ovu sliku ?

[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564382_464525793563942_123613977655127_87774623_1214908141_n.jpg[/img]
[quote name='Wisey' timestamp='1337528134' post='50575']
Šta reći na ovu sliku ?
[/quote]

Šta reći? Fali mi opcija lajka, ništa više :D
[quote name='Wisey' timestamp='1337539738' post='50671']
Možda fizički. :D ;)
[/quote]
Na to sam i mislio .
Iako ne bi imao nista protiv da Juan u buducnosti bude veci od Zole u svakom pogledu .
Najviše pretrčao, trudio se, ali nije se posebno istakao. Na kraju i penal promašio, moram priznati po meni očekivano.

Ali u ovoj sezoni odličan, zasluženo najbolji igrač Chelsea ove sezone...

I slažem se da izgleda kao velika dobričina, vjerujem i da jeste... Fino je imati takve u ekipi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.