Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Chelsea - Leicester City (15.10, sub)

Istaknuti odgovori

U top 5 po klixu.ba i sličnima,toliko usporava akcije da je to nenormalno,kad stane ispred igrača i čeka da se odbrana postavi,previše čeka da ubaci loptu u šesnesterac.Trebao bi se ugledati na Mosesa koji ne čeka da se odbrana postavi i odmah ubacuje(situacija protiv Leicestera kad smo zaradili korner,Fuchs zamal nije dao autogol).
I koliko Vilijan ima asistencija? Ne znam tacno ali manje od 4 5 sigurno. Jel to znaci da Kosta masi sve te sanse koje Vilijan stvori. Ne, on je jedan od najboljih i najpreviznijih igraca u ligi sto znaci da su vecina tih sansi beskorisne polisanse iz kojih mogu da padnu golovi a cesce ne.
Ako se gleda samo statistika moze se mnogo stvari pogresno zakljuciti. Pa Mikel kad bi redovno igrao bio bi medju prvima u ligi po uspesnosti dodavanja, ali to je zato sto su vecina u nazad ka stoperima..
Pa naravno da ce se vratiti kad Conte nema hrabrosti da ga izbaci i stavi boljeg igraca od njega, Moses je za Wiliana kao Malouda iz najboljih dana.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.