Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup - 4th Rnd - West Ham vs Chelsea (26.10 sri)

Istaknuti odgovori

Jebem ti englesku gramatiku i poznavanje iste od strane autora. Redni brojevi, halo. Sramota da se ne zna. Isto stoji 3nd.

4nd? Otkad "nd" ide uz 4?

Pravila. 1st, 2nd, 3rd, 4th, 5th, 6th...etc

Jebem ti englesku gramatiku i poznavanje iste od strane autora. Redni brojevi, halo. Sramota da se ne zna. Isto stoji 3nd.

4nd? Otkad "nd" ide uz 4?

Pravila. 1st, 2nd, 3rd, 4th, 5th, 6th...etc

Ja sam editovao naslov, a valjda znate kakav sam sa engleskim haj kerolajn xexe

Ardžentajna

Hahaha pošteno. I ovo 3nd prepravi u 3rd i zaključaj temu za 2nd. Malo reda LoRe :D

Gledat ću prvo poluvrijeme, a drugo ću biti u kinu pa ću naknadno pogledati. Kupio mi rođak uređaj Kodi koji košta 90 KM, prikopča se na tv i ažurira liste stalno, Ima sve streamove na svijetu doslovno, gledat ću na Areni, a inače na Telemachu nemam Arenu.

Hahaha pošteno. I ovo 3nd prepravi u 3rd i zaključaj temu za 2nd. Malo reda LoRe :D

Gledat ću prvo poluvrijeme, a drugo ću biti u kinu pa ću naknadno pogledati. Kupio mi rođak uređaj Kodi koji košta 90 KM, prikopča se na tv i ažurira liste stalno, Ima sve streamove na svijetu doslovno, gledat ću na Areni, a inače na Telemachu nemam Arenu.

Možeš li mi dati link tog uređaja, zaintrigirao si me malo je reći. Jebo 90 KM ako to znači da se više nikad neću jebavat sa streamovima.

Možeš li mi dati link tog uređaja, zaintrigirao si me malo je reći. Jebo 90 KM ako to znači da se više nikad neću jebavat sa streamovima.

To je ovaj uređaj. Skopčaš ga na internet (mrežnim kablom ili wifi jer to ima) i skopčaš ga na televizor HDMI kablom. Pokreneš uređaj, na njemu je Android instaliran. Pokreneš Kodi protokol i onda dobiješ liste kanala. Sad zavisi koje su ti liste osnovne već ubačena, u nas je došlo 10ak listi od po bruku kanala. EX YU lista, hrvatska lista, njemačka lista, američka lista. Imam i Sky Sports njemačke i talijanske. I one se stalno same updateiraju te liste na dnevnoj bazi. Uređaj je 89 KM (zaokruži na 90) ono sam i 10 KM programiranje. Rođak ga je uzeo programiranog u Mostaru u IQ mobile shopu ZA 99 km, a taj IQ mobile shop prodaje samo vrhunske kineske mobitele (Meizu, Xiaomi i tako te) i te još neke kineske uređaje poput Kodija i to. U nas je baš ovakav identičan uređaj. Nije to savršenstvo, zna se desiti da stream nekad ne radi. Ali eto uglavnom radi. Ali eto ne bih ti preporučivao još da ga uzimaš, daj mi još nekoliko dana da ti ja vidim isplati li se to. Jer streamova imaš i na netu, ovo samo olakšava.

maxresdefault.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=1wCbtoNWXN0

Begović

Azpilicueta        Luiz        Terry

Aina        Chalobah       RLC             Alonso

Willian                         Oscar

Michy

Podatak da je sinoć kod Kloppa Leiva igrao štopera protiv Tottenhama čovjek koji niti je štoper niti je vidio terena ove sezone dovoljno govori da je kombinovan sastav realnost prosto takvo je takmičenje. Naravno ići po pobjedu svaka pobjeda je dobrodošla, ne igramo LP tako da imamo prostora za kupove, valjda ni Bilić nece izvesti jak sastav..

Bilo bi lijepo pobjedit da nastavimo niz pobjeda i ne umanjimo pobjedu protiv Uniteda ispadanjem iz ovog kupa. Ali isto tako bi i trebalo odmorit ključne igrače ipak nas čeka teška utakmica u nedjelju koja je puno važnija od ovog realno Miki Maus kupa...

Također ovo je sjajna prilika da neki mladi igrači dobiju priliku startat od prve, ponjaprije se nadam i očekujem od prve minute vidjet Chalobaha i Michya, a ne bi bilo loše da zaigraju i RLC i Aina. Od prvotimaca bi volio da igraju Courtois (protiv Uniteda je odigrao odlično, nema potreba da sjedi na klupi neka rađe igra i diže formu) i Terry...

To je ovaj uređaj. Skopčaš ga na internet (mrežnim kablom ili wifi jer to ima) i skopčaš ga na televizor HDMI kablom. Pokreneš uređaj, na njemu je Android instaliran. Pokreneš Kodi protokol i onda dobiješ liste kanala. Sad zavisi koje su ti liste osnovne već ubačena, u nas je došlo 10ak listi od po bruku kanala. EX YU lista, hrvatska lista, njemačka lista, američka lista. Imam i Sky Sports njemačke i talijanske. I one se stalno same updateiraju te liste na dnevnoj bazi. Uređaj je 89 KM (zaokruži na 90) ono sam i 10 KM programiranje. Rođak ga je uzeo programiranog u Mostaru u IQ mobile shopu ZA 99 km, a taj IQ mobile shop prodaje samo vrhunske kineske mobitele (Meizu, Xiaomi i tako te) i te još neke kineske uređaje poput Kodija i to. U nas je baš ovakav identičan uređaj. Nije to savršenstvo, zna se desiti da stream nekad ne radi. Ali eto uglavnom radi. Ali eto ne bih ti preporučivao još da ga uzimaš, daj mi još nekoliko dana da ti ja vidim isplati li se to. Jer streamova imaš i na netu, ovo samo olakšava.

maxresdefault.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=1wCbtoNWXN0

Ta firma IQ je bezveze, poslali su mi mobitel koji je otvaran sa povarenim zvucnikom.

Ma Acestream + hdmi kabel ako baš želiš gledat na tv-u je zakon, ja sam dosad što god sam htio pogledat iz PL i LP (za druge lige ne znam jer ih ne gledam) sam našao bez problema...

I diablo slažem se u vazi kodia, to je program i ne vidim svrhu kupovinu zasebnog uređaja samo za njega kad se može instalirat i na laptop...

Sve ono što krasi prave brazilske nogometaše,Willian i Oscar nemaju tj onu lepršavost i lahkoću igranja.Njih dvojica koče naše napade,nadam se da ih više nećemo vidjeti u prvih 11.

Što se tiče Kontea,nažalost moram reći da je večeras pogriješio sa formacijom.Azpi i Aina nisu wingbackovi,trebao je igrati 4-3-3,ali kup je pa se može preći preko ovog poraza,nema sumnje da ćemo izgledati mnogo bolje u nedjelju.
Mogle su izmjene na poluvremenu se odmah uraditi, sanse nisu iskoristene. Sramota za Batsuayia koliko je placen.

Terry, Azpi, Aina, Oscar i Bacuai su odigrali skroz lose. Willian je barem pokusavao i bio uz Kante najagilniji na terenu. Costa i Azar unjeli zivost ali ipak nedovoljno.

Sve u svemu, nisam nesto pretjerano ni razocaran. Ovi kupovi vec odavno nisu neko takmicenje.

Ispali iz Miki Maus kupa, koga briga, igrali smo s rezervnom ekipom oni nisu tako da je bilo i za očekivat, malo ostaje žal šta se prekinuo pobjednički niz, ali nema veze a o tome koliko nam je ovaj kup bia važan govori i to da Conte nije ni odjelo obuka...

U svakom slučaju, samo da mi u nedjelju nastavimo s pobjedama u PL...

Aina uopce nije lose odigrao. Prvi start za prvi tim, i to na lijevom beku u formaciji sa trojicom pozadi. Michy se hrvao sa trojicom i "imao" podrsku u vidu jednog Oscara, te indisponiranog Williana. Kante je jebena igracina, jesam ga gledao prije al cak ni ja ne mogu da vjerujem kako covjek igra. Chalobah u pocetku imao malo straha, kasnije se oslobodio i podijelio par vrhunskih lopti. 

Nadam se da je Conte vidio konacno neke stvari. Oscar je invalid, potpuno beskoristan na terenu. Ne moze me ama bas niko uvjeriti da Loftus ne bi vise pokazao veceras od njega, da je bio na terenu 90 minuta koliko je Oscar bio. 

U odbrani Terry poslije povrede i prvi put igra ovu formaciju, dosta je plivao al eto oprosticemo kapitenu. Cahill mi nimalo sigurnosti ne ulijeva i dalje. 

Begovic branio vrhunski.

Jedino šteta zbog prekida dobrih rezultata inače mi nije žao ili krivo što smo ispali, Conte izmješao sastav Bilić izveo jak sastav jer mu visi posao i mora se vaditi u bilo kojem takmičenju tako da jbg idemo dalje. Sve karte baciti na TOP 4 to je krucijalni cilj..

Svaki kup je "Miki Maus" kad ispadneš iz njega. #-oDa je Conteu bilo toliko svejedno, ne bi ubacio Hazarda i Costu na 2-0.

U svakom slučaju, pošteno je reći da su nas nadigrali i da su na vreme iskoristili svoje prilike. Najvažnije je izvući pouke i da je Conteu ovo pokazalo na koga sa klupe može da računa, i koga može slobodno da prosledi Kinezima.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.