Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Middlesbrough - Chelsea (20.11, ned)

Istaknuti odgovori

Zaboravljaš da sam JA predložio da se zaključa ta tema. :P

Iskreno procitao sam onako ovlas, al nisam zapazio ciji je post :D
Neka sutra zapocne pohod na novu titulu.

U inat svima koji su vas prosle sezone otpisali, pljuvali, proglasavali za najgore, za izdajice, folirante.
Pobedite sutra, i ne popustajte vise. Dokazite nevernicima da ste jos uvek sampioni.

Neka sutra zapocne pohod na novu titulu.

U inat svima koji su vas prosle sezone otpisali, pljuvali, proglasavali za najgore, za izdajice, folirante.
Pobedite sutra, i ne popustajte vise. Dokazite nevernicima da ste jos uvek sampioni.

Prvo pravilo borbe za titulu: ne spominji borbu za titulu. :D

Naš cilj pre početka ove sezone je bio da se vratimo u top 4, i to i treba da ostane prioritet. Tek kada to obezbedimo, možemo da počnemo da razmišljamo o nečemu većem.

Prvo pravilo borbe za titulu: ne spominji borbu za titulu. :D

Naš cilj pre početka ove sezone je bio da se vratimo u top 4, i to i treba da ostane prioritet. Tek kada to obezbedimo, možemo da počnemo da razmišljamo o nečemu većem.

Ovo je ona " 3 boda iz tri utakmice su bolja nego 2"? :D

Sansa se ukazala da se izadje na celo tabele i izvrsi pritisak na rivale, da oni nas jure za promenu.
Ja sam barem realista, i medju prvima sam pozivao na oprez pre pocetka sezone. Ali ne gledati na ovaj mec i situaciju na tabeli kao inicijalnu kapislu za nesto veliko znaci i plasiti se iste.
Ovaj put biram da budem pozitivan.

Ovo je ona " 3 boda iz tri utakmice su bolja nego 2"? :D

Sansa se ukazala da se izadje na celo tabele i izvrsi pritisak na rivale, da oni nas jure za promenu.
Ja sam barem realista, i medju prvima sam pozivao na oprez pre pocetka sezone. Ali ne gledati na ovaj mec i situaciju na tabeli kao inicijalnu kapislu za nesto veliko znaci i plasiti se iste.
Ovaj put biram da budem pozitivan.

Naravno da je prilika da se izvrši pritisak na rivale, ali pritisak za top 4. :D Na duže staze, eventualna pobeda u ovoj utakmici ne mora ništa da znači. Šta god da se desi, kako god da se završi, ova, naredna, ili onih 15 utakmica nakon toga, ne treba ispuštati prvobitni cilj iz vida, a ne da ga menjamo kako vetar dune.

Mislim da nece bit problema.ovaj boro je tezi bunker,bar sto sam protiv citya pogledo.Tako da oni ce se vjerojatno postavit od pocetka na nulu, a s ovom nasom igrom sanse da se uspiju branit cijelu utakmicu su iste ko da ce Mikel sutra zaigrat.
Opreza nikad dosta i ne padati u euforiju prije vremena uvijek sam bio za to, ali da treba biti svjestan dobre igre, rezultata, snage i kvaliteta to svakako. Ova danas utakmica će donijeti 3 boda ako to budemo pokazali na terenu..

stalno nešto ove godine igramo u nedjeljom u 17, a meni je nekako najdraži i najsigurniji da ću moć gledat u subotu u 16, makar nije ni ovo loše, samo da nije ponediljak i petak navečer, to su mi skoroz bezvezni termini...

Nedjeljom u 17 je najbolji termin meni. Jedino sto se iscekuje tekma dugo, a inace vremenski mi najbolje odgovara.
Ovaj u petak je katastrofalan termin, nesto najgore. Ne treba petkom da se igra fudbal. Poslije toga ide odmah onaj subotom u 18:30, isto ne volim al ajde makar nije kao ostale lige u 20 ili 20:45. Stigne se pogledati pa u grad.
Ponedjeljak je okej sasvim, mada se isto dugo ceka utakmica.

Pretpostavljam da ove godine vise igramo nedjeljom jer nemamo Lige Sampiona u rasporedu kao inace sto smo imali dosad.

Kao da su nam gledali i prije da li igramo ligu prvaka i odrdjivali termin, svaki klub ce 2-3 puta igrati u ovom danasnjem terminu.

Kao sto sam rekao, dobra ekipa je Boro, jako displinovani, Karanka ih vec 3 godine vodi i to radi odlicno. Nema tu sad neke suhe kvalitete, al su izuzetno nezgodni upravo jer su kompaktni i igraju ko pravi tim. Srecom uzeli smo 3 strasno vazne bobe i izbili na prvo mjesto.

Nadam se da sad svi koji su mislili da se mozemo prosetati protiv bilo koje ekipe u Premiershipu, pogotovo na strani, vise ne misle tako. Nema lagane utakmice. Malo se kod nasih osjetilo da je ta reprezentativna pauza iza nas, pogotovo prvih 15-ak minuta dok smo povezali redove. U zavrsnici je malo stekalo, doduse i srece je nedostajalo da se dokrajci protivnik. Costina snalazljivost donijela strasno bitnu pobjedu. Najvaznije da su svi zdravi, jer ovi su bas tukli zestoko. Ne mogu sebi doci kako onaj Ramirez nije dobio kartona, brat bratu je jedno 7-8 faula sam on napravio. Jos svaki put prigovara.

6. utakmica bez primljenog gola, ovaj put je bilo malo vise opasnosti pred nasim golom, al na kraju kad saberes Courtois opet jednu jedinu odbranu imao na sut Negreda, i to rutinski. Odlicno djelujemo u defanzivi. Sada nam Spudsi dolaze na megdan, bice zanimljivo. :D

Danas su mnogi bili ispod prosjeka,imali smo sreće što nam se nije obilo o glavu.Gubili smo lopte bezveze,završnica užasna,Costa nas je izvukao.

Kako je ovaj Boro odvratna ekipa puuu koji cigani. Kako su mi se zgadili u ovoj tekmi. A i tvrd su orah. Opet zaslužena viktorija, bili smo bolji i doviđenja. Pozdrav za hejtere s vrha. 6 pobjeda zaredom, 6 utakmica bez primljenog gola. Sve P P P P P P, sve se zeleni. Imamo najbolju formu u ligi. Da je dobiti Ptiči klub pa na megdan Cityju kome obojci, kome opanci.

A danas je po meni najlošiji bio Kante. Baš me zanima koliko je imao točnih dodavanja. Dosta ih je bilo pogrešnih. Ali zar je to baš toliko važno iako me zanima? Mislim da ne. Ako će nam ovo biti najgora tekma u zadnje vrijeme neka bude. Prije bi poslije reprezentativnih pauza redovito gubili. Danas smo dobili. Iduću tekmu će biti još bolje. Lijepo igramo i Conte radi odličan posao.

Poslednji put je Čelsi vezao šest vezanih pobeda u ligi na otvaranju sezone 2009/10.

Takođe, poslednji put je Čelsi 6 vezanih utakmica bez primljenog gola imao sezone 2006/07... Impresivno.

U suštini, moglo je ovo i mnogo lakše da se odradi, Middlesbrough je ekipa za šesnaesto-sedamnaesto mesto, što su i pokazali.

• Autor

Ovaj komentator na SK reče da nikad u historiji PL nismo vezali 6 pobjeda bez primljenog gola, ja ga poslušao i objavio na fejsu, nek se jebu fanovi filujem ih dezinformacijama (ili nas Igi filuje dezinformacijama :D )

Ipak je Igi u pravu, 8 tekmi zaredom bez primljenog gola #MourinhoEffect

9U2ezn3.png

Ovo su najteže utakmice, u gostima protiv bunker ekipe i to još nakon reprezentativne pauze, dobili smo i sačuvali netaknutu mrežu, to je najvažnije, sad idu dva derbija...

Danas su mnogi bili ispod prosjeka,imali smo sreće što nam se nije obilo o glavu.Gubili smo lopte bezveze,završnica užasna,Costa nas je izvukao.

Ovako kako ti kažeš ispada da smo dobili na sreću, a igrali smo sasvim dobro. Ne vidim da smo ikako imali sreće pošto smo promašili par prilika, a s druge strane njhov najbolji pokušaj je onaj negredov udarac...

Ipak je Igi u pravu, 8 tekmi zaredom bez primljenog gola #MourinhoEffect

9U2ezn3.png

Odmah sam proverio nakon utakmice da vidim kada smo poslednji put vezali ovoliko utakmica bez primljenog gola, a ako si gledao prenos sa Gojkom Andrijaševićem, njemu ni reč ne treba da veruješ, ne zna ni koju utakmicu prenosi. Danas je izajvio da Čelsi u sledećem kolu igra derbi sa Evertonom...

Ovako kako ti kažeš ispada da smo dobili na sreću, a igrali smo sasvim dobro. Ne vidim da smo ikako imali sreće pošto smo promašili par prilika, a s druge strane njhov najbolji pokušaj je onaj negredov udarac...

Imali smo dobrih prilika,ali govorim da smo se pod njihovim pritiskom gubili i nismo uspostavili igru kakvu inače uspostavljamo.Bilo je tu 15-20 minuta pred kraj prvog poluvremena i nekih 10-15 minuta u drugom poluvremenu.Nisu ni oni imali prilika,ali obično mi smo ti koji vršimo pritisak nad protivnikom i uzimamo im olako lopte,ali danas nismo baš bili oštri i agresivni.Nisu imali šuteva,ali su imali dobre kontre,Ramirez kada je dodao  loptu iza Negreda i imali smo još ispada.Traore  nam je stvarao probleme,nekoliko puta  bi zaredao naša 3-4 igrača,to se ne bi smjelo dešavati.

Biće zanimljiva sljedeća utakmica protiv Tottenhama,težak protivnik City su dobili na pressing i na greške koje su pravili pojedinci,nadam se da se to nama neće desiti.

Jedini "problem" je što smo postavili visok standard svega u posljednjih 5 utakmica u principu i danas smo odigrali dobru utakmicu jedino što je nedostajalo je realizacija. Utakmica nakon pauze, utakmica u kojoj nije sve išlo savršeno, utakmica na gostovanju protiv borbenog protivnika tako da su 3 bobe sjajna stvar. Treba i ovakve utakmice dobiti..
Totenham 12 utakmica bez poraza u premiershipu, vrijeme je pokazati ko je najbolji u Londonu.

Jebo majku ovaj Boro je bio go kurac do sad a danas su realno bili na vrhuncu, bolje ne mogu i da hoce, jebo nas je onaj Traore u pičku. 20 mu godina sa onakvom brzinom samo malo tehnike mu fali i naravno realizacije i mogao bi postati fin igrač. Mi nismo imali sreće sa realizacijom jer da je uslo makar nešto od Pedrove dvije šanse pao bi njima moral i to bi bilo rutinsko privođenje kraju ovako je bilo neizvjesno. 

Sve u svemu nastavljamo guliti kurac koji je ionako u krastama od pretjeranog drkanja zbog ovog karanja u čmar u Premiershipu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.