Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Chelsea - Tottenham (26.11, sub)

Istaknuti odgovori

Dugo nisam imo bolju subotu. Utakmice izgubili Zrinjski i Siroki Brijeg, Chelsea pobijedio Totenham i dobio sam kladionicu. Jedino je mana sto moram uciti Komporativne sisteme.
Po meni opet sve odlicno.ipak se radi o ekipi koja se trenutno nalazi u top ekipama lige.nisu imali poraz do danas, a opet nisu imali neki odgovor na nasu igru.u pocetku su probali ocekivano presingom, jer se vidjelo na primjeru evertona sto se dogodi ako se ide otvoreno nadigravat s nama.
Cak bi reko da nama taj konstantni visoki presing radi problem ,ali malo je ekipa koje fizicki mogu da izdrze da pritiscu protivnika cijelu utakmicu.Tott je izdrzao ravno 20 min, vec se onda vidjelo da se Chelsea oslobodio.Njihova igra se svela na udarce sa 20+ metara i to je to, nisu to neke izradene akcije . I primili smo gol, ali ako nista ,niko nije izravno kriv i nismo kolektivno ispali, jednostavno trenutak inspiracije jednog odlicnog igraca.Takoder i nas prvi gol je tren inspiracije jednog igraca(doduse ne bas tako odlicnog haha).Koliko god da sam protiv Pedrovog lika i djela , jednostavno moram priznat da lik trenutno radi razliku na terenu u odredenim situacijama.Kad protivnik zatvori Edena , Costa probija krilo, Pedro zabija eurogolove, svasta mozemo ocekivat od ove ekipe..Mislim da je bas ta svestranost najveca snaga ove ekipe, opasnost dolazi sa svake strane, jednostavno napadamo sa svih frontova.I svaka cast don Antonio , covjek je imo muda u EPL donijet nesto sto dosad nismo vidili.Mogla je bit potpuna katastrofa , ali na nasu i njegovu radost ovo je fantasticno

Poslusajte kako nas ZOLA beuzvjetno brani od ovog alkoholicara Rednapa, znaci covjek bukvalno nas brani i neda reci da je Totenhem bio bolji.

https://www.youtube.com/watch?v=UYye3geZ94w

Ma šta ti je, chelsea mu nabio komplekse odavno

Ne mogu ljudi stojecki podnjeti poraz, znaci nema sanse.

Navodno, evo sta je Poketino govorio Conte-u tokom utakmice: "Pochettino was unhappy with how Conte's staff was constantly moaning to the official about the decisions given to Spurs."

Ne treba pobjedit gledat u zube, pobjedili smo jednu od najboljih ekipa u PL-u kojima odgovaraju utakmice protiv velikih ekipa. I napravili smo danas jednu sjajnu stvar - preokrenuli rezultat a kako se kaže to mogu samo prave ekipe...

I šta se bojite city, s njima ćemo lakše na kraj nego Totenhemom...

I da, ne zaboravimo početni cilj top4, ovom smo pobjedom to još više učvrstili tako da nema straha...
Ušli u utakmicu totalno mekano i nespremno kao da nismo očekivali onako agresivan Tottenham, nadigrali su nas u prvom dijelu nema govora i bilo bi totalno zasluženo da su otišli na pauzu sa 0-1. Naši očigledno imaju problem sa pressingom protivnika, bilo je baš čudno gledati kako protivnik dominira dok smo mi bilo pogubljeni. Ipak pokazalo se da smo jako žilava ekipa koju je teško slomiti i da tu ima šampionskog mentaliteta, Pedro nas majstorijom vraća u utakmicu ili bolje rečeno ne da nas vraća nego nas stavlja u odličnu poziciju, i svaka mu čast nije me osjećaj prevario da će ga on uvaliti. Na osnovu drugog poluvremena može se zaključiti da smo mi dobili utakmicu čim je Pedro izjednačio, jer njih je to presjeklo a mi nanjušili krv, puno bolje odigrali u drugom dijelu i mislim zaslužili pobjedu.
Dobro je da smo odigrali ovakvu tekmu protiv ovakvog protivnika. Imacemo jos 5 6 takvih do kraja sezone. Ako ih odigramo kako valja uzimamo titulu.
Oko iznosenja lopte je veliki problem ali to je zrtva u ovoj formaciji i koncepciji. Da imamo jednog inijestu lako bi je iznosili ali ne bi imali jak blok. Kako god bolje je ovako. Bitno je da tu imamo fizicki jake igrace koji telom mogu da iznesu loptu. Sparsi su imali Vanajamu i Dembelea koji su fizicki mozda i najdominantniki par veznjaka i jako je tesko tu da radimo ono sto sto inace radimo u pl u. Iskreno voelo bih da Vanajamu vidim kod nas. City je tu slican fizicki a tehnicki jos jaci od Spursa pa cemo morati da igramo sa duzim loptama u prostor. Ako Kante i Matic izdominiraju tu mi smo uradili 50% posla.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.