Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Sunderland - Chelsea (14.12, sri)

Istaknuti odgovori

Sunderland je malo podigao formu, poceli su i da zabijaju neke golove, ali su veceras bez Ndonga sto im je veliki hendikep. Ocekujem Cesca u prvih 11 nadam se da je Conte to shvatio nakon tekme s WBA i pritisak od prve minute. Cudo treba da se desi da prezive 

Upravu je Conte, Sunderland jeste zadnji ali ako gledas posljednjih 5 utakmica oni su 5. sa 9 bodova. Tako da svakako su u usponu i ne smijemo ih podcijeniti. Siguran sam da Conte nece dozvoliti opustanje.

nova 3 boda protiv sunderlanda, sad smo 6 bodova ispred liverpoola i arsenala, 7 ispred citya a okruglih 10 ispred petog totenhama.

ja sam zadovoljan danasnjom utakmicom, samo realizacija u napadu nije bila bas najbolje, isto tako, willian solidan.

nadam se da ce zouma uskoro dobiti sansu da zaigra bar nekih 5-10 minuta, treba ce neko cahilla zamjeniti

Morali smo ih dokrajciti ovdje, pokazali su koliko su ocajan tim.. Pa ljudi imaju problema sa osnovama fudbalama, ne znaju ustopati lopte, ne znaju pogodit pasa na 10-15 metara bez ikakvog pritiska, poklonili su nam hejbet lopti sami od sebe. 

Dobro je da smo uzeli 3 boda al mora to bolje prema naprijed. Na kraju umalo da nam se ne obije o glavu to sve, jer je Van Aanholt uhvatio volejcinu i ja sam vec vidio loptu u mrezi. Sreca Courtois odbranio maestralno.

10 pobjeda zaredom. 10 komada. Idemo na Palace!

Igru briši, bodove piši. Jebo ti igru gdje imaš 2 solidne prilike, sve ostalo dodavanje u nedogled i jalovi pokušaji. Na kraju nas Kurto spašava od remija. Sreća nas je mazila zadnje 4 tekme, pitam se dokle?

Uopste igra nije bila losa, ja ne znam sta si ti gledo. Bilo je i previse prilika da postignemo jos koji gol al su pojedinci sutirali i vise nego ocajno. Znaci timska igra nam je bila sasvim ok samo je u zavrsnici skripalo.

10. pobjeda zaredom, hajmo oborit rekord.
Zasluzena pobjeda, stvorili smo neke dobre sanse ali nismo iskoristili da povecamo rezultat. Na kraju svaka cast Courtoisu na odbrani. Vec 2 utakmice zaredom Moses je slab, pada mu forma izgleda.
  • Autor

Timska igra zvana beskonačno dodavanje bez kvalitetnog šuta ili lopte u prostor za Costu.

Jebo ti tu igru, više bih volio da smo imali 5 kvalitetnih prilika i 30% posjeda lopte, nego ovih 70% mlaćenja prazne slame.

Napad nam je apsolutno sterilan, ne dao dragi Allah da cijelu sezonu moramo igrati sa Pedrom i Willianom, to bi bilo mučno gledati.

Što Cae kaže, i jedan i drugi puno zuje a malo meda daju.

Timska igra zvana beskonačno dodavanje bez kvalitetnog šuta ili lopte u prostor za Costu.

Jebo ti tu igru, više bih volio da smo imali 5 kvalitetnih prilika i 30% posjeda lopte, nego ovih 70% mlaćenja prazne slame.

Ono kad ovo izjavi fan Pepa Gouardiole :)
Pa ne mozes fudbal posmatrati iskljucivo kroz prizmu stvorenih 100% sansi. Danas je bilo sasvim dovoljan brok prilika da se postigne bar 3 gola. Bilo je situacija kada je bukvalno milimetar falio da neko od igraca izadje 1 na 1 sa golmanom ali na zalost nije uspjevalo. Ne kazem ni ja da je savrseno bilo ali nije to uopste bilo toliko lose kolikk ti predstavljas. Ovo je bilo puno bolje nego protiv WBA.

Igru briši, bodove piši. Jebo ti igru gdje imaš 2 solidne prilike, sve ostalo dodavanje u nedogled i jalovi pokušaji. Na kraju nas Kurto spašava od remija. Sreća nas je mazila zadnje 4 tekme, pitam se dokle?

Ne mogu se složiti, malo pretjeruješ. Niti jednu od te 4 utakmice nismo zaslužili poraz, u nekima smo bili egal i to je to.. 

Sasvim solidna igra je bila, ne kao na nekim predhodnim utakmicama ali imali smo sve pod kontrolom i bilo je nekoliko odlicnih napada koji su mogli da donesu jos neki gol. S obzirom u kakvom smo nizu ovo je i vise nego dobro. Odlicno je sto sa +6 ulazimo u ekstremno zgusnut raspored.

Nešto mi je iskrslo pa nisam mogao gledati utakmicu, sad sam pogledao snimak..

Već tradicionalno gusta utakmica protiv Sunderlanda, dobro smo mi to kontrolisali kroz posjed, nije to bio baš produktivan posjed mogli smo to ranije završiti ali OK. Pobjeda protiv za nas neugodnog Sunderlanda bez Hazarda i dobro čuvanog Coste, 3 boda su tu i idemo dalje. 10 pobjeda zaredom je nestvaran niz...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.