Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Arsenal - Chelsea (24.09, sub)

Istaknuti odgovori

Ovo ce se zavrsiti otkazom. Sledeci korak je menjanje formacije u kojoj ne mozemo da igramo. I ono sto smo igrali ba pocetku je iscezlo. Igraci 0 samopouzdanja igraju sa 20% mogucnosti. Treba ostri rezovi ali koga ubaciti. Za 352 nemamo igru a ni dovoljan broj stopera a ni takav profil igraca za 442 nemamo kreaciju ni rezerne spiceve a ova 4231 ili 4141 svakako ne ide.

Samo bih da oplemenim forum jos jednim postom.

Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpilicueta, Matic, Oscar, Mikel igraci koji ne bi igrali u Evertonu. Willian i Fabregas za rotaciju i to je to.

Hazard nikad nece biti najbolji, to je svakome jasno, al sa Azpilicuetom retardiranim ni Messi ne bi imao 15 golova po sezoni. Kakav hendikep od igraca u svakom smislu.

Dzentlmenski zakljucujem da Chelsea zapravo ima vecinom prosjecne igrace i da je za to odgovorna uprava. Conte ionako ne zna sta ce s loptom, ali s ovakvom odbranom se ne moze ostvariti  clean sheet ni protiv devetorice.

Kad odu Cityju na noge... uh.

Mourinho kriv i za ovu sezonu? Anybody?

Nema ni Liverpool puno bolje igrače pa igraju odlično. Nije sve u skupim igračima, Chelsea trenutno ne igra dobro bez obzira na to kakvi su igrači... Sviđa mi se ona Kloppova izajava kad je tek došao na pitanje o transferima kada je rakao da je došao trenirati...

Nije Celzi Totenhem pa da nam ne smeta sto nam je ovakav sastav. Daj dovedi igrace, plati koliko treba, sta koji kurac glumimo vise?

Treba da stremimo ka vrhu Evrope, da nas se plase svi, a ne kao neke sisice odemo na Emirate i primimo 3 komada. Mene je sramota posle ovoga veceras, a igrace verovatno zabole ona stvar. Poserem se ja na takve igrace, nikad nece dostici generaciju Drogbe, Terija i Lamparda ako ovako nastave da igraju, bez imalo volje i enegrije. MRS

Ovaj put treba zadrzati trenera makar kupili novih 25 igraca a ove sve najurili. aupickumaterinu

Možemo mi kupit i 11 messia opet nečemo ništa osvojit ako nemamo igru, prvi korak ka vrhu europe je igra... Zbog čega Gouardiolu mnogi smatraju najboljim trenerom današnjice? Ne isključivo zbog rezultata nego zato jer je sposoban stvorit igru...

Povoljna okolnost sto nam sledi mec sa halom gde se mozemo malo povratiti pa pauza 15 dana (odsustvo veceg broja igraca) pa mec sa lesterom. Ako tu povratimo samopouzdanje mec sa man utd ce biti mozda za nas mec prvog dela sezone (dozivljavam ga kao eliminacioni) ako puknemo kanal ako dobijemo vracamo se u trku za vrh tabele.
Sta konte mora da uradi. Par igraca mora uprava kazniti novcano a par njih na hladjenje u b tim dok se ne opamete. Kejhil bane obavezno na hladjenje. U igri mi ne mozemo menjati mnogo. Menjanje formacije je pogubno. Jedino sto treba da promenu uloga igraca gde bi i matic uz kantea bio zadnji vezni kao neka vrsta osiguraca kad kante ispadne i da igramo 4 2 3 1 ali sa dvojcom dm a plitko i amc om odmah iza coste (mozda tu treba isprobati hazarda ili willa) i gde bi ta trojka vrsila visok presing a ova dvojca malo plici.
A jos bitnija promena je da se moraju menjati neki clanovi strucnog staba jer je evidentno da nam je trening jako jako los. Prvi koji treba da leti je emanuelo. Da sam trener angazovao bih i tim psihologa da rese neke glave. Najveci problem ovog tima je to sto ne postoji vodja sa autoritetom i karakterom. Nema lampa drogbe kao sto se oseca terijev talking na terenu. Pod hitno konte mora da izmisli takvog igraca. A kako pojma nemam.

38 naših igrača je na posudbi. Sve što se moglo posudit posudilo se i mi sad nemamo sve da hoćemo koga da ubacimo. Christiansen, Miazga na posudbi. Ali je fora zato vratit DL4 iz PSG-a. O tome se radi. Čudna je naša politika. Emenalo bi davno meni letio iz kluba.

Politika s masovnim posudbama mora stati. Mnogi ste tu politiku zvali genijalnom ali ona NITI donosi Chelseaju neke velike novce, NITI nam stvara buduće prvotimce. Apsolutno nema svrhu. Zapravo ta politika je postala sama sebi svrha. Kad je ukinemo prodisat ćemo.

Možemo mi kupit i 11 messia opet nečemo ništa osvojit ako nemamo igru, prvi korak ka vrhu europe je igra... Zbog čega Gouardiolu mnogi smatraju najboljim trenerom današnjice? Ne isključivo zbog rezultata nego zato jer je sposoban stvorit igru...

Sposoban je on dobiti po lampi od Reala sa Ancelottijem i osvojiti titulu u ligi bez konkurencije

Sta reci a da nije vec receno - ukratko mi smo kurac jedan veliki.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nismo kurac veliki, kurac veliki može da zadovolji ljude, mi smo kurac sa erektilnom disfukncijom i balanitisom.

Stvarno u januatskom prelaznom roku se moramo dodatno pojacati, a na ljeto promijeniti veliki broj igraca, promjene napraviti od Courtoisa do uprave.

Nažalost upravu si Džane. Još uvijek nas prati sve ono što je on pokvario u klubu. Utjecaj Mourinha će se osjetiti sigurno još nekoliko mjeseci.

Mogu ti rec samo da ona titula sa ovakvim balvanima svaki jebeni dan dobija na kilazi :D

AJMO BRE RASPRODAJA POLOVNJAKA OLOSKIH

Pa sta bi meni eventualno taj kiks pokazao, da je neko u pravu kad blati murinja xD hahah blatio se i simeone ovdje, sve ostalo je suvisno...

Pa sta bi meni eventualno taj kiks pokazao, da je neko u pravu kad blati murinja xD hahah blatio se i simeone ovdje, sve ostalo je suvisno...

Ma nemam vremena za tebe trenutno, al bice, ne sekiraj se.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.